hakkında hayırlısı olsun.senin sonucun benim için çok önemliydi dr umuz aynı olduğu için olumlu olsa benim için de bi umut olacaktı ne diyeceğimi bilemiyorum zaten ne zaman ikinciyi denesem nasıl denesem oldukça kararsızım.seni anlayabiliyorum sonucumu işyerinde öğrendim çıktım hemen bütün gün ağladım bir gün yaşadım acımı sadece tek bir gün şimdi iyiyim bakalım gelecek neler gösterecek rabbim hayırlısını versin herkes için.
Kizlaaarrr 14.gunku degerim 2652 çıkmışti dun ama simdi siyaha yakin koyu bir kanamam oldu... bilgiisi olan varmi araniz da?? Buda neyin nesi simdi hicbirseyim yoktu su gibi akintidan sonra lavoboya gideyim dedim oyle farkettm😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim iki gündür pembe leke vardı bugun kahve rengi bende ağrılarda var bilmiyorum bu ne yerleşme lekesi olur inş
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Bndede oyle olmustu yerlesme kanamasiymis canim
Ins cnm bakalim doktoru aradim hemen gel bir bakalim dedi 1 saat sonra randevu verdi
Kizlaarrrr sonucumu aldimmm coook sukur rabbime hamileyiiimmm :)degerim 362 cikti buarada :) rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :) cok sukur rabbime
Kızlar hocam ile konuştum 4.19 çıktı yani negatif ama bugün adet günüm hiç leke felan da yok ama donuç negatif olmasına rağmen hocam iki gün sonra tekrar yap ilacına devam et dedi bana mantıklı gelmiyor bi akıl verin yardım edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim nptin benim negatif ne yazikki
Canım benim üzülme Rabbim ol derse olur .inş Allah'ın izniyle olacak . Günü geldiginde . Hakkımızda hayırlısı öpüyorum seni
Cok saol canim insallah sen nptin bugun senindemi test gunundu yanlos hatirliyorsam kbakma lutfen
Kizlaarrrr sonucumu aldimmm coook sukur rabbime hamileyiiimmm :)degerim 362 cikti buarada :) rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :) cok sukur rabbime
Eki Görüntüle 1174161
Kızlar yardım edin bu pozitif mi
Hayirli olsun tatlim, evet, o pozitif :))))) allah tamamina erdirsin
Eki Görüntüle 1174161
Eki Görüntüle 1174161
Amiinn canim rabbim insallah zamani gelince seninde guldurcek yuzunu inaniyorum ben cok :)Hayirli olsun canim allah kucaginada almayi nasip etsin tebrikler
Amiin canim insallah cok heycanliyim :) degerim 362 cikti acaba ikiz olma ihtimali nasil sen anliyomusun degerlerden :)hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.2015 mart annelerine bekliyoruz.
Canimmm kocamann bir pozitifi gormussun benimde boyleydi hatta dur bak bende atayim resimi icin rahat etsin :))Eki Görüntüle 1174161
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?