Yaş:26 transfer günü:17 mayıs sebep:morfoloji yer: novafertil kolay gelsin tatlım ellerin dert görmesin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422
evde tek başına olunca
ben de 31 yaşındayım çocuk da yok. şöyle bi kız bi erkek sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah.ama benim ağrılarım var korkuyorum çok.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun inş canımbenim de 13. Gün 471 çıktı. Bizi de perşembe günü çağırdı kese için inş görürüz. Bugün 18 . Gün üm
Yaş:26 transfer günü:17 mayıs sebep:morfoloji yer: novafertil kolay gelsin tatlım ellerin dert görmesin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde cuma günü 17.gün oluyor nasıl hemen görünürmüki ??? Dediki tahminen 2 gün sonra 800 lü cuma günüde 1600 lü bi değer görürüz o zaman bakalım cuma gel kese görünecekmi dedi ??
slm kızlar bende aranıza yenı katıldım tranferın 4. gunundeyım Rabbım hepımıze yardım etsın:26:
Saçmalamazmisin cnm lütfen o belirtilerin aynisi bendede var ama daha 6.gundeymisin erken deilmi böyle düşünmek için bende pimpirilliyim ve takintiliyim ama içimde bi umut var onun içimde olduğunu düşündükçe arasira gözlerim doluyor sakin ol (diyenede bak) bende düşünüyorum sürekli ama en azindan senin cuma imiş benim haftaya saliKızlar benim göbeğimin çevresi acıyo, belim ağrıyo, adet belirtilerim başladı. Uff cumaya kadar sabretmem lazım ama galiba benim olmadı ya.Bugün 6. Günüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende tek başınaydım gezdim tozdum tek başıma
felaket şekilde kasık ağrısı gaz sancısı şişkinlik varsa gebesin inşallahBen adet sancısı çektim resmen halada çekiyorum
bende tek başınaydım gezdim tozdum tek başıma
slm kızlar bende aranıza yenı katıldım tranferın 4. gunundeyım Rabbım hepımıze yardım etsın:26:
Valla bilmiyorum ki canım inş görünür. Benim 16. Gün değerim 919 çıktı. O gün az gibi geldi Dr U o kadar çok aradım ki aslında kese randevumuz 4 Haziran'da baktı ben rahat bırakmıyorumPerşembe gel dedi. O zaman değer 1500 ü geçer dedi. Artık baktırıp durma kana dedi. Strese girme boşa dedi.
bende zaten stres oluyorum o yüzden baktırmicam bi dahasen perşembe bende cuma güzel haberler alırız inşallah ya
Allahım inşallah ya bildiğin kıvranoyorum gaz sancısı göbek kasık hepsi. Bi de işe başladım bugün , müdür yardımcısına alerjim var ondan da olabilir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçmalamazmisin cnm lütfen o belirtilerin aynisi bendede var ama daha 6.gundeymisin erken deilmi böyle düşünmek için bende pimpirilliyim ve takintiliyim ama içimde bi umut var onun içimde olduğunu düşündükçe arasira gözlerim doluyor sakin ol (diyenede bak) bende düşünüyorum sürekli ama en azindan senin cuma imiş benim haftaya sali
hahahepsi iyiye işaret az kaldı sabret hadi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?