2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar bugün 9. Günüm şimdi test yaptım silik çıktı sevinsemmi bilemedim biri bişey desin nolur heyecandan olucem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde sonuc haftaya sali :)

Bende gaziantepte canım şimdi test yaptım silik çıktı napicagimi şaşırdım 9. Gundeyim.

Canım sana tavsiyem hiç idrar testiye uğraşma. Ben 12. Gün sabah yaptım çıkmadı. Akşam üstü kan verdim 289 çıktı. O yüzden moralini bozma derim ben.

Canim benimde tek tesellim burasi kimselerim yok yanimda beni güldürecek oyalayacak
ayy ilk gun normal disi ayakta cok kaldim oyle denk geldi ikinci gun az hareketlilik 3.gun canim sikildi utu falan yaptim bugun 4.gun sikintidan pat pat patlamak üzereyim aaksam üzeri gezintiye çıkacağım kaynanama gitsem diyorum orda belki vakit geçer diye ama oda beni kaldirmaz yatirmak ister bende utanirim kendimi dahada kötü hissederim diye gitmiyorum Rabbim yardimcimiz olsun şimdi kalkip abdest alip Kuran i Kerime hatime baslayayim öyle niyet etmiştim şimdi başlamakvakti belki rahatlarim

Kızlar bugün 9. Günüm şimdi test yaptım silik çıktı sevinsemmi bilemedim biri bişey desin nolur heyecandan olucem

sen hep sevin, ben dayanamam diyordum siz de dayanamıyosunuz hemen bakıyosunuz

Bence zaten idrar testinde pozitif çıkar, 12. gün en sağlıklı gün hatta 14. gün. Allah metanet versin

Canim sakin ol benim doktorum idrar testi yapma diye tembihledi ama merak işte sende duramamissin silik çıktı ise gözün aydin olsun inşallah kanda pozitifide görürsün canim Rabbim yardimcin olsun

Canım sana tavsiyem hiç idrar testiye uğraşma. Ben 12. Gün sabah yaptım çıkmadı. Akşam üstü kan verdim 289 çıktı. O yüzden moralini bozma derim ben.

Ya ama testte silik bile çıksa pozitif sayılır yazıyordu bende sevindim açıkçası

Ya ama testte silik bile çıksa pozitif sayılır yazıyordu bende sevindim açıkçası

İnş olur senin ki canım. Ben hiç idrarda pozitifi görmedim. İnş ki doğrudur canım.

silikte olsa çıktıysa hamilesin o zaman canım sevinebilirsin aksi olsaydın kocaman tek çizgi çıkardı.

ışıktan dolayı burda pek doğru görünmüyo burdakinin azıcık daha koyusu gerçekte :)

Insallah olumlu sonuc alrz baska bisi istmyrm hepmznki pozitif olur bugn kacinci gunundu cnm senin ne guzel hamilsn valla darisi basima

Son düzenleme:
Insallah olumlu sonuc alrz baska bisi istmyrm hepmznki pozitif olur bugn kacinci gunundu cnm senin ne guzel hamilsn valla darisi basima

canım 9. günüm benim, 2. gün embriyosuydu daha minicik yani ama annesinin merakını boşa çıkarmadı inşallah :) Rabbim kan da da değerimin yüksek çıkmasını nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…