• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım benim dinlenmene bak ve canlı kırmızı kan yoksa endişe etme bu arada haftasonu seni buralarda göremedik bol bol gezdin herhalde

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı inş bende yarın için umutluyum bakalım .
Canım benim eşim hafta sonu evde bende başka bişeyle uğraşmıyorum . :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

doğru diyosun arkadaşım, değerlere takılmamak lazım, kalp atışı duymadan rahatlamak yok bu meşakatli yolda :( çok teşekkür ederim destek olduğun için :)

Öyle insallah bizede nasip olur miniklerin kalp sesini duymak ricaa hepimizin kanayan yarasi bu...

Bende tatlimmm bende inanamiyorum cok mutluyum dedim kesin cikmaz bir baktim 2. cizgide cikti ama ellerim tirtir titriyo ayyy cok guzel bir duygu yaaa cookk :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canım gözünaydın olsun :) çok sevindim inşallah yarında biz bu mutlu haberi burda paylaşıcaz :) Allah nazarlardan saklasın 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yarın güzel haber vereceksin inş... :nazar::nazar::21::21: dinlenmeye devam et

İnş şuan regl belirtilerini yaşıyorum . Araştırdım kırmızysa kan doktorla görüşmek gerekiyormuş . Benimkisi pembeydi . Ama ağrılar giriyor . Ne yapıcam çok yıkıldı umutlarım

Kızlar çok kötüyüm :( dün akşam pembe lekelenme oldu bel be kasık agrısıyla beraber. Yatıyordum zaten hala yatıyorum. Sabah çok az yine gördüm . Şuan kahverengiye döndü. Sancım yok . Yardım edin bilen bar mı . Doktoruma ulaşamadım daha gelmemiş :(

Canimcim, endiseni okuyunca hemen yazayim dedim...merak etme, o lekelenme kahverengi ya da pembe oldugu surece adet oldugun sonucunun negatif oldugu anlamina gelmiyormus. Bana doktorum soyledim verilen kagitta da aynisi yaziyor. Bir kan damla kirmizi bile gorsen icini ferah tut, bayagi bayagi kirmizi gorursen hah ozaman. Diger lekelenmeler normalmis, sabah ben de de oldu hic korkmadim.

Cift cizgiyi goren arkadaslar, sizi gonulden tebrik ediyorum, masallah size, inanin gozlerim doldu okudukca.Kendimi sizin yerinize koyuyorum ya...ben de yarin kandan baktiracagim

Ben gec ohss oldum cumadan beri cok kotuydum:50: insallah cabuk atlatirim....

Opuyorum hepinizi, segilerle

Canimcim, endiseni okuyunca hemen yazayim dedim...merak etme, o lekelenme kahverengi ya da pembe oldugu surece adet oldugun sonucunun negatif oldugu anlamina gelmiyormus. Bana doktorum soyledim verilen kagitta da aynisi yaziyor. Bir kan damla kirmizi bile gorsen icini ferah tut, bayagi bayagi kirmizi gorursen hah ozaman. Diger lekelenmeler normalmis, sabah ben de de oldu hic korkmadim.

Cift cizgiyi goren arkadaslar, sizi gonulden tebrik ediyorum, masallah size, inanin gozlerim doldu okudukca.Kendimi sizin yerinize koyuyorum ya...ben de yarin kandan baktiracagim

Ben gec ohss oldum cumadan beri cok kotuydum:50: insallah cabuk atlatirim....

Opuyorum hepinizi, segilerle

Sagol canım benimde test günüm yarın . İnş dediğin gibidir . Zaten hafif göründü kayboldu . İnş bişey olmaz bebeğime benimledir :(

Merhaba arkadaslar yarın benimde test günüm inşallah hep beraber hayırlı mutlu haberlerle burada oluruz.saglık ocağında kn testi kac saate çıkıyor acaba bilginiz varmı ? Bide belirti fln yok bende sizde ne durum 🙏👶👶🙏

tebriklerrr :)) çok sevindim canım :))

tesekkurler tatlim benim :) cok sagooll :-*

Canımmmmm Rabbim saglık ve sıhatle kucağına almayı nasip eder inş . Artık sevinmek hakkın hayırlı olsun canım çokkkkkk sevindimm

amiiinn bitanem seninde melegini kucagina almayi nasip etsin allahim :) yarin kan testini aldiktan sonra daha bi sevincez insallah :)

Tebrik ederim canım gözünaydın olsun :) çok sevindim inşallah yarında biz bu mutlu haberi burda paylaşıcaz :) Allah nazarlardan saklasın 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagoll canim cook tesekkur ederim :) kandada mutlu haberi alalim o zaman daha bir emin olucam allahimin izniyle rabbim herkese yasatsin bu guzel duygulari :)

Merhaba arkadaslar yarın benimde test günüm inşallah hep beraber hayırlı mutlu haberlerle burada oluruz.saglık ocağında kn testi kac saate çıkıyor acaba bilginiz varmı ? Bide belirti fln yok bende sizde ne durum 🙏👶👶🙏

bende sağlık ocağında yaptıracaktm ama ertesi gün sonuç verdiklerini söylediler..sormadan öğrenmeden gitme belki sizin sağlık ocağı farklı uygulama yapıyordur

Kizlar merhaba. Bugun transferimin 7. Gunu afedersiniz su gibi akintim var ve belim, kasiklarim agriyo. Yasayan var mi bunlari? Cok korkuyorum adet olcam diye :(

Kizlar merhaba. Bugun transferimin 7. Gunu afedersiniz su gibi akintim var ve belim, kasiklarim agriyo. Yasayan var mi bunlari? Cok korkuyorum adet olcam diye :(

Canim benimde ayni belirtiler oldu karnim kasiklarim ve belim hasta olcakmisim gibi agridi hatta goguslerim dokunamiyodum bile buyuduler ve halada oyle bugun idrarda baktim allahin izniyle melegim benimle pozitif cikti yani :) kendimi hep kotuyede hazirlamistim olmayabilir diye herseyin hayirlisi deyip allaha birak o hersryin iyisini bilir :-*

Benim benim bugün 9. Gün dün gece hafif bi pembe lekelenme oldum.sabahta hafiften sonra geçti şuan belimde ve karnımda ağrılar var. Doktorumu aradım kan yogunsa acile git. Ama değil. Ağrılarda daysnılmayacak kadar degil. Yarına kadar inş bişey olmaz. Bu kanamalar ağrılar yerleşme kanamasıymış . Ama her kanama bu demek değilmiş. Doktıruna sorabilirsin

Canim benimde ayni belirtiler oldu karnim kasiklarim ve belim hasta olcakmisim gibi agridi hatta goguslerim dokunamiyodum bile buyuduler ve halada oyle bugun idrarda baktim allahin izniyle melegim benimle pozitif cikti yani :) kendimi hep kotuyede hazirlamistim olmayabilir diye herseyin hayirlisi deyip allaha birak o hersryin iyisini bilir :-*

Ahh canim hayirli olsun insallah cok sevindim. Ben sabah yaptim negatif cikti :( ama 7. Gun oldugu icin pek ihtimal vermemistim zaten. senin kacinci gunun, kacinci gun embrosuydu? Bu arada benim de goguslerim cok fena camasirlarim dar oluyo o kdr sisti.. Ben de hep kotu dusunuyorum cok uzulmiyim diye.

Benim benim bugün 9. Gün dün gece hafif bi pembe lekelenme oldum.sabahta hafiften sonra geçti şuan belimde ve karnımda ağrılar var. Doktorumu aradım kan yogunsa acile git. Ama değil. Ağrılarda daysnılmayacak kadar degil. Yarına kadar inş bişey olmaz. Bu kanamalar ağrılar yerleşme kanamasıymış . Ama her kanama bu demek değilmiş. Doktıruna sorabilirsin

Cok gecmis olsun canim. Benimki su gibi ama kan yok yani.. Sen progestan igne oluyomusun? Genelde igne veriyolar kanamaya

Ahh canim hayirli olsun insallah cok sevindim. Ben sabah yaptim negatif cikti :( ama 7. Gun oldugu icin pek ihtimal vermemistim zaten. senin kacinci gunun, kacinci gun embrosuydu? Bu arada benim de goguslerim cok fena camasirlarim dar oluyo o kdr sisti.. Ben de hep kotu dusunuyorum cok uzulmiyim diye..

Back