Sonucum çıktı negatif iki bebeğimde benimle değil hiç olmamış :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım pozitiff.bendede aynı çıkmıştı çok şükür kandada pozitifi gördüm..hayırlı uğurlu olsun canım allahım tamamına erdirsin
gözün aydın şimdi göünl rahatlığıyla kan sonucunu bekleyebilirsin
Amiinn canim rabbim insallah zamani gelince seninde guldurcek yuzunu inaniyorum ben cok :)
Amiin canim insallah cok heycanliyim :) degerim 362 cikti acaba ikiz olma ihtimali nasil sen anliyomusun degerlerden :)
Canimmm kocamann bir pozitifi gormussun benimde boyleydi hatta dur bak bende atayim resimi icin rahat etsin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyyy çok heycanlı ya bir hafta önce aynı heycan içindeydiydim..şimdi cuma günü kese görmeye gitcez onun heyecanındayım..inşallah sende bunları yaşarsınİnşallah canım inşallah heyecandan içim titriyor Rabbim hakkımızda hayırlısı inşallah
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
ayyyyy çok heycanlı ya bir hafta önce aynı heycan içindeydiydim..şimdi cuma günü kese görmeye gitcez onun heyecanındayım..inşallah sende bunları yaşarsın
değerin güzel cnm ikiz olması için 2 günde 2 den fazla katlaması lazım bazen bu bile yetmeyebiliyor en son kese randevusunda netleşir.ihtimalde yüksek gibi sanki allah gönlüne göre versin kaç tane istiyorsan
Evet giderken gidesin yoktu hatta damarlarım bile açılmadı . Ölü gibiydim .,almaya giderken mutlu olucam
Çok mutluyum Rabbim hayırla sonuçlandırmayı nasip etsinAmiinn canim rabbim insallah zamani gelince seninde guldurcek yuzunu inaniyorum ben cok :)
Amiin canim insallah cok heycanliyim :) degerim 362 cikti acaba ikiz olma ihtimali nasil sen anliyomusun degerlerden :)
Canimmm kocamann bir pozitifi gormussun benimde boyleydi hatta dur bak bende atayim resimi icin rahat etsin :))
Çok mutluyum Rabbim hayırla sonuçlandırmayı nasip etsin
bende önce kan verdim eve geldikten sonra idrar testi yaptım o saniyeler insana saat gibi geliyor ya hiçbir testim bu kadar heycanlı olmamıştı.rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin 2 yıldır ne yaşadığımı ben bilirimki bunu daha uzun süre yaşayanlar var.
hemşire aradığında da güle oynaya açtım telefonu
Yaa oylemi oluyormus canim :) ama ben bidaha kan testi vermem 10 gun sonra keseyi gormek icin gidicez insallahcok mutluyum allahim yaa hic hamile olup boyle konulari konusabilecegimi inan dusunemiyordum :) allahima ne kadar sukretsem az :)
Amiiin canim bende cok mutluyum :)
Yok canim istemedi bugun ben kani verdikten sonra eve geldim hemsire aradi beni o haber verdi burcu haniimm tebrik ediyorum anne oluyosunuz dedi ayyyhhhtekrar istemedimi dr genelde 2 sefer yaptırıyorlarya artışı görmek için
Canımsın Rabbim saglıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah . Mutluluğunuz daim olsun . Bugün sizin evde Bayram ilan edilir :)
Yok canim istemedi bugun ben kani verdikten sonra eve geldim hemsire aradi beni o haber verdi burcu haniimm tebrik ediyorum anne oluyosunuz dedi ayyyhhhdegeriniz gayet guzel 10 gun sonra keseleri gormek icin cagirdi progestoran devam caoraspine devam dedi boyle yani cagirmasi mi gerekirdi canim :??
Sormaaa herkes cok.mutlu bide bizim iki taraftada ilk torun herkws mutluluktan ucuyo :)) insallah senin oyle olcak arkadasim 45 dk sonra :))
Tatlilar bugun ben de kan verdim sonucu aldim cok sukur pozitif cikti. Bugun 10. Gundu sabah ilk idrarla kiytirik bir test yaptim ( inanir misiniz 50 kurusa almistim aylar once) iki cizgi cikti uyku sersemi ikinci ciZgiye tekrar tekrar baktim
Hepinize duaciyim insallah pozitif hayirli sonuclar alirsiniz
tüp bebekde hep öyle duydum sanki belkide değerin çok iyi olunca gerek duymadı.ben hem 26 sında hem 28 inde verdim kanı dr istedi.
boşver cnm kafanı bulandırmayım dr.un daha iyi biliyordur.
KıZlar sonucumu alınca eşime eve gelinecemi söyleyim telefonda mı . O da merakla bekliyor . Nasıl yapsam
KıZlar sonucumu alınca eşime eve gelinecemi söyleyim telefonda mı . O da merakla bekliyor . Nasıl yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?