Hosgeldiniz kizlar topigimize ,
Bende salon oturma takimi yemek odasi yatak odasini aldim. Bayram dan ve ev ile ugrasmaktan topige ugrayamadim. Aramiza yeni gelinler katilmis:)
Dedektif gibi eve uygun esya arayisindayim kizlar en sonunda aldik nihayet. Bir tek oturma odam icin jose koltuk takimim kaldi. O oodayida pembe istedigimden dolayi kimseye karistirmama karari aldim. Haril haril pembe kose koltuk ariyorum:)
Simdiden kina alisverislerimi de tamamladik. Sadecw kinalarimiz ve kuruyemislerimiz kaldi:)
Gelinler sizdeki gelismeler nedir? Mobilyamin resimlerini yarin yukleyecegim mobilya alacak arkadaslara da fikir olur.
Hayırlı olsun canım mobilyaların ne güzel büyük işleri de halletmişsiniz fotoları bekliyoruz.Bizim daha evimiz belli olmadığı için kafamıza göre almayalım dedik sonra sığmaz filan o yüzden evi kiraladığımız zaman mobilya işine girişeceğiz. Şu an işle ilgili uğraşlarım var evrak teslimi filan olacak onları toplayacağım önümüzdeki hafta.
bende geldimmmm kabul ederseniz... Allah nasip ederse 18 mayıs düğün tarihimiz salon tutuldu.. sevdiğimde askerden dönsünde evlenelim artıkkkk...
Hoşgeldin canım aramıza.
Son düzenleme: