Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm
23.53
12. Gün oldu
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn
darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa![]()
slm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa![]()
Hayırlı olsun Allah yar ve yardımcın olsun inşallahslm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa![]()
slm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa![]()
hayırlısı canım sen ne zaman alacaksin sonucunuBence de dikkat et canım ya kasma hiç kendini nolur, Allah dayanma gücü versin. Bişey olacağından değil de, alacak nefesi varsa seni beni ütüyü dinlemez zatenGene de aklının birtarafını keşke diye kurcalayan bir şey bırakmamaya çalış, ben kabloya takılmıştım ilk denememde hep gözümn önüne o geliyor
![]()
kızlar kafama bişey takıldı.daha önce iki defa yumurta takibi yaptırdım.klomen kullandığımda 5 gün içiyodum ilacı ama 5. günden itibaren yumurtalıklarım nasıl ağrırdı derdim yumurta gelişiyo.şimdi 8 tane puregon 100 lük yaptım yumurtalıklarımda tık yok ağrı bakımından.
daha önce klomen kullanmadım bilemicem ama iğneleri olduğunda zaten acı ağrı olmuyor :))
yok iğnelerin acımasını demiyorum.şimdi iğnelerle yumurtalıklar uyarılmış oluyo ya niye yumurtalıklarım ağrımıyo ki diyorum karnım falan şişmiyo.sonra da deli miyim neyim diyorum ağrı yok şişkinlik yok ne güzel işte![]()
Kızlar herkese selam yumurtalar toplandı :) 12 adet. Buraya özellikle anestezi mevzusunu yazayım benim gibi panik ataklı olup korkanlar varsa diye, lokal diye tutturmuştum ama genel anestezi oldu yanarım o korkudan uykularımın kaçmasına çok basitmiş her şey.
6 ilaç 2 vitamin 1 progestan iğnem var.
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Sağol canım benim. Aynen dediğin gibiymiş opu :) senin de değerin katlanmış yaşasın :) derin bir ohh.
üşengeç kızlarımm :) sizin listeyi yayınlayacağınız yok.. herkes bana yaşını transfer gününü neden tüp bebek yaptırdığını ve hangi hastanede yapptırdığını yazsınn.. ben yapacam listeyii![]()
kızlar 10.gün değerim 153 --- 13.gün değerim 422![]()