Moral bozmak yok. Hikayelerimiz birbirine çok benziyo:) benim de aşılama iptallerim var yumurta azlığı yüzünden. Buraya çok kez yazdım rezerv azlığı olan biçok arkadaşıma. Hep şöyle düşündüm bizler tek bi yumurtadan olmadık mı ? 20 tane bile olsa hepsi değil biriciği nasipse bebiş oluyo. Azıcıktı yumurtalarım ama dedim çok şükür durumumu biliyorum,
tüp bebek gibi bİ şansım ve imkanım var Dr uma ve kendime güvenmekten başka çare yoktu. Ve o azıcık yumoşlara inanmaktan başka.Aşılama olduğumda zerre olumlu bişey düşünmedim eşime de hayal kırıklığına uğramamak için galiba bişey hissetmiyorum vs şeyler söylüyodum. bu arada bu aşamalarda eşim ve benden başka kimsenin haberi olmadı. Hala bu kararın ne kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Soru soran takip eden ya da sonuca sizin kadar kafayı takıp geceleri uykusuz kalacak anneler babalara bunu yaşatmak istemedik. neyse uzatmayım tüp bebek tedavisinde 4 yumurta oluştu biri balondu, diğer üçünü aldılar ( tekrar HRS Aykut hocaya teşekkürler embriyoloğumuz) 3 yumurtayı da 5. Güne getirdi yumoşlar annesini üzmedi ikisi uygun görüldü ve transfer edildi. Ultrason görüntüsü elimde uyuyakalmışım:)hemşire ilk fotoları olur inş dediğinde deliler gibi ağlamak istedim ama o çiş beni engelledi:) Transferden 2 saat sonra ( o çiş sendromunu atlatınca)ben burgerda gözlerimi açtım menüleri götürdüm bi güzel. O gün takıldım evde dinlendim. Eşim gitti ertesi gün ben kayınvalideme gittim haberi yok tabi akşam sofra kurduk topladık yıkadık vs. Ertesi gün gezdim bebişlere oda baktım, çünkü ikiz olduklarını hissettim hep. O akşam yola çıktım amasraya gezmeye gittim. Ertesi gün arabayı ben kullandım ank ya geri döndük. Avm ler anneler arkadaşlar derken işe başladım 9. Gün idrar testi yaptım üzülmüycem diye diye ve pişman olup bakmadan çöpe atacakken o ikinci çizgiyi gördüm. Tek testti inananamıyo insan tabi , ertesi gün kendimi kan tahlilinde buldum.10. Gün 355 çıktı bu yüzden idrarda çıkmış. Biliyorsunuz normalde çıkmıyo çoğu kez. Tekrar testler artış güzel ama ben hala kimseye demiyorum.keseleri gördük, iki tane bebişim var şimdi benimle. Bana kalsa ben kalp atışlarına kadar kimseye söylemeZdim ama iyiki söyşemişim çünkü bu uykunun halsizliğin kalçamdaki o hain ağrının midemin tarifsiz git gellerini kimseye anlatmaz ve destek alamazdım. Dün kalp atışlarını duydum mucizelerimin Rabbim hepinize nasip etsin, kucaklarınızı özlemlerinizle doldursun. Uzun yazıyorum hep ama en önce bu güzel günleri kendinize zehretmeyin hasta gibi davranmayın güzel bebeklerin güzel anneleri. Umutsuz olmayın toplama işleminden sonra gözümü açtığımda yanımda yatan abla benden 17 tane toplandı senden ne kadar diye sorduğunda ölse miydim:) hayır önemli olan nasip Rabbim ol diyeek olacak. Sayınıza gününüze hatta kalitesine de takılmayın. Güzel şeyler düşünün sen de ahsen cim. yumurtamın teki ameliyatlı teki yapışık ailede erken menopoz azıcık yumurta... Asla dediğimiz yumurtalıktan 3 yumurta toplandı, normal aylarda ordan belki bi tane gelirse büyümezdi bile. Ama nasip olunca zamanı gelince Rabbim ol diyince oluyo. Göbüşünüze koyun elleri ve dua edin. Ben hepiniz için dualar ediyorum hala okuyorum burayı. Rabbim yar ve yardımcınız olsun ve içinizde hep umut olsun, nolur olmayacak zaten üzülmeym diye güzel şeyler düşünmüyorum demeyin. Bu güzel günler hepinize müjdeler getirsin ahsencim sana da . Yumurtaları dert ederken bi bakmışsın ikiz annesi olmuşsun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi