2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar herkese iyi akşamlar..Bugün transferimin 9.Gunundeyim ve aşırı derecede adet ağrısı gibi ağrım var...lütfen geçiren varmı bana yardımcı olunuz...belim felaket ağrıyor aynı zamanda karnımda...bakıyorum kan falsn yok inşallah olmaz korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canım benimde transferimin 6.gunu bende bel ve kasık ağrısını transferin 2.ve 4.gunu yaşamıştim hemde çok fazla şimdide ara ara ağrıyor endiselenme inşallah Tutunmaya calisiyordur bebisini :)

Benimde öyle canım benim agrilar oluyo sivilceler çıktı bilmiyorum adet mi olucaz yoksa bebisler tuyunmaya mi çalışıyo nasip kismet isleri bunlar

arkadaşlar pazartesi test yapıcam ama bugün as miktarda kahverengi renkte bişi gelmiş... panik olmama gerek varmı? Takmamaya calışıorum ama sizce olur mu bu tarz akıntılar?

cnm bugun uyandığımdan itibaren benimde dehşet şekilde kasıklarım ağrıodu ve bugün kahvverengi bişi geldi bende tedirgin oldum😞

arkadaşlar mrb bnm salı günü test günüm ama çok merak ediyorum sonucu pazar günü yaptırsamda çıkarmı yaa belli olurmu yani?nolur bana yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar mrb bnm salı günü test günüm ama çok merak ediyorum sonucu pazar günü yaptırsamda çıkarmı yaa belli olurmu yani?nolur bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba canım benim de sonuç günüm salı erken yaptıran arkadaşlar var sana kalmış gebelik oluştuysa çıkar deniliyor ben bekliyeceğim salıya dek olumlu ya da olumsuz o güne hazırladım kendimi.rabbim yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli sahurlar canim hic korkma icini rahat tut o yaşadıkların agrilarin vs tutunmanin belirtilerinde bir kaci allahin izniyle tutmustur bebisin

Hayirli sahurlar canim hic korkma icini rahat tut o yaşadıkların agrilarin vs tutunmanin belirtilerinde bir kaci allahin izniyle tutmustur bebisin

canım ya çok tşk ederim...inşallah sizinde gönlünüzün muradini verir allahım

cnm bugun uyandığımdan itibaren benimde dehşet şekilde kasıklarım ağrıodu ve bugün kahvverengi bişi geldi bende tedirgin oldum😞

bende kan falan olmadı hiç ama..kahverengi akıntı 1 defa olmuşsa iyi diyordu doktorum..inşallah sizinde tutunur inşallah cnm

arkadaşlar pazartesi test yapıcam ama bugün as miktarda kahverengi renkte bişi gelmiş... panik olmama gerek varmı? Takmamaya calışıorum ama sizce olur mu bu tarz akıntılar?

Canim banada burdan arkadaş söyledi benim hiç olmadi ama embriyolar damara denk gelirse az miktarda kanama olabilirmiş ama sakin korkma insallah bebislerin seninledir az kalmış test gününe hayirli haberlerini bekliyoruz canimcim kaç tane koyuldu

Gunaydin canim. Bende de cok fena bel ve kasik agrisi vardi. Ben de kontrol ediyodum adet mi oluyorum diye. Ama ogrendim ki bebisim bana tutundugu icinmis. Suan hamileyim. Insallah seninki de tutunuyodur :)

Canımmm yaa bende bel agrisi var göğüsleri çok hassas sivilcelerim cikti benim tutunamadi galiba kasik agrim yok çok hafif giriyo arada yaa çok moralim bozuk yaa((((

Canımmm yaa bende bel agrisi var göğüsleri çok hassas sivilcelerim cikti benim tutunamadi galiba kasik agrim yok çok hafif giriyo arada yaa çok moralim bozuk yaa((((

Senin kacinci gun embryosu? Bak benim de goguslerim coook fenaydi, camasrlarim dar oluyodu. Bu kdr moralini bozacagina git kan ver, ben 8. Gunde ogrendim. Bu arada bendeki sivilceler dag gbi oldu artik 😊😊

Gercekten mi canim benimde ic camasir çok sikiyo 5.ci gün ebriyosu yarin test günüm bir gün kaldi çok heycanliyim senin kacinci gün kactane koyuldu çok sevindim ya ayrica sivilcelerden içim rahatladi:)

Gercekten mi canim benimde ic camasir çok sikiyo 5.ci gün ebriyosu yarin test günüm bir gün kaldi çok heycanliyim senin kacinci gün kactane koyuldu çok sevindim ya ayrica sivilcelerden içim rahatladi:)

Benim de 5. Gun embryosu. 2 tane transfer oldu. Normalde dr bana 5 temmuzda yap testi dedi ama ben dayanamadim. Benimki erken gebelik testi var ya onda da ciktti. Ikinci cizgi cok netti. Bence seninki de tutmus, bana oyle geldi.

Ayy canım benim..inşallah yavrun seni 9 ay bırakmaz rabbim ona güç kuvvet verir. .Sağol cnm sizden bunlari duyunca çok rahatliyorum...Sevgiler cnm

Aayy kiyamam allahim mi soyletti acaba allah razi olsun ayni gün transfer olmusuk ikimiz benimde 5 temmuz da yaptir dedi yarin gidip kan vericez nasipse test yapmaya cesaretim yok hep yaptim hep tek çizgicikti korkuyorum artikbbanada 2 tane koyulda insallah hayirlisiyla tutar

Allah razi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…