2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sonucum çıktı negatif iki bebeğimde benimle değil hiç olmamış :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim seni çok iyi anlıyorum..ilk denememde bende negatifi aldım ve ayağımın altından yer çekildi sanki.okadar kötüydüm..rabbim sana sabır versin ama hiç bişeyin sonu diil bu daha yeni tedaviler yeni umutlar hep var..dirayetli ol ve umudunu hiç kaybetme canım.inanki içim burkulldu kendi yaşadıklarımı hatırladım ama sabrın sonu selametti güzellim hakkında hayırlı şimdilik buymuş demekki..inşallah rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyler dualarım seninle

evet canım pozitiff.bendede aynı çıkmıştı çok şükür kandada pozitifi gördüm..hayırlı uğurlu olsun canım allahım tamamına erdirsin

İnşallah canım inşallah heyecandan içim titriyor Rabbim hakkımızda hayırlısı inşallah

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

değerin güzel cnm ikiz olması için 2 günde 2 den fazla katlaması lazım bazen bu bile yetmeyebiliyor en son kese randevusunda netleşir.ihtimalde yüksek gibi sanki allah gönlüne göre versin kaç tane istiyorsan

İnşallah canım inşallah heyecandan içim titriyor Rabbim hakkımızda hayırlısı inşallah

ayyyyy çok heycanlı ya bir hafta önce aynı heycan içindeydiydim..şimdi cuma günü kese görmeye gitcez onun heyecanındayım..inşallah sende bunları yaşarsın

ayyyyy çok heycanlı ya bir hafta önce aynı heycan içindeydiydim..şimdi cuma günü kese görmeye gitcez onun heyecanındayım..inşallah sende bunları yaşarsın

Inşallah 1 buçuk saat sonra kesin sonucu alıcam . Inşallah hayırlısı olur

değerin güzel cnm ikiz olması için 2 günde 2 den fazla katlaması lazım bazen bu bile yetmeyebiliyor en son kese randevusunda netleşir.ihtimalde yüksek gibi sanki allah gönlüne göre versin kaç tane istiyorsan

Yaa oylemi oluyormus canim :) ama ben bidaha kan testi vermem 10 gun sonra keseyi gormek icin gidicez insallah cok mutluyum allahim yaa hic hamile olup boyle konulari konusabilecegimi inan dusunemiyordum :) allahima ne kadar sukretsem az :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet giderken gidesin yoktu hatta damarlarım bile açılmadı . Ölü gibiydim .,almaya giderken mutlu olucam

bende önce kan verdim eve geldikten sonra idrar testi yaptım o saniyeler insana saat gibi geliyor ya hiçbir testim bu kadar heycanlı olmamıştı.rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin 2 yıldır ne yaşadığımı ben bilirimki bunu daha uzun süre yaşayanlar var.

hemşire aradığında da güle oynaya açtım telefonu

Çok mutluyum Rabbim hayırla sonuçlandırmayı nasip etsin

Aynen canım bende kan verdim eve geldim test aldım . Allahım bu me heyecan 1.5lt su içtim tık yok :) . Testte bakarken tiyriyordum saniyeler geçmedi kalbim güm güm . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin . Aminnn

tekrar istemedimi dr genelde 2 sefer yaptırıyorlarya artışı görmek için

Amiiin canim bende cok mutluyum :)

Canımsın Rabbim saglıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah . Mutluluğunuz daim olsun . Bugün sizin evde Bayram ilan edilir :)

tekrar istemedimi dr genelde 2 sefer yaptırıyorlarya artışı görmek için
Yok canim istemedi bugun ben kani verdikten sonra eve geldim hemsire aradi beni o haber verdi burcu haniimm tebrik ediyorum anne oluyosunuz dedi ayyyhhh degeriniz gayet guzel 10 gun sonra keseleri gormek icin cagirdi progestoran devam caoraspine devam dedi boyle yani cagirmasi mi gerekirdi canim :??
Canımsın Rabbim saglıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah . Mutluluğunuz daim olsun . Bugün sizin evde Bayram ilan edilir :)

Sormaaa herkes cok.mutlu bide bizim iki taraftada ilk torun herkws mutluluktan ucuyo :)) insallah senin oyle olcak arkadasim 45 dk sonra :))

tüp bebekde hep öyle duydum sanki belkide değerin çok iyi olunca gerek duymadı.ben hem 26 sında hem 28 inde verdim kanı dr istedi.
boşver cnm kafanı bulandırmayım dr.un daha iyi biliyordur.

Canım benim tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inş . Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin öpüyorum

tüp bebekde hep öyle duydum sanki belkide değerin çok iyi olunca gerek duymadı.ben hem 26 sında hem 28 inde verdim kanı dr istedi.
boşver cnm kafanı bulandırmayım dr.un daha iyi biliyordur.

Valla bilmiyorum canim yaa acaba ben kendim.mi yaptirsam :??

KıZlar sonucumu alınca eşime eve gelinecemi söyleyim telefonda mı . O da merakla bekliyor . Nasıl yapsam

KıZlar sonucumu alınca eşime eve gelinecemi söyleyim telefonda mı . O da merakla bekliyor . Nasıl yapsam

merhaba bence esinize ömür boyu hatıra kalabileceği bir şey yapın:) mesela telefonun kamerasını ayarlayın ve ikinizi o an kameraya çekin:)

Bence soylee canim yaa bilmiyo mu bugun kan tahlili verdigini yazik ben hemen esimi arayip soyledimm dayanamam hayatta onlarda bizim gibi merakla bekliyolar :) benimki zaten dakika basi aradi halada ariyo cok mutlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…