• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Fistik fotograflarini ekle gorelim mobilyalarini hayirlisi olsun darisi basima valla inan ramazanda harap oldum is ev iftar derken zor oluyor sicak havalarda dolasmak eylule erteledim herseyi

Bizde Saat 4 gibi gittik Masko ya ama genede kalabalıktı çok. Bizim Ağustosta evin çoğu tamamlanmış olucak o yüzden dedik başlayalım bakmaya. Resimleri sitesinde yok ama bu hafta sonu tekrar gidicem canım oraya gittiğimde çekicem sizinle paylaşırım hepsini:34::16:

Günaydın Gelinler;

Topiğimizi unuttunuz mu? Gününüz nasıl geçiyor neler yapıyoruz anlatın bakalımm:emir_bebek:

kızlarrr bugun 20lik dişimden operasyon geçirdim sormayın halimi fenalardayım

her ay buyuk marketlerın ınsortlerını takıp edıyorum bırkaç parca urun aldım

Geçmiş olsun canım. 20 lik dişte başa bela.:25:

herkezi düğün heyecanı sarmış durumda:1:
sen nasıLsın tatLım:54:

Aynen canım bende gelinliğe kafayı taktım. Nişanlığım straplez olduğu için gelinliğim de öle straplez olsun istemiyorum. Nişanlıma ne göstersem beğenmiyor.:31:

$LEOZZA_B.jpg

Buda Pronovias tan beğendiğim gelinlik ama kollarını o şekilde değil tülden istiyorum.omuz üstlerinde daha daralan tül şeklinde onunda örneğini bulursam sizinle paylaşırım kızlar.

Yorumlarınızı bekliyorum canlarım:46:

Aynen canım bende gelinliğe kafayı taktım. Nişanlığım straplez olduğu için gelinliğim de öle straplez olsun istemiyorum. Nişanlıma ne göstersem beğenmiyor.:31:

Eki Görüntüle 761643

Buda Pronovias tan beğendiğim gelinlik ama kollarını o şekilde değil tülden istiyorum.omuz üstlerinde daha daralan tül şeklinde onunda örneğini bulursam sizinle paylaşırım kızlar.

canımcım çok teşekkur ederım :) gelınlıgın cok guzel ama daha guzelını bulabılırsın bu arada bız dugun tarıhını one alacaktık vazgectık mayıs dıyoruz hala bakalım

Eki Görüntüle 761643

güzelmiş gelinlik:31:
kol kısmına bayıldım aslında..
valla hepsi o kadar tatLı telaşlar ki :17::16::nazar:

canım benim geçmiş oLsun..:29:
neyi vardıda operasyona gerek duyuldu :44:
ben çok şükür hiç ağrı falan çekmedim ama biraz yamuklar sanki.. acaba yamukluğundanmı oldun merak ettim:26:

canım benim geçmiş oLsun..:29:
neyi vardıda operasyona gerek duyuldu :44:
ben çok şükür hiç ağrı falan çekmedim ama biraz yamuklar sanki.. acaba yamukluğundanmı oldun merak ettim:26:
[/QUOTE]

yamuksa hiç kulak arkası etme canım sonra benim gibi çıkmıyorlar benimki gömüktü 2 tanesini aldırdım bir tane daha kaldı agzım iyileşince kalanıda aldırıcam

selam kızlaaar :3: bende varım 6 temmuzda nişanımız oldu. nişanlımın memleketi Eskişehir ama kendisi benim memleketime yerleşti askerliği bitip geldiğinde:16: bizde 2014 mayıs gibi düşünüyoruz ama tam tarih belirlemedik henüz. kına gecesi ve nikahı benim memleketimde düğünü ise eskişehirde yapıcaz inşallah. bilmediğim bi yerde kuaför ve düğün salonu araştırmak zor olucak benim için şimdiden netten araştırmalara başladım. hepimizin bu heyecanları güzel geçsin ve hep mutlu olalım :16:

selam kızlaaar :3: bende varım 6 temmuzda nişanımız oldu. nişanlımın memleketi Eskişehir ama kendisi benim memleketime yerleşti askerliği bitip geldiğinde:16: bizde 2014 mayıs gibi düşünüyoruz ama tam tarih belirlemedik henüz. kına gecesi ve nikahı benim memleketimde düğünü ise eskişehirde yapıcaz inşallah. bilmediğim bi yerde kuaför ve düğün salonu araştırmak zor olucak benim için şimdiden netten araştırmalara başladım. hepimizin bu heyecanları güzel geçsin ve hep mutlu olalım :16:

hayırlısı olsun kızlar yardım eder sana korkma

bayram telaşında anırım herkez canım:101:
sen nasılsın,nasıL gidiyor hazırlıklar..
benim daha başlamadı..sanki başkası evlenicek o kadar rahatım yani..hiç çeyize flnda bakmıyorum..:31:halbuki ne kkadar meraklıyım
:31:

bayram telaşında anırım herkez canım:101:
sen nasılsın,nasıL gidiyor hazırlıklar..
benim daha başlamadı..sanki başkası evlenicek o kadar rahatım yani..hiç çeyize flnda bakmıyorum..:31:halbuki ne kkadar meraklıyım
:31:

İyiyim canım ben de sağol. Nişanlığımı teslim aldım geçen haftalarda tam nişana 3 ay varken. :9: Yine geçen hafta kayınvalidemle bayram alışverişine çıktık. Düğün tarihimiz ve mekanımız belli oldu yalnız davetli sayımız çok arttı 650 kişi filan olduk öyle olunca haliyle o kadar kişiye yemekli düğün yapamayacağımızdan 200-250 kişilik düğün yapacağız ondan önce nikah yapıp herkesi oraya çağıracağız.

selam kızlar biz de 22 mayıs perşembe kına, 24 mayıs cumartesi düğün yapmaya karar verdik :16:

Kızlar bizde tuttuk salonumuzu Bursada 30 Mayısta kısmetse düğünümüz 22 yaşındayım nişanlımla 6 ay sevgililik ve:nazar: bugün itibari ilede 2 aylık nişanlıyız :)

slm kızlar nasılsınız..
bende varım 17 mayıs 2014 bizimde düğün tarihimiz belli oldu saalon tuttuk ama daha çok işimiz var burdan faydalanırız fikir alışverişinde bulunuruz inşallh herkese kolay gelsin...

selam kızlar biz de 22 mayıs perşembe kına, 24 mayıs cumartesi düğün yapmaya karar verdik :16:

Tarihlerimiz aynı canım bizim de 22'sinde kına iki gün sonra 24 mayısta düğün mekanımızı tuttuk.

Kızlar bizde tuttuk salonumuzu Bursada 30 Mayısta kısmetse düğünümüz 22 yaşındayım nişanlımla 6 ay sevgililik ve:nazar: bugün itibari ilede 2 aylık nişanlıyız :)

Hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin.

slm kızlar nasılsınız..
bende varım 17 mayıs 2014 bizimde düğün tarihimiz belli oldu saalon tuttuk ama daha çok işimiz var burdan faydalanırız fikir alışverişinde bulunuruz inşallh herkese kolay gelsin...

Ne güzel siz de salon işini halletmişsiniz hayırlı olsun canım.

Hosgeldiniz kizlar topigimize ,

Bende salon oturma takimi yemek odasi yatak odasini aldim. Bayram dan ve ev ile ugrasmaktan topige ugrayamadim. Aramiza yeni gelinler katilmis:)

Dedektif gibi eve uygun esya arayisindayim kizlar en sonunda aldik nihayet. Bir tek oturma odam icin jose koltuk takimim kaldi. O oodayida pembe istedigimden dolayi kimseye karistirmama karari aldim. Haril haril pembe kose koltuk ariyorum:)

Simdiden kina alisverislerimi de tamamladik. Sadecw kinalarimiz ve kuruyemislerimiz kaldi:)

Gelinler sizdeki gelismeler nedir? Mobilyamin resimlerini yarin yukleyecegim mobilya alacak arkadaslara da fikir olur.

bende geldimmmm kabul ederseniz... Allah nasip ederse 18 mayıs düğün tarihimiz salon tutuldu.. sevdiğimde askerden dönsünde evlenelim artıkkkk...

Back