Ah dumaduma inan pimpirik değilim ama, bu ağrılar olunca Tırstım . Ben düşünmemeye çalışıyorum ilk 2 gün dışında yatmadım bile. O günler de kendime hasta muamelesi yapmayım diye atmaya çalıştım , bi de yolculuk yaptım. Mutlu geçirdim aslında ayrı ayrı het günü kendimi yormadan hırpalamadan. Ben de öyleyim bi var hatta varlar bi yok gibi. İyiki varsınız anlatamıyorum da kimse bilmiyo sizden başka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hakkında hayırlısı inş canım ben de konya novafertil de yaptırdım.
Bende 4.gundeyim ayni günde transfer olan 3 arkadaş olduk ayni gün sonuç alacagiz yani inşallah o gun şenlik yapariz
Bende gaziantepte canım şimdi test yaptım silik çıktı napicagimi şaşırdım 9. Gundeyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah dumaduma inan pimpirik değilim ama, bu ağrılar olunca Tırstım . Ben düşünmemeye çalışıyorum ilk 2 gün dışında yatmadım bile. O günler de kendime hasta muamelesi yapmayım diye atmaya çalıştım , bi de yolculuk yaptım. Mutlu geçirdim aslında ayrı ayrı het günü kendimi yormadan hırpalamadan. Ben de öyleyim bi var hatta varlar bi yok gibi. İyiki varsınız anlatamıyorum da kimse bilmiyo sizden başka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
elif sen buğün kan versene çıkar aslında ya.
sen hep sevin, ben dayanamam diyordum siz de dayanamıyosunuz hemen bakıyosunuzKızlar bugün 9. Günüm şimdi test yaptım silik çıktı sevinsemmi bilemedim biri bişey desin nolur heyecandan olucem
Kızlar bugün 9. Günüm şimdi test yaptım silik çıktı sevinsemmi bilemedim biri bişey desin nolur heyecandan olucem
Canım sana tavsiyem hiç idrar testiye uğraşma. Ben 12. Gün sabah yaptım çıkmadı. Akşam üstü kan verdim 289 çıktı. O yüzden moralini bozma derim ben.
Ya ama testte silik bile çıksa pozitif sayılır yazıyordu bende sevindim açıkçası
Canım 2. Gün embriyosu diye günümü haklıyım dedim ama bugün şeytan durttu gidip test aldım yarı silik çıktı sevinsemmi bilemedim bi akıl verin nolur
Canim sakin ol benim doktorum idrar testi yapma diye tembihledi ama merak işte sende duramamissin silik çıktı ise gözün aydin olsun inşallah kanda pozitifide görürsün canim Rabbim yardimcin olsun
Canım tek sorun ileri hareketlilikse onu hiç dert etme çünkü tüp bebekte buna bakmiyolar zaten spermin ileri gitmesini sağlayan kuyruğu kendileri kesip yumurtaya enjekte ediyolar. Bunu bize embriyologumuz anlatmıştı. Ama bizde ayrıca morfoloji sorunuda var benim ilk denemem inşallah olumlu sonuç alırım ama senin sorunun tüp bebekte otomatikman ortadan kalkıyor dert etme başka sorun çıkmasın yeterki...
ışıktan dolayı burda pek doğru görünmüyo burdakinin azıcık daha koyusu gerçekte :)
Insallah olumlu sonuc alrz baska bisi istmyrm hepmznki pozitif olur bugn kacinci gunundu cnm senin ne guzel hamilsn valla darisi basima
canım 9. günüm benim, 2. gün embriyosuydu daha minicik yani ama annesinin merakını boşa çıkarmadı inşallah :) Rabbim kan da da değerimin yüksek çıkmasını nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?