• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

diktiricem canım yılbaşından sonra bakıcam güzel bir gelinlikçi arayışına başladım bile kışın ucun oluyor gelinlikler senin tarihinde hayırlı olsun bizimki hala muallakta ama ailem mayıs dışına çıkmamakta karar kıldılar

Mayıs gelini olmayı beklerken, bir anda bütün planlar değişti, tarihimiz o kadar değişken ki, isyan bayrağını çekmem an meselesi, gerçi ortada bir sorun yok benim acele etmem belki ama ahh tamam mayıs dediğim anda geriye çekme durumumuz oldu. Tarihsiz gelin olarak atandım yani anlayacağınız..

ben de varım kızlar :) nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum :30: neyse burda hepimiz yaptıklarımızı yapacaklarımızı konuşursak biraz da olsa rahatlarız :) :3:

Planlar bazen tutmayabiliyor biz de 24 mayıs için yer ayırttırmıştık ama düğünler çakıştı bir hafta öne aldık 18 mayıs için anlaştık.

kızlar kabul ederseniz bende katılıyorum aranızaa :3: 26 NİSAN VE 3 MAYISTA DÜĞÜNÜMM :52::52: hiç heyecan yok yaaa biri beni telaşlandırsın lütfenn :51: :14:

Bizim karışık gizcim. Ben avrupa yakasında otuyorum sözlüm anadolu yakasında. Evlenince de yine anadolu yakasında çekmeköyde oturmamız çok muhtemel. Çünkü sözlümün işi orada ben de şimdi tercihlerimde çekmeköyü başa yazacağım bir de orda acayip çok yeni kiralık evler var fiyatları da şehir merkezine göre uygun yüzde 90 ihtimal orada yaşayacağız evlenince. Nişanı avrupa yakasında zeytinburnunda la pacr de mariage de yapıyoruz düğün de anadolu yakası öncelikli ama nedense bizim kayınpeder ziganayı beğenmedi çok mahalle arası orayı insanlar bulamaz filan diye . Başka restaurantlara filan bakıyoruz. Halbukli zigananın fiyatı da çok uygundu. :24:

herkese selam aynı durumdaymışız ben Avrupa yakasındayım sozlum Anadolu nıkah yerı de nıkahtan sonra gıdılecek yerde muallakta henüz 1 ay sonra nısanımız var mayıs sonu gıbı de nıkah düşünüyoruz benımde sozlumun ısı Anadolu yakasında bakarsın komsu oluruz :34:

herkese selam aynı durumdaymışız ben Avrupa yakasındayım sozlum Anadolu nıkah yerı de nıkahtan sonra gıdılecek yerde muallakta henüz 1 ay sonra nısanımız var mayıs sonu gıbı de nıkah düşünüyoruz benımde sozlumun ısı Anadolu yakasında bakarsın komsu oluruz :34:

Yerimiz belli oldu gibi bir şey bizim çekmeköy taraflarında olacağız kısmetse ikimizin de işi orada. Siz ne tarafları düşünüyorsunuz?

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar ne çok mayıs gelini varmış 2014'te. :9: Topiği canlı tutalım gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim azcık uğrayın topiğimize yav. :25:

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar ne çok mayıs gelini varmış 2014'te. :9: Topiği canlı tutalım gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim azcık uğrayın topiğimize yav. :25:

Aynen kizlar :) ben isten ayrildim kendimi ceyizlere verdim 2 haftadir arkadaslarimin dugunlerine kosturmaktan helak oldum. 2 haftada 4 gelin verdik:) darisi bizim basimiza insallah kizlarrr:nazar:

Aynen kizlar :) ben isten ayrildim kendimi ceyizlere verdim 2 haftadir arkadaslarimin dugunlerine kosturmaktan helak oldum. 2 haftada 4 gelin verdik:) darisi bizim basimiza insallah kizlarrr:nazar:

Ne güzel bol düğünlü gelinli günler olmuş canım. :9: Ben de işle ilgili şeylerle uğraşıyorum 2 haftadır evrakları topladım onlar uğraştırdı biraz teslim ettim sonunda iş için klasik kesim iş kıyafetleri aldım kendime normalde öyle ütülü kumaş pantolonlar, etekler, ceketler, topuklu ayakkabılar filan giymem hiç :9:çeyiz vakit olmadı valla bu ara sadece beyaz eşyalarımızı aldık artık maaşımı aldıktan sonra çeyize kaldığı yerden devan edeceğim . Dün de sözlümle nişan davetiyelerimizi seçtik 14 eylülde teslim alacağız bir de yine geçen hafta nişanda misafirlerimize dağıtacağımız nişan şekerlerimizin malzemelerini aldık evde kendim yapacağım. :16:

merhaba herkese,
siteyi yıllardır takip ederim ama bu ilk mesajım. bundan sonra devamı gelecek kesin :) ben de 2014 Mayıs gelini olacağım inşallahh. şu günlerde İzmirde düğün mekanı aramaktayım. Önerileriniz var mı? Mayıs ayında yağmur riskini düşünerek kapalı mekan düşünüyoruz.???Yemekli düşünmüyoruz ama basit bir şey de istemiyorum. Engin yardımlarınızı yeni arkadaşınızdan da esirgemezsiniz değil mi? :3::34:

Hosgeldinnn:46:

Düğün lerimiz ayni gun. Dugundasim:):nazar:
süpermişşş yaa :) Birbirimize yarımncı olur heycanımızı paylaşırız işte :1: :1: ben çook heycanlıyım biyandanda nası ailemden ayrılcm diye düşünüyorum ama yapck bişe yok :) senin nası gidiyo hazırlıklar fln heycan varmı düğündaşımm :1:

Back