Çok üzüldüm canım ;( demek ki böle hayırlısıymış inşallah bi daha ki sefere hamile kalırsınben kan vardim sonucun çıkmasını bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaaarrr 14.gunku degerim 2652 çıkmışti dun ama simdi siyaha yakin koyu bir kanamam oldu... bilgiisi olan varmi araniz da?? Buda neyin nesi simdi hicbirseyim yoktu su gibi akintidan sonra lavoboya gideyim dedim oyle farkettm😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun sağlıklı yumişlerin olur inşallah ... Nerde tedavi görüyorsun .. İğnede kaçıncı günündesin
Hamileyimmmmmmm kızlar
Degerim 169
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Sagol canım benim . Senin sonuç daha yüksek acaba benimkisi tehlikelimi?
Bende sabahtan beri angel i düşünüyorum görünmedi hiç . I'ni bir sıkıntı yoktur
:) ben evde süpriz mi hazırlasam falan diye düşünüyordum ondan sordum :) zaten bu bile yeter ne süprizi en büyük süpriz sonuçta.
Benim 5. Gün 1 taneydi canım. Yaş 32 :)
Canim bilmem ki sen 10. Gunde yaptirdin ama testi benim bugun 12. Gunum ondandir belkitakilma yani :) birde soylede olabilir benim 2 taneydi acepp yani canimm yaa onlara o kadar mutlu bir haber veriyoruz ki suprize bile gerek yok he normal yolla hamis kalmid olsak neysede onlarda sonuc bekliyolar ya kuzucukum :-*
He kız belkide ondandır belkide ikizdir seninkiler:) dün beni hastahaneden aradılar test yapmadın mı diye :)
Ben çok korkuyordum yapmaktan Rabbim güldü yüzümüze .
Haklısın gülerken kalbinin hızı sesini titretiyordu nasıl sevindi . Aklı çıktı . Artık yollar bitmezki gelsin :)
Kizlar sizin adiniza nasil sevindim anlatamam Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Darisii basimiza 😝
Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Sonuclari pozitif olan arkadaslari tebrik ediyorum rabbim hayirlica kesesini kalp atisini ardindan kucagimiza almayi nasib eylesin
pozitif sonucu alan arkadaşları tebrik ediyorum. sizin adınıza çok mutlu oldum.benim 6. günüm günler çok yavaş geçiyor tahmin ettiğiniz gibi ,sürekli belirti arıyorum,ne dersiniz erken mi daha belirtiler için akıl verin lütfen:44:
Sonuclari pozitif olan arkadaslari tebrik ediyorum rabbim hayirlica kesesini kalp atisini ardindan kucagimiza almayi nasib eylesin
pozitif sonucu alan arkadaşları tebrik ediyorum. sizin adınıza çok mutlu oldum.benim 6. günüm günler çok yavaş geçiyor tahmin ettiğiniz gibi ,sürekli belirti arıyorum,ne dersiniz erken mi daha belirtiler için akıl verin lütfen:44:
Benimde bugün 7.günüm..
kasıklarımda kramp gibi ağrı var..birde karnım çok hassas...davul gibiyim patliycamsenin yaş kaç kaçıncı gün embriyosu cnm
Bugün senin test günün degilmiydi beraberdik . Nasıl 6. Gün oluyor kafam karıştı
yok canım o başka angel:)sanırım haber yok o arkadaştan
Canlarim bugun ise de basladim cok yogundum aklim sizdeydi hic firsat bulamadim kan verdim ise geldim sonra kan sonucu derkeeeeeeen sonunda kavustum kan degerim 676 cikti doktorum buyuk ihtimal ikiz dedi haftaya kontrolum var keseleri gormek icinrabbim hepimize saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallaaaaaaaaah hala inanamiyoruz gorunceye kadar bu boyle gidecek sanirim hepimizin gozu aydin kizlar gentille bur-mus blumonny darisi bburdaki arkadaslarin hepsine insallaaaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?