2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlar merhaba transferden 1 saat sonra oksuruk tuttu bir zararı olmusmudur acaba kafama cok takıldı cevaplarsaniz cok sevinirim

Arkadaşlar merhaba transferden 1 saat sonra oksuruk tuttu bir zararı olmusmudur acaba kafama cok takıldı cevaplarsaniz cok sevinirim

bişey olmaz canım inşallah sen içini ferah tut ilk 2 gün yatarak dinlenmeni tavsiye ederim sonra küçük küçük gezin evin içinde ama bebeğin olduğunu ve hareketlerinin ona zarar verme ihtimalini düşünerek davran.

Tsk ederim canim ins öyledir test gunune kadar rahatliyamacagim galiba hayırlısı hepimiz için

canım 2. ci çizgin çıkmış çok şükür hayırlı olsun çok sevindim test günün cumaydı dimi senin

aslında perşembeydi ama ben cuma yaptırırım mübarek günde diyodum bugün eczanenin önünden geçerken şeytan dürttü beni daldım içeri birden test aldım olumsuz çıksa da üzülmiycem diye söz verdim önce kendime çünkü daha çok erken gerçekten ama şükürler olsun ki ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm inşallah gittikçe de koyulaşıcakmış :) şükürler olsun Rabbime :)

yani yumurtalarım toplandıktan 2 gün sonra transfer oldu daha 4 hücreliydi minicikti. genelde 3 ila 5 gün arası tutuluyor laboratuarda ama bizim doktorumuz 2. günü tercih etti embriyo sayımız az olduğu için

Hmm anldm cnm bnmde ilk heycndn doktrn dedklerni unuttum bn o yzdn surekli sana soruyrm hakkini helal et.cok soru sordum.Insallah Rabbime yakisir Kul,Efendimize yakisir Ümmet,Ailesine yakisir Evlat olur.nerde yaptrdnz yasinz kac ne kadara maal oldu cnm kac yillik evlisniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…