2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Geçmiş olsun ve gözün aydin.. basit gectigine sevindim canim hadi hayırlısı..

kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
Gözün aydin canimmm Maşallah Subhanallah ohhh rahatladin artık ben pimpirikli bi şekilde beklemeye devam ediyorum vakit geçmiyor düşünüp düşünüp duruyorum acabami diye off off test günü bi gelseydi daha bir hafta var yaa

kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422

Ohh maşallah çok güzel değerlerin. Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. İkiz mi acaba istiyo muydun ikiz. Tabiki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun en önce ama ben çok istiyorum ikiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun :) atlattın bak ne güzel, şimdi bekleme var sırada ve en zoru bu aslında. Hayırlı olsun bebiş olsun yumuların inşallah.

slm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa

Dualarımız seninle canım, hayırlı uğurlu olsun. Heyecanlı ya her aşaması ayrı heyecanlı:)

kuzum unutma stres yok kafandan tüp bebeği sil öyle yaşa ben öyle yapmıştımmmmmmmmm

allah razı olsun kuzummm 30 yaşındayım hiç çocuğum yok tabiki ikiz olsun isterimmmmmmmmm cuma günü keseye çağırdı inşallah görünür

Geçmiş olsun :) atlattın bak ne güzel, şimdi bekleme var sırada ve en zoru bu aslında. Hayırlı olsun bebiş olsun yumuların inşallah.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz için güzel olsun her şey. Tuhaf gelecek ama benim için en zoru bu işlemdi. :) şükürler olsun. sonrasında merak heyecan var ama bunda korku vardı.

Kızlar benim göbeğimin çevresi acıyo, belim ağrıyo, adet belirtilerim başladı. Uff cumaya kadar sabretmem lazım ama galiba benim olmadı ya. Bugün 6. Günüm

Canım tek sorun ileri hareketlilikse onu hiç dert etme çünkü tüp bebekte buna bakmiyolar zaten spermin ileri gitmesini sağlayan kuyruğu kendileri kesip yumurtaya enjekte ediyolar. Bunu bize embriyologumuz anlatmıştı. Ama bizde ayrıca morfoloji sorunuda var benim ilk denemem inşallah olumlu sonuç alırım ama senin sorunun tüp bebekte otomatikman ortadan kalkıyor dert etme başka sorun çıkmasın yeterki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaş:26 transfer günü:17 mayıs sebep:morfoloji yer: novafertil kolay gelsin tatlım ellerin dert görmesin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah razı olsun kuzummm 30 yaşındayım hiç çocuğum yok tabiki ikiz olsun isterimmmmmmmmm cuma günü keseye çağırdı inşallah görünür

Ben de 31 yaşındayım çocuk da yok. Şöyle bi kız bi erkek sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah.ama benim ağrılarım var korkuyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…