2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Maasallah ne guzel degerlerin :) darisi basimiza insallah. Bu arada bi hamile bulmusken sorayim, kasiklarinda batma hissi varmiydi? Suan cok siddetli yasiyorum, korkumdan hemen uzandim 😣😣😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet cnm olmaz mi ara ara hala da oluyor... öyle bir durumda bende hemen uzanıyorum hiç korkma allahin izniyle bebişin sana tutunuyordur.. bni de bu artış korkuttu bakalim hakkımızda hayırlısi demekten başka çare yok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ikizdir belki, Allah korusun dusuk cikacagina yuksek ciksin bosver 😉 insallah tutunuyodur ya bugun cok mutsuz ve umutsuzdum ama sanki suan tutunmus gbi geliyo..

Canim çok tesekkur ederim yazini bir cirpida okudum. Maalesef dun üzücü haberi aldim. Tek yumurta gelişim göstermemiş ve tedavi bitti. Transfer asamasina gecemedim. Tekrar basa döndük. Ne kadar uzulmeyeyim desemde moralim bozuk. Antepte yumurta toplama işlemine kadar tedavi gördük yumurta toplama ve transfer için İst acubadem e gelmiştik. Ne umutlarla gelmistim simdi elim bos geri döndüm maddi manevi çok yiprandim. Evet cokkimseye söylemedim eşimin ailesi bilmiyor benimde sadece annem ablam o kadar. Annemde erken menepoz var Dr sendede o yüzden rezerv azligi var de di.bu arada bebegin hayirli evlat olsun inş. Saglikla kucagina al. Darisi bizlere olsun

Arkadaşlar kimseden cevap alamadım, canınız sağ olsun. Allah yardımcınız olsun.

Canim benim pek bir bilgim yok bu konuda okudum yazini ama yardimci olamam diye yazmadim :) bilen goren biri elbet yardimci olur :) allah hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah sana da :-*

Tatliiim hiic takilma yumurta rezervinin dusuk olmasina benin ilk dojtorum beni hemen menepoza sokmustu oyle umudumu kirarak konustu ki anne bile olamayabilirsin dedi benim moralim sifir tabii boyle durumdayken tedaviye basladik ve 3 tane yumurtam gelisti 2 tanesini topladi 1 tanesi 2. Gune kadar geldi ve sonuc transfer dahil yapilamadan tedavim yarida kaldi (( umudumu hic yitirmedim hic ilk isim doktorumu degistirmek oldu cok sukur oyle tatli oyle bir doktor cikti ki karsima bana her valada umut vardir umudunu yitirme dedi yasin genc biz ufacik yumurtadan bile gebelik elde edebiliyoruz gibi bana umut verici konustu ve 2 ay boyunca yumurtami cogaltmak ve kaliteli hale sokmak icin ilaclar kullandim 2. Ayin sonunda ilk once 4 sonra 6 sonra 7 yumurtam en sonki muayenemden 3 gun sonra toplama islemi gerceklesti yumurtalarim toplandiktan sonra doktorumla gorusmeye gittim ve bize 12 tane yumurtamin toplandigini soyledi dusun hiicc umudunu kaybetme moralini hep yuksek tut bu cok onemli :) 12 yumurtamdan 8 tanesi 5. Gune kadar geldi ve en iyi olan 2 tanesi suan icimde cok sukur ve bugun idrar testi de pozitifi aldim darisi seni ve tum isteyenlere insallah umudu kaybetmek yok ona gore :-*

Merhaba bende haziran 2014 te tup bebek tedavisine basladim ve ilk denememiz. Sonucumuz haftaya belli olucak. Araniza yeni katildim:)

Arkadaslar negatif çıktı sonucum...üzgünum ama elimden bir sey gelmiyor...bedenim O'nun tutunmasina izin vermedi... hayirlisi boyleymis...sonuc bekleyen arkadaşlar Rabbim gönlünüze gore versin..

Allah sabır versin. Hayallerini ve umutlarını bundan sonra boşa çıkarmasın ve herşeyden öte hayırlısını versin Allah. Inşallah doğal yolla hamile kalırsın, Allah'tan ümit kesilmez.
Benim 3. Denemem bugün opum oldu, yarından sonra transferim belli olacak.

Ovulasyon gününü mü kastediyorsun cnm, verimlilik derken. Adetin başladığı günden itibaren 12-14-16 günlerin olabilir. Ovulasyon günlerinde dikkat ederseniz (ben anlayabiliyorum) akıntı geliyor beyaz sıvı şeklinde. Ayrıca eczanelerde ovuladyon testide satılıyor. Bilmem yardımcı olabildim mi

İste benim umut hikayem diyebilirim çok sağol canim Rabbim hayirli evlatlar versin sana ve hepimize. Evet hep bir umut var içimde tabiki ama yasadiklarimiza da uzulmemek elimde değil. 2 gündür uyuyamiyorum saat oldu 1:30 hala uyku yok. Ne bileyim Rabbim bana da nasip etsin çift çizgi görmeyi.

Canım benim bende çok heyecanlıyım çok korkuyorum. Rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin inş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

9. Gunde kanda negatif sonucu gormeme ragmen umudum var drum o sonuc gecersiz erken yapmissin dedigi icin acaba mi diyorum olmadi deyip 2 gundur aglarken bugun sevincemi bogulucam insallah rabbimden umut kesilmez allahim yardimcimiz olsun 1 temmuzcular hepimizin....

Teşekkür ederim canim. 28 gunde bir adette 12-14-16 en verimli günler ama benim dongum kisaldi. Neyse doktora sorarim artik. Kolay gelsin.

Günaydın kızlar ben kan testi yapmaya gidiyorum allahım inşallah mutlu sonucu görmemi nasip eder ( âmin ) isteyen herkes inşallah kucakları bebeklerle dolup taşar inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…