• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

:) bende oyalanacak biseyler buluyorum kendime stres yapmiyim diye ama kocam benden daha pimpirikli aman onu yapma aman eğilme sen kaldırma diye diye hatırlatıyor bana her saniye sağolsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim Ya ayni dertten bende muzdaribim yok atliyon yok zipliyon yok yoruluyon herseyi o kadar abartiyorki bugün alti üstü bi pazara gittik burnumdan getirecekti neredeyse halbuki arabayla gittik birde pazarin icinde ufaktan gezindik eve merdivenlerden cikarken ufacik dinleneyim dedim hemen al işte dedi vücut enerji kaybediyor da şöyle de böyle de söylendi durdu :17:

transfer olduğum gün 66 kiloydum şuan 69 çıkıyo :15:

Dikkat et canım kabiz olmamam lazım bol taze meyve ye bide kuru üzüm kuru incir yedikten sonra bolca su iç. Ben kabiz olmamak için öyle hafif yiyorumki 1 kilo verdim 7 günde :) bende 66ydim transfer olduğunda :)

Canim Ya ayni dertten bende muzdaribim yok atliyon yok zipliyon yok yoruluyon herseyi o kadar abartiyorki bugün alti üstü bi pazara gittik burnumdan getirecekti neredeyse halbuki arabayla gittik birde pazarin icinde ufaktan gezindik eve merdivenlerden cikarken ufacik dinleneyim dedim hemen al işte dedi vücut enerji kaybediyor da şöyle de böyle de söylendi durdu :17:

Çok alemler yahu :) birazda suçluluk duygusuyla yapıyorlar bence tedavi tamamen kadın üstüne kurulu ve onların elinden hiçbirşey gelmiyor. Hergün kendime iğne yaparken ağlayacak duruma geliyor böyle telafi ediyorlar sanırım :) inşallah bebis olunca da böyle yardımsever olurlar da bizde rahat ederiz biraz :)

Dikkat et canım kabiz olmamam lazım bol taze meyve ye bide kuru üzüm kuru incir yedikten sonra bolca su iç. Ben kabiz olmamak için öyle hafif yiyorumki 1 kilo verdim 7 günde :) bende 66ydim transfer olduğunda :)

iki elma yiyorum kabuklu, bir avuç yer fıstığı, birde kuru kayısı yiyorum, bol su içiyorum, neden bukadar şiştim anlamadım :26:

iki elma yiyorum kabuklu, bir avuç yer fıstığı, birde kuru kayısı yiyorum, bol su içiyorum, neden bukadar şiştim anlamadım :26:

Günlük yemeğine de dikkat et canım taze meyve de tuket bolca. Ben 2 günde bir ananas suyu sıkıp içiyorum bebisin tutunması için de iyiymiş bide müthiş ödem atiyosun

Kizlar 19 Mayıs ta 2 tane embriyo transfer edildi. Bugün 5.gunum ve hiç bir belirti yok :( sizlerde varmı... yada daha erken mi belirti aramak için. .

Kizlar 19 Mayıs ta 2 tane embriyo transfer edildi. Bugün 5.gunum ve hiç bir belirti yok :( sizlerde varmı... yada daha erken mi belirti aramak için. .

mrb athena_1983 . benim bugün 10. gün bende bile yok belirti. 5. günde sadece ilaçların etkisi olur. benim 4. gün kan testinde betahcg 2.34 çıkmıştı. 5. gün 1.64.
yani bırak 5. günü 10. gün bile belirti olmuyor canım. daha gözle bile görülmüyorlarki ne belirtileri olsun dimi:) sakin ol keyfini çıkararak bekle stres yok;)

mrb athena_1983 . benim bugün 10. gün bende bile yok belirti. 5. günde sadece ilaçların etkisi olur. benim 4. gün kan testinde betahcg 2.34 çıkmıştı. 5. gün 1.64.
yani bırak 5. günü 10. gün bile belirti olmuyor canım. daha gözle bile görülmüyorlarki ne belirtileri olsun dimi:) sakin ol keyfini çıkararak bekle stres yok;)

canm hayırlı olsun gebelıgın pekı sonrakı degerlerinn ne canmm

benim de 19 mayıs, oyyy aynı gün öğrenicez.. karnım huzursuz hssediyorum, seyriyo gibide, ama ilk transferdede böyle hissetmiştim, önce tutunmuştu, çok stres yaptım sonra kaybettim, sabırla beklememiz gerekiyor, Allahım nasip etsin inşallah :9:

of allahım ne kadar ağız alışkanlığı olmuş "hamile değilim" diye ne kadar rahat çıkıyor ağzımdan. :50:
aslında hamileyim belkide. 8. gün 3.41 çıkmıştı. hamileyim sanırım :44:

benim de 19 mayıs, oyyy aynı gün öğrenicez.. karnım huzursuz hssediyorum, seyriyo gibide, ama ilk transferdede böyle hissetmiştim, önce tutunmuştu, çok stres yaptım sonra kaybettim, sabırla beklememiz gerekiyor, Allahım nasip etsin inşallah :9:

Amin canım inşallah..31 Mayıs test günümüz daha önce test yapcanmi yoksa gününü mu bekleyecek sin canım...sana kaçıncı gün kaç tane embriyo transfer edildi

takvıımın varda ondan yazdım bende canmm test gunun pazartesımı

:)) takvim moral oluyor bana. orda görmek çok hoşuma gidiyor. tedaviye başladığım sıralarda yapmıştım:)
test günüm pazartesi canım allahın izniyle güzel haberler vericem;)

Rabbim yardımcımız olsun.. bebekleri mız sımsıkı tutun şunlar inşallah.:)

Back
X