• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ahh canim hayirli olsun insallah cok sevindim. Ben sabah yaptim negatif cikti :( ama 7. Gun oldugu icin pek ihtimal vermemistim zaten. senin kacinci gunun, kacinci gun embrosuydu? Bu arada benim de goguslerim cok fena camasirlarim dar oluyo o kdr sisti.. Ben de hep kotu dusunuyorum cok uzulmiyim diye..

7. Gün ve test yaptın . Bu me sabırsızlık. Zaten tutunması bile kaç gün alıyor .idrara geçmesi için zaman lazım. Doktor demezmiydi idrar testi yapın dayanamazsanız. Şimdi üzgünsün kararsız kafan karışık düşünüyorsun. Buda bebeğe zararlı. Kendininizi üzüyorsunuz. Benim yarın bile yapmaya cesaretim yok test yapmaya

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Cok gecmis olsun canim. Benimki su gibi ama kan yok yani.. Sen progestan igne oluyomusun? Genelde igne veriyolar kanamaya

Igne degil kapsül benimkisi. Kanama yok az leke oldu bitti . Yatıyorum artık yarın hayırlısı inş

Merhaba cnm benim 7 yumurta toplandı 5 i olgunlasti iki tanesi de transfer edildi.ilk bes gun yattım hiçbir is tutmadım arada kalktım evin icinde yürüyüş yaptim ☺️ hiçbir belirti yasamadım oyle,kabiz olmamaya calis dikkatli beslen,8 çi gunüm hafiften arada kasık batması oluyor bide gece terlemeyle uyanıyorum hayirlisi bakalım insallah tutunmustur meleklerim🙏👶👶🙏kısacası 5 gun dinlen uzan bol bol 6 çi gunu ılık banyo yaptim korkumdan nolur nolmaz die şimdiden hayırlı uğurlu olur bu ay bebeklerimize kavusuruz🙏👶🙏

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Insallah bugun ilk gunum bunu bile yasamak tarifsiz kizlar bide testi pozotif alsak nasil olucam bilemiyorum... inşallah kavusuruz canim benim :)

Canim benimde ayni belirtiler oldu karnim kasiklarim ve belim hasta olcakmisim gibi agridi hatta goguslerim dokunamiyodum bile buyuduler ve halada oyle bugun idrarda baktim allahin izniyle melegim benimle pozitif cikti yani :) kendimi hep kotuyede hazirlamistim olmayabilir diye herseyin hayirlisi deyip allaha birak o hersryin iyisini bilir :-*

Ahh canim hayirli olsun insallah cok sevindim. Ben sabah yaptim negatif cikti :( ama 7. Gun oldugu icin pek ihtimal vermemistim zaten. senin kacinci gunun, kacinci gun embrosuydu? Bu arada benim de goguslerim cok fena camasirlarim dar oluyo o kdr sisti.. Ben de hep kotu dusunuyorum cok uzulmiyim diye.

Canim 7. Gun cok erken yapmissin benim 5. Gun embriyosu ve bugun 11. Gunum oyle cikti testede sen sikma canini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Igne degil kapsül benimkisi. Kanama yok az leke oldu bitti . Yatıyorum artık yarın hayırlısı inş

7. Gün ve test yaptın . Bu me sabırsızlık. Zaten tutunması bile kaç gün alıyor .idrara geçmesi için zaman lazım. Doktor demezmiydi idrar testi yapın dayanamazsanız. Şimdi üzgünsün kararsız kafan karışık düşünüyorsun. Buda bebeğe zararlı. Kendininizi üzüyorsunuz. Benim yarın bile yapmaya cesaretim yok test yapmaya

Kan testine kadar bidaha yapmiycam zaten. Insallah guzel sonuclar aliriz

Insallah canim umutsuz olmak yok daha var kanda baktir bidaha bakma idrarda uzulmr tamam mi tatlim :)

10. Gun insallah kanda baktiricam artik. Ne zor bu zamani gecirmek, evde zaman da gecmiyo..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10. Gun insallah kanda baktiricam artik. Ne zor bu zamani gecirmek, evde zaman da gecmiyo..

Ayyy sormaa bir is yapmiyosun ettmiyosun bide gun bekliyosun yaa pöfff yaniii :)) insallah hayirli sonuclar alirsin tatlim :)

Ayyy sormaa bir is yapmiyosun ettmiyosun bide gun bekliyosun yaa pöfff yaniii :)) insallah hayirli sonuclar alirsin tatlim :)

Canim kan vermeye ne zaman gifiyorsun ben yarini bekleyemiyorum aksam gidiyorum kan vermeye bakalim kac cikacak yaaa :18::18:

slm kızlar ben cumartesi ilk tüp bebek denememi yaptırdım 8 temmuz test günüm çoook heycanlıyım doktorum%70 şans verdi ama bakarsın %30luk şans seni bulur demeyide hmal etmedi dua edin sonuç pozitif olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin...

Canim kan vermeye ne zaman gifiyorsun ben yarini bekleyemiyorum aksam gidiyorum kan vermeye bakalim kac cikacak yaaa :18::18:

Ben yarin gidicem canim beklerim artik sabaha kadar idrarda gebeligi ilk defa tadiyorum zaten onun srvinciyle cabuk gecer vakit allahin izniyle aksam esimle disari cikip azicik kafamizi dagitirz kac gunlerdir evde hasta pozisyonunda yatmaktan gina geldi hakettim artik ben bunu ama dimii :)) seninle 1 temmuzu beklerken sansa bak bugun idrarda baktik ve ikimizinde pozitif cok sukur arkadadim ya cok sukur Insallah kandada guzel sonuclar aliriz :)))

Canlarım, benim iki aşılama ve bir tüp bebek negatifle sonuçlandı. :43: Tüp bebek sonrasında bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu tespit edildi. Şimdi her gün aspirin kullanıyorum. Eskiden adet döngüm 28 günde birdi. Son 4 aydır adet döngüm 24 ya da 25 günde bir oluyor. Ben bu durumda verimlilik günlerini nasıl hesaplayacağım? Bana bir yardım eder misiniz?
Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.:49:

slm kızlar ben cumartesi ilk tüp bebek denememi yaptırdım 8 temmuz test günüm çoook heycanlıyım doktorum%70 şans verdi ama bakarsın %30luk şans seni bulur demeyide hmal etmedi dua edin sonuç pozitif olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin...

Hayirlisi olsun canim sizin icin allahim gonlune gore versin bende cok heycanliydim ki hala oyleyim yarin kanda baktircam hic bitmiyor ki heyecan :)) cabuk gecer insallah gunlerin pozitifi gorursun insallah :)

Ben yarin gidicem canim beklerim artik sabaha kadar idrarda gebeligi ilk defa tadiyorum zaten onun srvinciyle cabuk gecer vakit allahin izniyle aksam esimle disari cikip azicik kafamizi dagitirz kac gunlerdir evde hasta pozisyonunda yatmaktan gina geldi hakettim artik ben bunu ama dimii :)) seninle 1 temmuzu beklerken sansa bak bugun idrarda baktik ve ikimizinde pozitif cok sukur arkadadim ya cok sukur Insallah kandada guzel sonuclar aliriz :)))

Canim vazgectik kani sabah verecegim esim teste bakip duruyor:1: insallah kanda da hayirli sonuclar aliriz canim senin de mi ikizdi kiz:nazar::nazar:

Canim vazgectik kani sabah verecegim esim teste bakip duruyor:1: insallah kanda da hayirli sonuclar aliriz canim senin de mi ikizdi kiz:nazar::nazar:

Aynen canim iyi yapmissiniz yarina ne kaldi sunun surasinda :1: benimkide oyle nasil mutluyuz anlatamam ama yarin buyuk gun asil ikimiz icinde :) evet benimde 2 tane atildi kizzz ikisininde tutma ihtimali var dimiii ayyy daha bir heyecanlandim bak simdi :1::1::1:

Aynen canim iyi yapmissiniz yarina ne kaldi sunun surasinda :1: benimkide oyle nasil mutluyuz anlatamam ama yarin buyuk gun asil ikimiz icinde :) evet benimde 2 tane atildi kizzz ikisininde tutma ihtimali var dimiii ayyy daha bir heyecanlandim bak simdi :1::1::1:

Tabiki olabilir canim belki ondan cabuk ciktilar aaaaayyyyyyy karnim gidiklandi :1::nazar::emir_beb:nazar::emir_bebek::1:ek::nazar:

Kizlaaaar 10.gun 254 12.gun 706 14.gun 2652 😊😊😊 bnde ki artış 3kati gidiyor inş ters bir durum yoktur...korkmaya basladim allahim esirgesin

Kızlar zaman geçmiyor ya yarın olsada kan testi yapsam inşallah pozitif sonuçu bende görürüm... Allahım isteyen herkesi annelik duygusunu yaşatsın ( âmin )

Back