- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
Evet canım insan ilk başta kendini yalnız sanıyor hele ki bizim gibi kimseye soylemediyseniz yapayalnız kalıyor insan ama burası çok doğal herkes yaşadıklarını hissettiklerini hemen paylaşmak istiyor başkasına dert anlatamadigi için :) bir süre sonra müptelası oluyorsun buranın ben facebook,twitter,instagrami unuttum önce burayı açıyorum sabah kalkar kalkmaz :) inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir içinde de benim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım biraz pahalı ama devlet desteği de çok az o yüzden yapacak bişey yok insan herşeyini verir hayırlı sağlıklı bir evlat için... Bizde veriyoruz ışte onu kucagimiza aldığımızda umrumuzda bile olmiycak nasıl olsa :) burda bedava olsa nüfus patlaması yaşanır herhalde millet doğal yolu bırakıp çifter çifter doğurmak için tüp bebek yaptırır :) yurtdışında bebek yapsınlar diye sunmadiklari güzellik kalmıyor tabi buranın ihtiyacı yok henüz :)
pahalı canım.Allah durumu olmayanlara yardım etsin. bizde ben çalışıyorum eşim çalışıyor yinede bu ay kredi kartında ekmek alcak bile yer kalmadı. benim 3500 lük kart full, eşimin kartlar full.. maaştan kalmış 300 tl. ayın 15ine kadar yetmesi lazım. 3500ün en az 2500 ü ödenmeli. maaşım 1800:). aradaki fark önümüzdeki aylarda kapatılcak artık..Sukur cnm bende iyiyim , dün adet oldum bende biraz karnım ağrıyor yoksa şükür iyiyim ... Baya pahaliymis cnm ,, ben bi ilaç parası verdim ilkde ikincide herşey bedava 2 ciye şükür .. 3 kere bedava bızım burda . Devlet karşilıyor .. Hayırlısı bakalım :))
Evet canım biraz pahalı ama devlet desteği de çok az o yüzden yapacak bişey yok insan herşeyini verir hayırlı sağlıklı bir evlat için... Bizde veriyoruz ışte onu kucagimiza aldığımızda umrumuzda bile olmiycak nasıl olsa :) burda bedava olsa nüfus patlaması yaşanır herhalde millet doğal yolu bırakıp çifter çifter doğurmak için tüp bebek yaptırır :) yurtdışında bebek yapsınlar diye sunmadiklari güzellik kalmıyor tabi buranın ihtiyacı yok henüz :)
Aynı şeyleri yaşıyor olmamız çok şaşırtıcı, aaaaa bak ben de hissetmiştimm aaaa çivi gibi batıyormuş herkesin, aaaa bak onlar da hasta olacak gibi hissediyorsürekli çığlıklarım yükseliyor yattığım yerden. İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandı, emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
bende memurum canım. özelden yazayım detayları:)kayserideyim canım yoğun bakım hemşiresiyim. sen ne işle meşgulsun tatlım
Aynı şeyleri yaşıyor olmamız çok şaşırtıcı, aaaaa bak ben de hissetmiştimm aaaa çivi gibi batıyormuş herkesin, aaaa bak onlar da hasta olacak gibi hissediyorsürekli çığlıklarım yükseliyor yattığım yerden. İlk denemem başarısızlıkla sonuçlandı, emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
pahalı canım.Allah durumu olmayanlara yardım etsin. bizde ben çalışıyorum eşim çalışıyor yinede bu ay kredi kartında ekmek alcak bile yer kalmadı. benim 3500 lük kart full, eşimin kartlar full.. maaştan kalmış 300 tl. ayın 15ine kadar yetmesi lazım. 3500ün en az 2500 ü ödenmeli. maaşım 1800:). aradaki fark önümüzdeki aylarda kapatılcak artık..
ben ve benim gibiler bi şekilde hallederler de allahım durumu olmayanlara yardım etsin yarabbim yaa.. ne zor...
denetimlerle iyileştirme yoluna gidilmiyor da zorlaştırıyorlar daha da. çocuk olmuyor işte. 3 yıl şartı ne.. hadi onu geçtim 5 yıl hizmet şartı ne.. 3 aşılama yapmış olma şartı ve 5milyonun altı sperm sayısını saymıyorum bile..
gerçekten ihtiyacı olan birisi napsın. 6 milyon örneğin. olmuyor ama.. olmayacakta belki. napsın 5 milyona mı düşürsün ilaçlarla dimi.. veya 5 yıl çalışmadıysan onu mu doldurmayı bekliceksin. diyelim ben 35imde işçi olarak işe girdim. eşim de işsiz. 5 yıl çalışma şartıyla 40 yaşına gelcem. 40 yaşından sonra mı anne olmak için uğraşayım. aldığım maaş ne ki tüp bebeği kendi cebimden vereyim.
yazıktır günahtır ya. 3 çocuk deniyor bide.. hadi teşvik..hani destek..
konuşmayayım diyorum diyorum hep konuşuyorum.. tamam sustum
kimseden gelmesin o hayır Allahtan gelsin.. Rabbim yardımcıları olsun( yardımcımız olsun)
:) amin canım Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin yavrularimizi. Çok özel değilse neden olmadı canım ilk denemen, sorununuz neydi?
Doktorum %100 olur, olmazsa bize sürpriz olur demişti. Başta tutundu yavrum 6. haftada düştü. Sanırım çok stres yaptım.
Sende öğretmen misin yoksa canım aynı bizim bütçeyi anlattım şaşırdım :)
canım Allahıma şükür 10. gün sonucum 200 olumlu dedi doktorum yarın tekrarlıyacağız. Rabbim bebek isteyen herkese yardımcı olur inşallah
Doktorum %100 olur, olmazsa bize sürpriz olur demişti. Başta tutundu yavrum 6. haftada düştü. Sanırım çok stres yaptım.
10.gün kan sonucum 153 çıktı önemli olan yükselmesi rabbim sonunu hayretsin inşallah...
Oyyy kiyamam yaa bu stres denen illet ne böyle heryerde karşımıza çıkar oldu. İçimizi ferah tutmayı bir becerebilsek dünyanın yükünü sirtimiza verseler umrumuzda olmiycak ama beceremiyoruz ışte... Rabbim ikinci melegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
coraspin kullandım, cidden mutluluğu da hüznü de zirvede yaşadım, çok gerçek duygulardı, gene de çok şükür dondurulmuş embriyolarım vardı, yine denedik, 6. günüm bugünkan sulandırıcı kullandınmı canım?
allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım inşallah bu defa öyle olmayacak. stres yapma..
histereskopi yapacak canım sana rahime kamerayla girilip, hem ne var ne yok (polip.miyom vs.)ona bakıyorlar hemde rahmin daha kanlı olabilmesi için ufak çizikler atıyorlar daha kolay gebe kalabilmek için canım.
pahalı canım.Allah durumu olmayanlara yardım etsin. bizde ben çalışıyorum eşim çalışıyor yinede bu ay kredi kartında ekmek alcak bile yer kalmadı. benim 3500 lük kart full, eşimin kartlar full.. maaştan kalmış 300 tl. ayın 15ine kadar yetmesi lazım. 3500ün en az 2500 ü ödenmeli. maaşım 1800:). aradaki fark önümüzdeki aylarda kapatılcak artık..
ben ve benim gibiler bi şekilde hallederler de allahım durumu olmayanlara yardım etsin yarabbim yaa.. ne zor...
denetimlerle iyileştirme yoluna gidilmiyor da zorlaştırıyorlar daha da. çocuk olmuyor işte. 3 yıl şartı ne.. hadi onu geçtim 5 yıl hizmet şartı ne.. 3 aşılama yapmış olma şartı ve 5milyonun altı sperm sayısını saymıyorum bile..
gerçekten ihtiyacı olan birisi napsın. 6 milyon örneğin. olmuyor ama.. olmayacakta belki. napsın 5 milyona mı düşürsün ilaçlarla dimi.. veya 5 yıl çalışmadıysan onu mu doldurmayı bekliceksin. diyelim ben 35imde işçi olarak işe girdim. eşim de işsiz. 5 yıl çalışma şartıyla 40 yaşına gelcem. 40 yaşından sonra mı anne olmak için uğraşayım. aldığım maaş ne ki tüp bebeği kendi cebimden vereyim.
yazıktır günahtır ya. 3 çocuk deniyor bide.. hadi teşvik..hani destek..
konuşmayayım diyorum diyorum hep konuşuyorum.. tamam sustum
kimseden gelmesin o hayır Allahtan gelsin.. Rabbim yardımcıları olsun( yardımcımız olsun)
Canım cok sagol darısı hayırlısı ile senin başına bizde dondurduk kalan embriyolarimizi
Bende çalışıyorum 7 gün rapor yazdirdim canim dinlenicem bakalim ama ben bugun cok stres yaptim raporumu is yerinde görmemesi gerekn biri gördü o yüzden cok canım sikildi inşallah biricigim etkilenmez resmen takintiluyim(
rahim cizdirmeyi ilk senden duyuyorum inşallah basariyi artırır takma kafana canim
çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için sağol ya. gönlümü rahatttın. Dr. bunu yaparsak gebe kalmanı dahada kolaylaştırır diyor. daha rahat bir şekilde gebe kalınıyormuş % 15-20 oranında fark oluştururmuş. İnşallah bir hasta olabilsem. bir türlü olamadım hasta ona ayrı canım sıkkın soğan suyu denedim. kekik suyu içitim ama tık yok... :2:
adetin stresten geçikmiştir canım. öyle soğan suyu kekik suyu ile olmaz bu işler her insanın vücudu farklı cevaplar verebilir onun için bu bitki türlerini kullanmadan lütfen doktorunla görüş., yani kaş yapalım derken göz çıkarmayalım tamam tatlım sen sakin ol adetin gelir stres yapma.
merhaba ne güzel bir duygu kat kat artar inşallah hiç kendini strese koyma. Bırak bu güzel zamanın tadını çıkar. dualarınlada ferahlık ver bütün bebiş bekleyenlere :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?