Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yaklaşık üç saat once hamilelik testi yaptım ve sonuç pozitif sanırım hamileyim yaklaşık 4 aydır korunmayı bırakmıştık kısmet bugune imiş... bu arada ılk gebeliğim olacak hamilelik hesaplamasını nasıl yapıyoruz ?? ıntte yaptım bi sitede doğru mudur bilemiyorum:44:
Ugrarim tabikide ayy cok sevindim gerçekten sende gelirsen haberdar et beni hafta sonuda geliyorum arada esim pavlide biliyomusun tersanede gelince isterseniz bulusuruz esinle gelirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi gozunaydin aydin rabbim utandirmasin basarilarBugünkü sınavalar bittiiiiiiiiii sırada yarınkiler
Hadi gozunaydin aydin rabbim utandirmasin basarilar
Kızlar benim moralim çok bozuk. 3 gündür ağlamaktan helak oldum valla. 25 mayıs'ta son adetimi oldum. 3 gün önce de çalışmalara başlayalım dedim ama ne mümkün.Biraz özel olacak ama, ilk seferinde eşimde sertleşme sorunu oldu. İlk defa başımıza geldi böyle bir şey. Ona göre, ben bebek yapacağız diye söylediğim için gerginlik yaratmışım ondan olmuş. Çok üzüldüm ve sinirlendim tabi. Ertesi gün ikinci deneme sonuç yine aynı. Şimdi de grip oldu zaten yatak döşek yatıyor. Bütün sinirimi eşimden aldım. Planlarım, hayallerim yıkıldı kızlar ya. Ne yapacağım ben şimdi
ben de yaklaşık üç saat once hamilelik testi yaptım ve sonuç pozitif sanırım hamileyim yaklaşık 4 aydır korunmayı bırakmıştık kısmet bugune imiş... bu arada ılk gebeliğim olacak hamilelik hesaplamasını nasıl yapıyoruz ?? ıntte yaptım bi sitede doğru mudur bilemiyorum:44:
Canım zaten erkekler bebek işi olunca konsantre olamıyorlar eşimden biliyom malesef
Bebekten hiç bahsetme sadece eşinle beraber olmak için hissettir ona. HEm daha kolay hamile kalırsın
Canım ben 3 yıldır planlıyorum bu ay hamile kalmayı.Eşim de bunu biliyor zaten.Bahsetmemek gibi bir şansım yok zaten
Kızlar benim moralim çok bozuk. 3 gündür ağlamaktan helak oldum valla. 25 mayıs'ta son adetimi oldum. 3 gün önce de çalışmalara başlayalım dedim ama ne mümkün.Biraz özel olacak ama, ilk seferinde eşimde sertleşme sorunu oldu. İlk defa başımıza geldi böyle bir şey. Ona göre, ben bebek yapacağız diye söylediğim için gerginlik yaratmışım ondan olmuş. Çok üzüldüm ve sinirlendim tabi. Ertesi gün ikinci deneme sonuç yine aynı. Şimdi de grip oldu zaten yatak döşek yatıyor. Bütün sinirimi eşimden aldım. Planlarım, hayallerim yıkıldı kızlar ya. Ne yapacağım ben şimdi
Gitti gidiyor dan laboquick markasi cok da uygun fiyati harika bise hemen al o kadar net oluyo ki ateşle falan ugrasmaya gerek kalmiyo yaklasik 4 aydir tam yakaliyorum gunlerimi ama bi kere denedik sadece bu iki olcak bakalim ☺
Ben yeni başladınız sandım. Baya. OLMUş.
Bilirim canım çok zor bi dönem bu.
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
bu da benim taze ateş tablom :)
03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3
07.06-------36.1
Bence eşinin üstüne fazla gitme sorun büyümesin ve aranız acılmasın destek olmaya çalış inşallah en kısa zamanda cözersiniz bu sorunu.Allahın bi bildiği vardır bunda da bi hayır vardır hiç üzme kendini
Bu ay ilk denememiz canım. Benim 3,5 yaşında bir oğlum var. O doğduktan sonra ikinciyi bu tarihlerde yapmayı planlamıştım yani. Daha ilk denememiz olacaktı yani canım.
O kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki, valla eşimin üstüne bayağı gittim. Üzülmemeye çalışıyorum, vardır bir hayır diyorum ama elimde değil. 3 yıldır planladım, herşeyi bu tarihe göre ayarladım. Bunları düşündükçe de sinir oluyorum.
Valla bebek işiyle çok alakasız şeylere yönelt kuzum bu aralar kendini kendini oyalayacak şeyler bul mesela kitap oku ya da puzzel yapabilirsin. Sır kafan dağılsın diye canım benim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi