• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çok üzüldüm canım ;( demek ki böle hayırlısıymış inşallah bi daha ki sefere hamile kalırsın :( ben kan vardim sonucun çıkmasını bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaarrr 14.gunku degerim 2652 çıkmışti dun ama simdi siyaha yakin koyu bir kanamam oldu... bilgiisi olan varmi araniz da?? Buda neyin nesi simdi hicbirseyim yoktu su gibi akintidan sonra lavoboya gideyim dedim oyle farkettm😢😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun sağlıklı yumişlerin olur inşallah ... Nerde tedavi görüyorsun .. İğnede kaçıncı günündesin

Ben ankarda ztb de tedavi goruyorum bugun 5.gunum yarin yinr gidicem insallah guzel olur hersey

Sagol canım benim . Senin sonuç daha yüksek acaba benimkisi tehlikelimi?
Bende sabahtan beri angel i düşünüyorum görünmedi hiç . I'ni bir sıkıntı yoktur

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

:) ben evde süpriz mi hazırlasam falan diye düşünüyordum ondan sordum :) zaten bu bile yeter ne süprizi en büyük süpriz sonuçta.
Benim 5. Gün 1 taneydi canım. Yaş 32 :)

Canim bilmem ki sen 10. Gunde yaptirdin ama testi benim bugun 12. Gunum ondandir belki :1: takilma yani :) birde soylede olabilir benim 2 taneydi acepp :1: yani canimm yaa onlara o kadar mutlu bir haber veriyoruz ki suprize bile gerek yok he normal yolla hamis kalmid olsak neysede onlarda sonuc bekliyolar ya kuzucukum :-*

Canim bilmem ki sen 10. Gunde yaptirdin ama testi benim bugun 12. Gunum ondandir belki :1: takilma yani :) birde soylede olabilir benim 2 taneydi acepp :1: yani canimm yaa onlara o kadar mutlu bir haber veriyoruz ki suprize bile gerek yok he normal yolla hamis kalmid olsak neysede onlarda sonuc bekliyolar ya kuzucukum :-*

He kız belkide ondandır belkide ikizdir seninkiler:) dün beni hastahaneden aradılar test yapmadın mı diye :)
Ben çok korkuyordum yapmaktan Rabbim güldü yüzümüze .

Haklısın gülerken kalbinin hızı sesini titretiyordu nasıl sevindi . Aklı çıktı . Artık yollar bitmezki gelsin :)

Kizlar sizin adiniza nasil sevindim anlatamam Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Darisii basimiza 😝

He kız belkide ondandır belkide ikizdir seninkiler:) dün beni hastahaneden aradılar test yapmadın mı diye :)
Ben çok korkuyordum yapmaktan Rabbim güldü yüzümüze .

Haklısın gülerken kalbinin hızı sesini titretiyordu nasıl sevindi . Aklı çıktı . Artık yollar bitmezki gelsin :)

Evet cok korkular atlattin gercekten ama allaha sukurki melegin seninle senin adina da ayriyetten cok seviniyorum canim benim :) evet sorma esimin mutlu olmasi beni dahada cok.mutlu ediyor :)

Kizlar sizin adiniza nasil sevindim anlatamam Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Darisii basimiza 😝

Sagol canim benim allah en yakin zamanda seninde yuzunu guldursun :))

pozitif sonucu alan arkadaşları tebrik ediyorum. sizin adınıza çok mutlu oldum.benim 6. günüm günler çok yavaş geçiyor tahmin ettiğiniz gibi ,sürekli belirti arıyorum,ne dersiniz erken mi daha belirtiler için akıl verin lütfen:44:

Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım dua edin 10 gün sonra ultrason verdi Dr randevu aldık bir 10 gün sonrada kalp atışı olmasi lazim dedi inşallah hayirlisiyla kucağımıza alırız

s-4

pozitif sonucu alan arkadaşları tebrik ediyorum. sizin adınıza çok mutlu oldum.benim 6. günüm günler çok yavaş geçiyor tahmin ettiğiniz gibi ,sürekli belirti arıyorum,ne dersiniz erken mi daha belirtiler için akıl verin lütfen:44:

Canim benim belirtimi bilmiyorum ama transferden sonra 2 veya 3 gun sonra adet olcakmisim gibi belim ve karnim agridi goguslerim muthis derecede sisti ve elimi dahil suremedim cok aciyordu ilk gunden beri halada oyle cok aciyor belirtiyse bunlar bilmiyorum ama ben bunlari yasadim :) ve suan cok sukur hamileyim allah sanada pozitif sonucunu gostersin insallah :))

Benimde bugün 7.günüm..
kasıklarımda kramp gibi ağrı var..birde karnım çok hassas...davul gibiyim patliycam ;) senin yaş kaç kaçıncı gün embriyosu cnm

Benimde bugün 7.günüm..
kasıklarımda kramp gibi ağrı var..birde karnım çok hassas...davul gibiyim patliycam ;) senin yaş kaç kaçıncı gün embriyosu cnm

şişlik bende de var canım onun dışında belirti yok.bende bi tane 3. gün bi tane de 5. gün embriyosu var, ardışık transfer yapıldı.yaş 30.sende kaç embriyo var

Bugün senin test günün degilmiydi beraberdik . Nasıl 6. Gün oluyor kafam karıştı

Kızlar sabah hastahaneye gidicem . Türkçesini bilmiyorum yumurtalıklartedaviye çok cevap verip şişlik yapmış olur dedi . Sabah muhakkak gel hyperstimulation olmus olabilirsin dedi . Bebek için zararı yok merak etme dedi. Ama seni öyle bırakamayız . Kontrol edecekler

Canlarim bugun ise de basladim cok yogundum aklim sizdeydi hic firsat bulamadim kan verdim ise geldim sonra kan sonucu derkeeeeeeen sonunda kavustum kan degerim 676 cikti doktorum buyuk ihtimal ikiz dedi haftaya kontrolum var keseleri gormek icin :nazar: rabbim hepimize saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallaaaaaaaaah hala inanamiyoruz gorunceye kadar bu boyle gidecek sanirim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: hepimizin gozu aydin kizlar gentille bur-mus blumonny :nazar::nazar::nazar: darisi bburdaki arkadaslarin hepsine insallaaaaaaahhhh

Canlarim bugun ise de basladim cok yogundum aklim sizdeydi hic firsat bulamadim kan verdim ise geldim sonra kan sonucu derkeeeeeeen sonunda kavustum kan degerim 676 cikti doktorum buyuk ihtimal ikiz dedi haftaya kontrolum var keseleri gormek icin :nazar: rabbim hepimize saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallaaaaaaaaah hala inanamiyoruz gorunceye kadar bu boyle gidecek sanirim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: hepimizin gozu aydin kizlar gentille bur-mus blumonny :nazar::nazar::nazar: darisi bburdaki arkadaslarin hepsine insallaaaaaaahhhh

Kaç defa baktım kız buraya geldinmi diye.gerçekten degerin yüksek ikizler geliyor galiba

Back