2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aynı şeyleri yaşıyor olmamız çok şaşırtıcı, aaaaa bak ben de hissetmiştimm aaaa çivi gibi batıyormuş herkesin, aaaa bak onlar da hasta olacak gibi hissediyor sürekli çığlıklarım yükseliyor yattığım yerden. İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandı, emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

Son düzenleme:

Haklısın canım ... Hayırlısı..

pahalı canım.Allah durumu olmayanlara yardım etsin. bizde ben çalışıyorum eşim çalışıyor yinede bu ay kredi kartında ekmek alcak bile yer kalmadı. benim 3500 lük kart full, eşimin kartlar full.. maaştan kalmış 300 tl. ayın 15ine kadar yetmesi lazım. 3500ün en az 2500 ü ödenmeli. maaşım 1800:). aradaki fark önümüzdeki aylarda kapatılcak artık..
ben ve benim gibiler bi şekilde hallederler de allahım durumu olmayanlara yardım etsin yarabbim yaa.. ne zor...

denetimlerle iyileştirme yoluna gidilmiyor da zorlaştırıyorlar daha da. çocuk olmuyor işte. 3 yıl şartı ne.. hadi onu geçtim 5 yıl hizmet şartı ne.. 3 aşılama yapmış olma şartı ve 5milyonun altı sperm sayısını saymıyorum bile..
gerçekten ihtiyacı olan birisi napsın. 6 milyon örneğin. olmuyor ama.. olmayacakta belki. napsın 5 milyona mı düşürsün ilaçlarla dimi.. veya 5 yıl çalışmadıysan onu mu doldurmayı bekliceksin. diyelim ben 35imde işçi olarak işe girdim. eşim de işsiz. 5 yıl çalışma şartıyla 40 yaşına gelcem. 40 yaşından sonra mı anne olmak için uğraşayım. aldığım maaş ne ki tüp bebeği kendi cebimden vereyim.
yazıktır günahtır ya. 3 çocuk deniyor bide.. hadi teşvik..hani destek..
konuşmayayım diyorum diyorum hep konuşuyorum.. tamam sustum

kimseden gelmesin o hayır Allahtan gelsin.. Rabbim yardımcıları olsun( yardımcımız olsun)

:) amin canım Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin yavrularimizi. Çok özel değilse neden olmadı canım ilk denemen, sorununuz neydi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kayserideyim canım yoğun bakım hemşiresiyim. sen ne işle meşgulsun tatlım
bende memurum canım. özelden yazayım detayları:)

aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sende öğretmen misin yoksa canım aynı bizim bütçeyi anlattım şaşırdım :)

Doktorum %100 olur, olmazsa bize sürpriz olur demişti. Başta tutundu yavrum 6. haftada düştü. Sanırım çok stres yaptım.

Doktorum %100 olur, olmazsa bize sürpriz olur demişti. Başta tutundu yavrum 6. haftada düştü. Sanırım çok stres yaptım.

Oyyy kiyamam yaa bu stres denen illet ne böyle heryerde karşımıza çıkar oldu. İçimizi ferah tutmayı bir becerebilsek dünyanın yükünü sirtimiza verseler umrumuzda olmiycak ama beceremiyoruz ışte... Rabbim ikinci melegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Sende öğretmen misin yoksa canım aynı bizim bütçeyi anlattım şaşırdım :)

yok canım ben memurum. sana özel mesaj yazmıştım akşam görmedinmi kuzucum

canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah

merhaba her zaman sizi takip ediyordum. yazamasamda çok ama çok sevindim. Allah dört gözle bekleyen herkese sağlıklı bir şeklide yüzünde güzel bir tebbessüm oluşturacak bebişler nasip eder. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve kucağına da almayı nasip etsin Rabbim.

kan sulandırıcı kullandınmı canım?
allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım inşallah bu defa öyle olmayacak. stres yapma..

Klavyen bal oldu ballll :) amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin. Sanırım ilaçlar daha bir hassas yapıyor bizi, stres yaptığımın farkına varamıyorum, metanetli sanırdım kendimi.

kan sulandırıcı kullandınmı canım?
allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım inşallah bu defa öyle olmayacak. stres yapma..
coraspin kullandım, cidden mutluluğu da hüznü de zirvede yaşadım, çok gerçek duygulardı, gene de çok şükür dondurulmuş embriyolarım vardı, yine denedik, 6. günüm bugün

histereskopi yapacak canım sana rahime kamerayla girilip, hem ne var ne yok (polip.miyom vs.)ona bakıyorlar hemde rahmin daha kanlı olabilmesi için ufak çizikler atıyorlar daha kolay gebe kalabilmek için canım.

çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için sağol ya. gönlümü rahatttın. Dr. bunu yaparsak gebe kalmanı dahada kolaylaştırır diyor. daha rahat bir şekilde gebe kalınıyormuş % 15-20 oranında fark oluştururmuş. İnşallah bir hasta olabilsem. bir türlü olamadım hasta ona ayrı canım sıkkın soğan suyu denedim. kekik suyu içitim ama tık yok... :2:

Anlıyorum cnm , âmin inşallah inşallah büyük Allahım onlarada bir kapı acıyordur kesınlıkle .:) herşeyın hayırlısı .. Teşekkür ederim benı aydınlattığınız için , eşimle konuşuyordum ne kadar ki fıyat turkıye de dıye :) öğrenmiş oldum şimdi ..

üzüldüm. Bazı insanlar sadece stres topu haline getiriyor insanı. Sen kendini ne kadar rahatlatsanda onlar karşına çıktığı an sanki yıldırım düşmüş gibi bütün vücut çöküyor resmen öyle insanları görünce. Keşke kadın doğumdan değil başka bir bölümden alsaydın bu işlem kesinleşinceye kadar. seni yıpratmasına izin verme canım. onun gözünden dilinden çok çok uzak rahat bir hamilelik geçirmeni çok isterim.

adetin stresten geçikmiştir canım. öyle soğan suyu kekik suyu ile olmaz bu işler her insanın vücudu farklı cevaplar verebilir onun için bu bitki türlerini kullanmadan lütfen doktorunla görüş., yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım tamam tatlım sen sakin ol adetin gelir stres yapma.

haklısın aslında stres yaptım maalesef ama bu 2-3 günder kendimi bırakmışım biraz sonrada arkadaşlarla gezmeye çıkaçağız birşeylerle meşgul olunca insan unutuyor, birde bir arkadaşın düğün hazırlıkları var terzi provası, nikah şekeri hazırlıkları ve sayamaycağım gel gitler biraz olsun benin rahatlamamı sağlıyor..

merhaba ne güzel bir duygu kat kat artar inşallah hiç kendini strese koyma. Bırak bu güzel zamanın tadını çıkar. dualarınlada ferahlık ver bütün bebiş bekleyenlere :)))))))

allah razı olsun kuzummmm rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerime yardım etsin hepinizden güzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…