• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

slm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa:52:

şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm

23.53
:52::52::52::52::52::52::52::52:
12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn

darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa:52::52:

Oooooooo cok sevindimmmm. Böyle guzel sonuclar hepimize umut oluyor. Allah hayırlısı ile kucagına almayi nasip etsin canim =)
Bizleride unutma dualarinda. Ayy cok guzel yaa:D

slm kızlar..bende dondurulmuşlarla tedavime başladım..iki gün önce bantlara başladım..15 gün sonra transferim olcak inşallah..banada dua edin olurmu..çok heycanlıyım yaaaa:52:

Hadi hayırlısı canim ins seninde guzel haberlerini alir hoplar ziplariz:D
bende haftaya baslayacagim sanirim o zmn adet oluyorum bir aksilik olmazsa :)

şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm

23.53

12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn

darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa

canım hayırlı uğurlu olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Hayırlı olsun canım bizim doktoumuz dondurulmuş embriyo ile şansımızin daha yüksek olacağını söylemişti rahat olabilirsin hayırlısı olsun en başında bi heyecan oluyor sonra geçiyor asil transfer masasinda heyecan oluyor kıpır kıpır bide test gününü beklerken zaman gecmiyor sanki sabir sabir sabir

Bence de dikkat et canım ya kasma hiç kendini nolur, Allah dayanma gücü versin. Bişey olacağından değil de, alacak nefesi varsa seni beni ütüyü dinlemez zaten :9: Gene de aklının birtarafını keşke diye kurcalayan bir şey bırakmamaya çalış, ben kabloya takılmıştım ilk denememde hep gözümn önüne o geliyor :5:
hayırlısı canım sen ne zaman alacaksin sonucunu
ben cok sabirsizlaniyorum ne zormuş beklemek Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin içim içimi yiyo acaba tutundumu ne yapıyor diye :17:

Hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum rabbim saglikli sihhatli versn insallah yarin bnmde yumurtalarim toplancak insallah ilk tup bebek denemsnde tutan varmi cok merak edyrm.bi asilamam oldu tutmadi ilk tup bebek denemem esimde ileri hareketli sorunu var

kızlar kafama bişey takıldı.daha önce iki defa yumurta takibi yaptırdım.klomen kullandığımda 5 gün içiyodum ilacı ama 5. günden itibaren yumurtalıklarım nasıl ağrırdı derdim yumurta gelişiyo.şimdi 8 tane puregon 100 lük yaptım yumurtalıklarımda tık yok ağrı bakımından.

kızlar kafama bişey takıldı.daha önce iki defa yumurta takibi yaptırdım.klomen kullandığımda 5 gün içiyodum ilacı ama 5. günden itibaren yumurtalıklarım nasıl ağrırdı derdim yumurta gelişiyo.şimdi 8 tane puregon 100 lük yaptım yumurtalıklarımda tık yok ağrı bakımından.

daha önce klomen kullanmadım bilemicem ama iğneleri olduğunda zaten acı ağrı olmuyor :))

Son düzenleme:
üşengeç kızlarımm :) sizin listeyi yayınlayacağınız yok.. herkes bana yaşını transfer gününü neden tüp bebek yaptırdığını ve hangi hastanede yapptırdığını yazsınn.. ben yapacam listeyii :4::4::4:

daha önce klomen kullanmadım bilemicem ama iğneleri olduğunda zaten acı ağrı olmuyor :))

yok iğnelerin acımasını demiyorum.şimdi iğnelerle yumurtalıklar uyarılmış oluyo ya niye yumurtalıklarım ağrımıyo ki diyorum karnım falan şişmiyo.sonra da deli miyim neyim diyorum ağrı yok şişkinlik yok ne güzel işte:52:

Kızlar herkese selam yumurtalar toplandı :) 12 adet. Buraya özellikle anestezi mevzusunu yazayım benim gibi panik ataklı olup korkanlar varsa diye, lokal diye tutturmuştum ama genel anestezi oldu yanarım o korkudan uykularımın kaçmasına çok basitmiş her şey.
6 ilaç 2 vitamin 1 progestan iğnem var.

yok iğnelerin acımasını demiyorum.şimdi iğnelerle yumurtalıklar uyarılmış oluyo ya niye yumurtalıklarım ağrımıyo ki diyorum karnım falan şişmiyo.sonra da deli miyim neyim diyorum ağrı yok şişkinlik yok ne güzel işte:52:

zaten şimdi olmuyo şişkinlik sonlarda olacak :1::1::1::1:

Kızlar herkese selam yumurtalar toplandı :) 12 adet. Buraya özellikle anestezi mevzusunu yazayım benim gibi panik ataklı olup korkanlar varsa diye, lokal diye tutturmuştum ama genel anestezi oldu yanarım o korkudan uykularımın kaçmasına çok basitmiş her şey.
6 ilaç 2 vitamin 1 progestan iğnem var.

geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn :54:

üşengeç kızlarımm :) sizin listeyi yayınlayacağınız yok.. herkes bana yaşını transfer gününü neden tüp bebek yaptırdığını ve hangi hastanede yapptırdığını yazsınn.. ben yapacam listeyii :4::4::4:

evet canım sen yap. bunlarda tık yok:)) ilk ben yazyım yaş:33 sebebsiz infertilite,haziran adeti ile başlayacam,kayseri memorial

Back
X