• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

İste benim umut hikayem diyebilirim çok sağol canim Rabbim hayirli evlatlar versin sana ve hepimize. Evet hep bir umut var içimde tabiki ama yasadiklarimiza da uzulmemek elimde değil. 2 gündür uyuyamiyorum saat oldu 1:30 hala uyku yok. Ne bileyim Rabbim bana da nasip etsin çift çizgi görmeyi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiiinnn canim benimmm insallah o gunleri de goreceksin insallah :*

Canlarrrr kan vermeye gittim geldim bekliyorum simdi evimdee cok heycanliyim cooookk :)) dualarim sizinle sizde bana edinnn nolurr :1: angel gentilla siz ne yaptiniz gittiniz mi vermeye ayy merak icindeyimm :rolleyes:

Günaydın kızlar ben kan testi yapmaya gidiyorum allahım inşallah mutlu sonucu görmemi nasip eder ( âmin ) isteyen herkes inşallah kucakları bebeklerle dolup taşar inşallah ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi canim guzel haberlerle gel bende bekliyor olacagim hepimiz guzrl haberler verelim insallahh :)

Günaydın kızlar ben kan testi yapmaya gidiyorum allahım inşallah mutlu sonucu görmemi nasip eder ( âmin ) isteyen herkes inşallah kucakları bebeklerle dolup taşar inşallah ...

Canim nptin benim negatif ne yazikki :(

Negatif mi cikti :((( canimmm benimm uzulme ne olurr :( benim ne cikicak cok merak ediyorum allahim sana siginirim rabbim :(

Çok üzüldüm canım ;( demek ki böle hayırlısıymış inşallah bi daha ki sefere hamile kalırsın :( ben kan vardim sonucun çıkmasını bekliyorum

Günaydın kızlar
Zor bir gecenin ardından kan testimi yaptırmaya gidiyorum . Hakkımızda hayırlısı . Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin . Âmin
Gece lekelenmem oldu şimdide koyu hiç umudum yok ama gidiyorum :(

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Kizlar Gunaydin Allah hepimizin gonlune gore versin dunde bnm transferim yapildi 12 temmuz tahlil yapilacak bakalim hayirlisi herseyin

Canim guzel haberlerini bekliyoruz beninde tedavi surecim basladi bugun en buyugu 11 di yumurtalarin benim icinde dua edin olurmu

Kizlaaarrr 14.gunku degerim 2652 çıkmışti dun ama simdi siyaha yakin koyu bir kanamam oldu... bilgiisi olan varmi araniz da?? Buda neyin nesi simdi hicbirseyim yoktu su gibi akintidan sonra lavoboya gideyim dedim oyle farkettm😢😢😢

Sonucum çıktı negatif iki bebeğimde benimle değil hiç olmamış :)

Kizlar selam herkese.. Bugun 8. Gunum, dun idrar testi yapmistim negatifti. Tam cope aticaktim ikinci cizgi silik gordum. Sabah tekrar yaptim. Resim gonderiyor. Yorumlariniza ihtiyacim var 😊😊Eki Görüntüle 1174053

Ya çok kötüyüm allahım yardım et :(

hakkında hayırlısı olsun.senin sonucun benim için çok önemliydi dr umuz aynı olduğu için olumlu olsa benim için de bi umut olacaktı ne diyeceğimi bilemiyorum zaten ne zaman ikinciyi denesem nasıl denesem oldukça kararsızım.seni anlayabiliyorum sonucumu işyerinde öğrendim çıktım hemen bütün gün ağladım bir gün yaşadım acımı sadece tek bir gün şimdi iyiyim bakalım gelecek neler gösterecek rabbim hayırlısını versin herkes için.

Kizlaaarrr 14.gunku degerim 2652 çıkmışti dun ama simdi siyaha yakin koyu bir kanamam oldu... bilgiisi olan varmi araniz da?? Buda neyin nesi simdi hicbirseyim yoktu su gibi akintidan sonra lavoboya gideyim dedim oyle farkettm😢😢😢

Bndede oyle olmustu yerlesme kanamasiymis canim

Kızlar kan verdim burda saati 15:00 te alıcam . Dua edin hamişler

Canim guzel haberlerini bekliyoruz beninde tedavi surecim basladi bugun en buyugu 11 di yumurtalarin benim icinde dua edin olurmu

Hayırlı olsun sağlıklı yumişlerin olur inşallah ... Nerde tedavi görüyorsun .. İğnede kaçıncı günündesin

Sonucum çıktı negatif iki bebeğimde benimle değil hiç olmamış :)

Canım benim üzülme Rabbim gününü vermemiş demekki. Dua et belkide hayırlısı böyledir. Öpüyorum çok seni . Benimde sonucumu 15:00 te alıcam Midemee ağrılar giriyor midem bulanıyor. Hava serin ama bunalıma girdim şuan

Kizlaarrrr sonucumu aldimmm coook sukur rabbime hamileyiiimmm :)degerim 362 cikti buarada :) rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :) cok sukur rabbime :nazar::emir_bebek: :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back