• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Teşekkür ederiz canım. Başka var mı hamile olan mayıs gelinlerinden merak ettim. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende varim. :)) Simdi diyorum forumlarda yok dekarasyon yok beyaz esya dugun vs. bakiyordum simdiden sonrasi hamilelik, cocuk saglik faln bakicak gibiyim :)) kismet Allah olmayanlara versin cocuk cocuk diye yanip tutusanlara.. bizi aratmadi cok sukur. Darisi sizlerin basina.

Bende varim. :)) Simdi diyorum forumlarda yok dekarasyon yok beyaz esya dugun vs. bakiyordum simdiden sonrasi hamilelik, cocuk saglik faln bakicak gibiyim :)) kismet Allah olmayanlara versin cocuk cocuk diye yanip tutusanlara.. bizi aratmadi cok sukur. Darisi sizlerin basina.

Amin canım inşallah. Kaç haftanın içindesin canım?

Teşekkür ederiz canım. Başka var mı hamile olan mayıs gelinlerinden merak ettim. :)

Mavi varmış. Tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese versin.

Aaa benden başka hamiş Mayıs gelini varmış vay be yalnız olduğumu sanıyordum :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa benden başka hamiş Mayıs gelini varmış vay be yalnız olduğumu sanıyordum :) :) :)

Biz de burdayız canım Allah'ın izni ile... :3:

Amin canım inşallah. Seninki de sağlıkla gelsin inşallah dünyaya. :16: Allah'a emanet olsunlar meleklerimiz.

Amin canım inşallah. Seninki de sağlıkla gelsin inşallah dünyaya. :16: Allah'a emanet olsunlar meleklerimiz.

Amin amin hep O'na emanetler miniklerimiz 😊😊

Hayirli olsun kizlar :) burda dugun telaşıni beraber yaşadığım arkadaşlar hayırlısıyla bebişlerini de kulaklarına alırlar :) hayırlı olsun inşallah :):9:

yaa kizlar o kadar yil-gun-haftaa belkledik beklediik baksaniza nerdeyse 2 ayi deviriyoruz hepimiz:nazar::16:
neguzel hamislerde var aramizda.. Rabbim hepimizin yuvasina huzur saglik nasip etsin insallah ..zamani geldigindede bebis nasip olur insallahhh:16:

yaa kizlar o kadar yil-gun-haftaa belkledik beklediik baksaniza nerdeyse 2 ayi deviriyoruz hepimiz:nazar::16:
neguzel hamislerde var aramizda.. Rabbim hepimizin yuvasina huzur saglik nasip etsin insallah ..zamani geldigindede bebis nasip olur insallahhh:16:

MAşallah canım.

Ayyy kızlarrrr MaşAllah sizeee nasıl hemen karar verdiniz anne olmaya?
Ben eşimi şuan halen sevgilim gibi görüyor tadını çıkartmak istiyorum bu günlerimin biliyorum ki bebiş olunca
önceliğimiz o olucak o yüzden biraz zaman geçmesini istedik.
Sizlerinde hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur İnş

Ayyy kızlarrrr MaşAllah sizeee nasıl hemen karar verdiniz anne olmaya?
Ben eşimi şuan halen sevgilim gibi görüyor tadını çıkartmak istiyorum bu günlerimin biliyorum ki bebiş olunca
önceliğimiz o olucak o yüzden biraz zaman geçmesini istedik.
Sizlerinde hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur İnş
Amin canım teşekkür ederiz. Ben yaşım gereği beklemek istemedim. Tabi ki yaşın da müsaitse eşinle zaman geçirin, gezin. Sonra düşünürsünüz zaten. ;)

Back