2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yaş:26 transfer günü:17 mayıs sebep:morfoloji yer: novafertil kolay gelsin tatlım ellerin dert görmesin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkında hayırlısı inş canım ben de konya novafertil de yaptırdım.

felaket şekilde kasık ağrısı gaz sancısı şişkinlik varsa gebesin inşallah Ben adet sancısı çektim resmen halada çekiyorum

hayırlı olsun inş canımbenim de 13. Gün 471 çıktı. Bizi de perşembe günü çağırdı kese için inş görürüz. Bugün 18 . Gün üm

benimde cuma günü 17.gün oluyor nasıl hemen görünürmüki ??? Dediki tahminen 2 gün sonra 800 lü cuma günüde 1600 lü bi değer görürüz o zaman bakalım cuma gel kese görünecekmi dedi ??

benimde cuma günü 17.gün oluyor nasıl hemen görünürmüki ??? Dediki tahminen 2 gün sonra 800 lü cuma günüde 1600 lü bi değer görürüz o zaman bakalım cuma gel kese görünecekmi dedi ??

Valla bilmiyorum ki canım inş görünür. Benim 16. Gün değerim 919 çıktı. O gün az gibi geldi Dr U o kadar çok aradım ki aslında kese randevumuz 4 Haziran'da baktı ben rahat bırakmıyorum Perşembe gel dedi. O zaman değer 1500 ü geçer dedi. Artık baktırıp durma kana dedi. Strese girme boşa dedi.

Saçmalamazmisin cnm lütfen o belirtilerin aynisi bendede var ama daha 6.gundeymisin erken deilmi böyle düşünmek için bende pimpirilliyim ve takintiliyim ama içimde bi umut var onun içimde olduğunu düşündükçe arasira gözlerim doluyor sakin ol (diyenede bak) bende düşünüyorum sürekli ama en azindan senin cuma imiş benim haftaya sali

Son düzenleme:
felaket şekilde kasık ağrısı gaz sancısı şişkinlik varsa gebesin inşallah Ben adet sancısı çektim resmen halada çekiyorum

Allahım inşallah ya bildiğin kıvranoyorum gaz sancısı göbek kasık hepsi. Bi de işe başladım bugün , müdür yardımcısına alerjim var ondan da olabilir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende zaten stres oluyorum o yüzden baktırmicam bi daha sen perşembe bende cuma güzel haberler alırız inşallah ya

haha hepsi iyiye işaret az kaldı sabret hadi bakim

Ah dumaduma inan pimpirik değilim ama, bu ağrılar olunca Tırstım . Ben düşünmemeye çalışıyorum ilk 2 gün dışında yatmadım bile. O günler de kendime hasta muamelesi yapmayım diye atmaya çalıştım , bi de yolculuk yaptım. Mutlu geçirdim aslında ayrı ayrı het günü kendimi yormadan hırpalamadan. Ben de öyleyim bi var hatta varlar bi yok gibi. İyiki varsınız anlatamıyorum da kimse bilmiyo sizden başka.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…