2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım ben ağlıyamadım bile eşim üzülmesin diye Ewet tam eşimle seni konuştuk ikimizde negatif bizde mi bi sorun var yoksa hocada mı ya gercekten şuan kötü hissediyorum doktorumu da çok seriyorum çok ilgili güler yüzlü ama bu negatif kötü oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim iki gündür pembe leke vardı bugun kahve rengi bende ağrılarda var bilmiyorum bu ne yerleşme lekesi olur inş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Kızlar hocam ile konuştum 4.19 çıktı yani negatif ama bugün adet günüm hiç leke felan da yok ama donuç negatif olmasına rağmen hocam iki gün sonra tekrar yap ilacına devam et dedi bana mantıklı gelmiyor bi akıl verin yardım edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim iki gündür pembe leke vardı bugun kahve rengi bende ağrılarda var bilmiyorum bu ne yerleşme lekesi olur inş

Ins cnm bakalim doktoru aradim hemen gel bir bakalim dedi 1 saat sonra randevu verdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ins cnm bakalim doktoru aradim hemen gel bir bakalim dedi 1 saat sonra randevu verdi

İnş hayırlısı olur canım moralini bozma sakın önemli bişey değildir . Kahverengi lekeleri yerleşme diyorlar. Doktor yazılarını okudum hayırlısı

Kizlaarrrr sonucumu aldimmm coook sukur rabbime hamileyiiimmm :)degerim 362 cikti buarada :) rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :) cok sukur rabbime

Hayirli olsun canim allah kucaginada almayi nasip etsin tebrikler

Kızlar 3 e kadar bekleyemiycem idrar testi yapmak istiyorum

benim değerim de 3,37 ydi.bana da ilaçlarını bırakma iki gün sonra tekrarla belki yükselir demişti.ama 2 embriyo olup da değer bu kadar düşük hatta referansın bile altında olduğu için ben ilaçlarımı bıraktım ertesi gün de kanamam başladı.ama sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence.ben olmadığını anlamıştım o yüzden kendimi kandırmak istemedim.

Canim nptin benim negatif ne yazikki

Canım benim üzülme Rabbim ol derse olur .inş Allah'ın izniyle olacak . Günü geldiginde . Hakkımızda hayırlısı öpüyorum seni

Canım benim üzülme Rabbim ol derse olur .inş Allah'ın izniyle olacak . Günü geldiginde . Hakkımızda hayırlısı öpüyorum seni

Cok saol canim insallah sen nptin bugun senindemi test gunundu yanlos hatirliyorsam kbakma lutfen

Cok saol canim insallah sen nptin bugun senindemi test gunundu yanlos hatirliyorsam kbakma lutfen

Evet canım kan verdim bekliyorum . Israra bakıcam birazdan

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.2015 mart annelerine bekliyoruz.

Tatlilar bugun ben de kan verdim sonucu aldim cok sukur pozitif cikti. Bugun 10. Gundu sabah ilk idrarla kiytirik bir test yaptim ( inanir misiniz 50 kurusa almistim aylar once) iki cizgi cikti uyku sersemi ikinci ciZgiye tekrar tekrar baktim

Hepinize duaciyim insallah pozitif hayirli sonuclar alirsiniz

Hayirli olsun canim allah kucaginada almayi nasip etsin tebrikler

Amiinn canim rabbim insallah zamani gelince seninde guldurcek yuzunu inaniyorum ben cok :)
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.2015 mart annelerine bekliyoruz.
Amiin canim insallah cok heycanliyim :) degerim 362 cikti acaba ikiz olma ihtimali nasil sen anliyomusun degerlerden :)
Eki Görüntüle 1174161
Kızlar yardım edin bu pozitif mi

Canimmm kocamann bir pozitifi gormussun benimde boyleydi hatta dur bak bende atayim resimi icin rahat etsin :))

Eklentiler

• $1404212126552.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…