- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
7. günüm. cumartesi alıcam inşallahhayırlısı canım sen ne zaman alacaksin sonucunu
ben cok sabirsizlaniyorum ne zormuş beklemek Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin içim içimi yiyo acaba tutundumu ne yapıyor diye
kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
artık hayırlısı hakkımdasenin de gözün aydın değerin çok güzel görünüyor darısı başımıza artık.
OOYYY çok güzel canımmm ikiz gibi cidden, hayırlı olsun inşallah ağlattın benikızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
OOYYY çok güzel canımmm ikiz gibi cidden, hayırlı olsun inşallah ağlattın benikızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
insanın inanası gelmiyo yaOOYYY çok güzel canımmm ikiz gibi cidden, hayırlı olsun inşallah ağlattın beniikiz mi çok merak ediyorum
Geçmiş olsun ve gözün aydin.. basit gectigine sevindim canim hadi hayırlısı..Kızlar herkese selam yumurtalar toplandı :) 12 adet. Buraya özellikle anestezi mevzusunu yazayım benim gibi panik ataklı olup korkanlar varsa diye, lokal diye tutturmuştum ama genel anestezi oldu yanarım o korkudan uykularımın kaçmasına çok basitmiş her şey.
6 ilaç 2 vitamin 1 progestan iğnem var.
Geçmiş olsun ve gözün aydin.. basit gectigine sevindim canim hadi hayırlısı..
Gözün aydin canimmm Maşallah Subhanallahkızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
Kızlar herkese selam yumurtalar toplandı :) 12 adet. Buraya özellikle anestezi mevzusunu yazayım benim gibi panik ataklı olup korkanlar varsa diye, lokal diye tutturmuştum ama genel anestezi oldu yanarım o korkudan uykularımın kaçmasına çok basitmiş her şey.
6 ilaç 2 vitamin 1 progestan iğnem var.
slm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa
Gözün aydin canimmm Maşallah Subhanallahohhh rahatladin artık ben pimpirikli bi şekilde beklemeye devam ediyorum vakit geçmiyor düşünüp düşünüp duruyorum acabami diye off off test günü bi gelseydi daha bir hafta var yaa
Ohh maşallah çok güzel değerlerin. Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. İkiz mi acaba istiyo muydun ikiz. Tabiki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun en önce ama ben çok istiyorum ikiz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun :) atlattın bak ne güzel, şimdi bekleme var sırada ve en zoru bu aslında. Hayırlı olsun bebiş olsun yumuların inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum rabbim saglikli sihhatli versn insallah yarin bnmde yumurtalarim toplancak insallah ilk tup bebek denemsnde tutan varmi cok merak edyrm.bi asilamam oldu tutmadi ilk tup bebek denemem esimde ileri hareketli sorunu var
üşengeç kızlarımm :) sizin listeyi yayınlayacağınız yok.. herkes bana yaşını transfer gününü neden tüp bebek yaptırdığını ve hangi hastanede yapptırdığını yazsınn.. ben yapacam listeyii
kuzum unutma stres yok kafandan tüp bebeği sil öyle yaşa ben öyle yapmıştımmmmmmmmm
allah razı olsun kuzummm 30 yaşındayım hiç çocuğum yok tabiki ikiz olsun isterimmmmmmmmm cuma günü keseye çağırdı inşallah görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?