Hayırlı olsun canım benim Rabbim saglıkla kucağına almayıda nasip eder inş :))Evet kuzum cikti ikinci cizgi cikti ilk basta silikdi durdukca kendine geldi inanamiyorum kiz rabbime sukurler olsun hala soktayim dr mu aradim gozunaydin dedi kan sonucunu bana bildir dedi
Bizde de aynı idi bakalım be olacak değerler artsada kalp atışı alırsak umudumuz olacak daha önce biz 4 tane düşük verdik 9 haftalik iken kalb atışı olmadı dua edelim birbirimize. .. mümin in mümin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş o dua da riya olmaz...
s-4
Etkilenmiyeceğim felan dedim kendime ama çok etkilendim kızlar 3.gün embriyosu benim sizce hiç mi ümit yok yarın nasıl kan testi vericem şimdi ben
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende tatlimmm bende inanamiyorum cok mutluyum dedim kesin cikmaz bir baktim 2. cizgide cikti ama ellerim tirtir titriyo ayyy cok guzel bir duygu yaaa cookk :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kuzum cikti ikinci cizgi cikti ilk basta silikdi durdukca kendine geldi inanamiyorum kiz rabbime sukurler olsun hala soktayim dr mu aradim gozunaydin dedi kan sonucunu bana bildir dedi
tuttu cnm tuttu gözün aydın bugün yaptırcanmı test yarınımı bekliyceksin sende
Oyle tabi ama yine de uzuluyo insan tutmadimi diye.. Benimki ptesi oldu, carsamba nasil 6. Gun oluyo? Ben yanlis mi hesapliyorum yoksa? Senin kacinci gun embryosuydu? Ne zmn test yapmayi dusunuyosun?
Üzülme arkadaşım bu nasip kismet işi Rabbim ol dediyse her bi şekilde olur geçen ay benim 11.gun degerim 80 çıktı yani normal 13.gun 300 sonra artarak devam etti ama sonuç: kimyasal gebelik oldu herşey normal diye heveslenen ben kanama ile yikildim ve degerim düşmeye başladı degerin düşük veya yüksek olmasina takilmayin önemli olan keseyi görmek diye düşünüyorum hayirlisi olur inşallah...
Hayırlı olsun canım benim Rabbim saglıkla kucağına almayıda nasip eder inş :))
Sabırsız :))
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kızlar çok kötüyümdün akşam pembe lekelenme oldu bel be kasık agrısıyla beraber. Yatıyordum zaten hala yatıyorum. Sabah çok az yine gördüm . Şuan kahverengiye döndü. Sancım yok . Yardım edin bilen bar mı . Doktoruma ulaşamadım daha gelmemiş
çok çok tebrik ederim canım :):)
Insallah vanim tam sevinemiyor insan keske seninde diger arkadaslarimizin da olsaydi dur bakalim benimki de kesin degil kan sonucuna bagli inanamiyorum bisey cikacsk diye korkuyorum
Dinleneme deval et canim kafana takma...allahin izniyle hiiiiicbirsey olmaz...kahverengi olduysa zaten aktif kanama değildir. ..ins sımsıkı tutunma belirtisi bunlar...az kaldi az daha sabir güzel haber bekliyoruuum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim neden etkilecekmişsin . 3. Gün embriyosunu hafife alma bakmışsın ikizlere hamilesin :)
Tesekkur ederim canim dua et kanda da iyi ciksin esimde bende korkuyotuz bi idrar test yapmaya bile korkuyorum
yani benim bildiğim ve buralardan okuduğum kadarıyla idrar da çıkıyorsa zaten kanda rahat rahat çıkar :) olabildiğince sakin olmaya çalış canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Canım benim neden etkilecekmişsin . 3. Gün embriyosunu hafife alma bakmışsın ikizlere hamilesin :)
Yok canım ondan değil sabah idrar baktımda biliyorum kızacaksın :) ve çokta haklısın.ve çıkmadı bundan bahsediyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çok kötüyümdün akşam pembe lekelenme oldu bel be kasık agrısıyla beraber. Yatıyordum zaten hala yatıyorum. Sabah çok az yine gördüm . Şuan kahverengiye döndü. Sancım yok . Yardım edin bilen bar mı . Doktoruma ulaşamadım daha gelmemiş
Ama idrar da çıkmaya bilir biliyorsun çok kişi var öyle bunu kafana takma . Yaptın oldu bikere. Ama umut hala var . Sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?