• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlarr.bisey sorucam biz hamilelik tarihimizi nasil hesaplicaz sat a gore mi yoksa transfer gununden mi :??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktordan geldim simdi kizlar...kanama biraz devam ediyor gibi..haftada bir pruluton deport vurul dedi...minnacik keseyi gördük allah izin verirse haftaya kalp atışı icin gidicez....inş şu kanamamda olmaz kafam rahat eder.....1 temmuzcular guzel haberler gelmeye baslammis hayirli olsunnn😇😇😇 negatif çıkanlar uzulmesin hic rabbimin bildigi vardir elbet zamani var demekki allah hepimizin gonlune gore versin azizi mubarek bu gunlerde

Hamileyimmmmmmm kızlar
Degerim 169

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

tebrikler canım..Allah tamamını erdirsin insallah..çok dert ettin kafana taktın bak ne güzel artık pozitif ol moralin iyi olsun bebişin de iyi büyüsün ;)

Hamileyimmmmmmm kızlar
Degerim 169

Tebrikler canimmmm hadi bakalim hayirlisi olsun :) yaa angel dan haberi olan yokmu hoc girip yazmadi bugun merak ediyorum :??

Kizlar Dr pozitif dedi 4 gün önce 54 idi bugün 564 çıktı inşallah hayirlisiyla kucağımıza alırız. .

s-4

Bence soylee canim yaa bilmiyo mu bugun kan tahlili verdigini yazik ben hemen esimi arayip soyledimm dayanamam hayatta onlarda bizim gibi merakla bekliyolar :) benimki zaten dakika basi aradi halada ariyo cok mutlu :)

Söyledim deliye döndü :) inanamadı :)
Sabahtan beri bekliyordu zaten ama ben idrar testini yaptığımı söylememeiştim emin değilim diye

tebrikler canım..Allah tamamını erdirsin insallah..çok dert ettin kafana taktın bak ne güzel artık pozitif ol moralin iyi olsun bebişin de iyi büyüsün ;)

Aminnn canım benim Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın
Hiç sorma bu sabah gece öldüm dirildim . Rabbim neylerse güzel eyler

Söyledim deliye döndü :) inanamadı :)
Sabahtan beri bekliyordu zaten ama ben idrar testini yaptığımı söylememeiştim emin değilim diye

Ooohhh iyi yapmissin adamcagizinda hakki yani dimi tatlim :)) canim senin kac yumostu yas kacti bide ;)

Tebrikler canimmmm hadi bakalim hayirlisi olsun :) yaa angel dan haberi olan yokmu hoc girip yazmadi bugun merak ediyorum :??

Sagol canım benim . Senin sonuç daha yüksek acaba benimkisi tehlikelimi?
Bende sabahtan beri angel i düşünüyorum görünmedi hiç . I'ni bir sıkıntı yoktur

Ooohhh iyi yapmissin adamcagizinda hakki yani dimi tatlim :)) canim senin kac yumostu yas kacti bide ;)

:) ben evde süpriz mi hazırlasam falan diye düşünüyordum ondan sordum :) zaten bu bile yeter ne süprizi en büyük süpriz sonuçta.
Benim 5. Gün 1 taneydi canım. Yaş 32 :)

Kizlar Dr pozitif dedi 4 gün önce 54 idi bugün 564 çıktı inşallah hayirlisiyla kucağımıza alırız. .

s-4

Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin

Back