canım 9. günüm benim, 2. gün embriyosuydu daha minicik yani ama annesinin merakını boşa çıkarmadı inşallah :) Rabbim kan da da değerimin yüksek çıkmasını nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin
Cnm elif senin ilk denememi merak ettim
Merak etme cnm az kalmış test gününe hayirlisiyla pozitif sonuca erersin inşallah canım kan testini görene dek umutlu ol güzel düşün güzel olsun
Insallah cikar cnm 2 gun embriyosu neki cnm bnm anlmdm
Arkadaşlar merhaba transferden 1 saat sonra oksuruk tuttu bir zararı olmusmudur acaba kafama cok takıldı cevaplarsaniz cok sevinirim
canım bu şeklide çıktıysa hamilesinnn:) tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallahhh
Arkadaşlar merhaba transferden 1 saat sonra oksuruk tuttu bir zararı olmusmudur acaba kafama cok takıldı cevaplarsaniz cok sevinirim
bişey olmaz canım inşallah sen içini ferah tut ilk 2 gün yatarak dinlenmeni tavsiye ederim sonra küçük küçük gezin evin içinde ama bebeğin olduğunu ve hareketlerinin ona zarar verme ihtimalini düşünerek davran.
evet canım ilk denemem. inşallah pozitiftir dua edin nolur
canım 2. ci çizgin çıkmış çok şükür hayırlı olsun çok sevindim test günün cumaydı dimi senin
Rabbim ellerimizi bos cikarmasin inss emeklerimizi alicaz hersey duayla birbirimize dua edelimki hersey yolunda olsun :) benimde ilk denemem
canım 2. ci çizgin çıkmış çok şükür hayırlı olsun çok sevindim test günün cumaydı dimi senin
yani yumurtalarım toplandıktan 2 gün sonra transfer oldu daha 4 hücreliydi minicikti. genelde 3 ila 5 gün arası tutuluyor laboratuarda ama bizim doktorumuz 2. günü tercih etti embriyo sayımız az olduğu için
Amin insss tatlim tek embryomuydu senin
yok canım benim zaten 2 embriyom oluşmuştu doktora yalvar yakar ikisinide transfer ettirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?