• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

elifiiiiiimmmmmmmmmmm iyiki varsııınnn seni çooooookk seviyoruuummmmmmmmmmmm
dua etmezmiyim yemin ederim her namazımda her yasinimde senin de adını söylüyorum. arkadaşlarımın adını da sayıyorumm..
:52::52::52:

Allah razı olsun senden canım benim. Rabbim gönlünün güzelliği hürmetine gönlünün muradini versin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beşinci gün transferi canım benimki sen yine doktorunla görüş en iyisini onlar bilir
evet canım doğru söylüyorsun. zaten değerlerim düşük. güzel artmış ama düşük. o yüzden sanırım daha geç öğrenirim.
amaaaaaaannn var ya artık ne zaman görürsek görürüz:)
Allah razı olsun senden canım benim. Rabbim gönlünün güzelliği hürmetine gönlünün muradini versin inşallah :)

amin kuzucuummm rabbim hepimizin gönlünün güzelliğini versin. gönlüne göre versin.;):54::54::54:

Düşük değil canım değerin çok güzel 2. Gün transferine göre maşallah. Sıkı sıkı tutunur inşallah kuzucuğun :nazar:

sağol canım deminden beri araştırıyorum çok sağol içimi rahatlattın. inşallah sımsıkı tutunur yavrucuğuuummmmm

şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm

23.53
:52::52::52::52::52::52::52::52:
12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn

darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa:52::52:

Masalaaaaahhhh....Cok Cok sevindim tebrik ederim darisi hayirlisi bizlere insanllaahh:8:

23.53
12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn

Aramiza hoş geldinnnnnn :) simdi artik bir şeyi stres yapma ve bebeğinin tutunması için rahat ol :)

Giderek cogaliyoruz çok sukur rabbimme

Masalaaaaahhhh....Cok Cok sevindim tebrik ederim darisi hayirlisi bizlere insanllaahh:8:

allah razı olsun canımmm darısı sizlere inşallaaahhhh... bu mübarek günde çoook dua et. rabbim dualarımızı kapısından çevirmesin inşallahhh

Aramiza hoş geldinnnnnn :) simdi artik bir şeyi stres yapma ve bebeğinin tutunması için rahat ol :)

Giderek cogaliyoruz çok sukur rabbimme

:)) sağol canımmm hoşbuldukk.. ayağımı sürüyerek geldim arkamdan gelecek çoooooooooooooooooooooooookk:)
çok şükür biraz daha rahatım artık. binlerce kere şüküüüürrrr

23.53
12. Gün oldu

CANM HAYIRLI OLSUNN TEBRIKLERRRRRRRRRRR:46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::49::nazar:

23.53
12. Gün oldu

canım hayırlı olsun çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin:emir_bebek:
:emir_bebek:

23.53
12. Gün oldu

canımmm çok şükür yarabbim daha fazla bekletmedi binlerce şükrüler olsunnnn...
desteğiniz için allah razı olsun. bende katıldım aranıza hayırlısıyla. rabbim tümmm arkadaşlarımızı da bize katılmayı nasip eder inşallah. bu aydan fire vermeden devam ederiz inşallah....
gurbetkız ve kelebekimin ertelenmişti onların da güzel haberlerini önümüzdeki aylarda alcaz inşallah...;)

amiiiiiiinnn allah razı olsun canımmmm.. hepimize bu kutsal duyguyu yaşatsın rabbim. o günleri bizde sabırsızlıkla beklicez inşallahhh.. transferden kaç gün sonra kese görünecek? ben yarın doktorumu ararım. önce sizden öğreneyim:)

etmezmiyiz volymmm inşallah ben hepimiz için ediyorumm. rabbim benim duamı kapısından boş çevirmediyse sizinkileri de çevirmeyecektir;) kendime ederken sizlere de ettim ben.. birbirimize çok dua edelim arkadaşlar.

Hayırlı olsun cnm benim sen onu hissetdin zaten en önemlisi :)))
Çekil şimdi aradan sıra bize geldi .. Dualarını unutma cnm benım :))) :16::16:

CANM HAYIRLI OLSUNN TEBRIKLERRRRRRRRRRR:46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::49::nazar:
allah razı olsun canımmm darısı tüm isteyen arkadaşlarıma inşallahhh..
canım hayırlı olsun çok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin:emir_bebek:
aminnn şulem amiinnnn.. rabbim size de ennn kısa sürede bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallaaahhh..
Hayırlı olsun cnm benim sen onu hissetdin zaten en önemlisi :)))
Çekil şimdi aradan sıra bize geldi .. Dualarını unutma cnm benım :))) :16::16:

canımm en başından beri inanıyorum. dualar okuyorum konuşuyorum onunla. bi ara psikolojim bozuldu hissedemedim ama o annesini bırakmadı benim miniğim. Dualarımdasınız canım her zaman dualarımdasınızzzz

aminnn şulem amiinnnn.. rabbim size de ennn kısa sürede bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallaaahhh..

canımm en başından beri inanıyorum. dualar okuyorum konuşuyorum onunla. bi ara psikolojim bozuldu hissedemedim ama o annesini bırakmadı benim miniğim. Dualarımdasınız canım her zaman dualarımdasınızzzz

:46::46::49::49:

Cnm bizim burda nasıl biliyormusun doğal halde hamile kaldiysan idrar testı pozitifse 12 çı haftana kadar ultrasona gitmıyorsun , buradaki doktorlar diyor ki kendini hamile hissediyorsan hamilesin :)) :52:

İşte bu yaa canım benim takip ediyodum seni sonunda güzel haberi aldım ohhh bi rahatladım bee inşallah 9 ay seninle olur kelebeğinnn maşallah size nazardan korusun rabbim yorma sakın kendini Allah a emanet olun😘😘❤❤

:46::46::49::49:

Cnm bizim burda nasıl biliyormusun doğal halde hamile kaldiysan idrar testı pozitifse 12 çı haftana kadar ultrasona gitmıyorsun , buradaki doktorlar diyor ki kendini hamile hissediyorsan hamilesin :)) :52:
:) o konuda üstüme tanımam zaten kuzucum:)
hamile değilken bile hamile hisseden ve ona göre vucudunda değişmeler olan kaç kişi vardır:D:D

Amin sagol canim :46::16:
:29::29:
İşte bu yaa canım benim takip ediyodum seni sonunda güzel haberi aldım ohhh bi rahatladım bee inşallah 9 ay seninle olur kelebeğinnn maşallah size nazardan korusun rabbim yorma sakın kendini Allah a emanet olun😘😘❤❤

:) canımmmmm aslında seninle aynı zamanlar da başlamıştık tedaviye. rabbim bana nasip etti inşallah aşılamayla sana da nasip edecek.. Dualarını hiiiiiiiiiiç eksik etme nolur hep dua et bebeğine. o seninle çünkü.. Sende allaha emanet ol canımmmm öpüyoruz seni:54::54::54::54:

hamile değilken bile hamile hisseden ve ona göre vucudunda değişmeler olan kaç kişi vardır:D:D

:) canımmmmm aslında seninle aynı zamanlar da başlamıştık tedaviye. rabbim bana nasip etti inşallah aşılamayla sana da nasip edecek.. Dualarını hiiiiiiiiiiç eksik etme nolur hep dua et bebeğine. o seninle çünkü.. Sende allaha emanet ol canımmmm öpüyoruz seni:54::54::54::54:

Hehe .... :16::16:

Saol cnm ama benim aşılama tutmadı hasta oldum nasip bidahaki tüp bbege artık sen kendine iyi bak inşallah

hamile değilken bile hamile hisseden ve ona göre vucudunda değişmeler olan kaç kişi vardır:D

Ben ben ben... Karnım burnumda 2 gündür 5 AYLİK hamile gibiyim afedersiniz gaz şişkinliği var bende karnimi içime cekmiyorum sallana sallana geziniyorum evin içinde :) yakında suyum gelirse hiç sasirmam :D :D

canım yaaaaaaAllahım nasıl mutlu oldum anlatamam nasıl ümit oldun bizlere çoook şükür Rabb'ime. Maşallah barekallah... Eşime söyledim ikimiz de çok mutlu olduk:)) Gıdım gıdım artışını gördün işte:) şimdi sıra bizde :))) bu mübarek gecede tesbihimiz ya muizzu: bizi dünyada mal ve evlat, ahirette cennet ve cemalinle müşerreflendir...

Back
X