Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese,
Öncelikle buralarda yeniyim, umarım çabuk adapte olurum aranıza
Çeyizdi nişandı derken hemen hemen her konuda yorumları okuyup fikir edindiğim bir yerdi burası.. ve artık bende burada olmalıyım dedim.
Özellikle düğün aşamasında sizlerden çok güzel fikirler alacağımı düşünüyorum..
Bende Mayıs 2014 gelini olacağım inşallahhh..
İstanbul'da tırım tırım düğün yeri arıyorum. Hayalimizdeki gibi ya da en azından ona yakın olanını yaşarız umarım..
Mayıs riskli bir tarih olduğundan yağmur faktörünü düşününce açık alan konusunda çekimser kalıyorum.
Herkese sorunsuz bir hazırlık aşaması dilerim şimdiden
kızlar merhaba ben de 2014 mayıs geliniyim beni de aranıza alırmısınızzzz
Hoşgeldin canım :)
hoşbuldum canım nickini gördüm de sen jelibon bense bonibon hastasıyım :)
hepsini severimmm Abur cubur olsun yeter bana :)))))))
al benden de o kadar,hala da yiyorum ondan :)
e ben o zaman başlim sizler de anlatın olur mu
ben 17 agustos 2008 de nişanlımla çıkmaya başladım
bugün 1851. gün :)
şuan askerde ve gelmesine 213 gün var
istanbulda oturuyorum o şuan hakkaride bölük yazıcısı
Allahtan sürekli mesajlaşıp konusuyoruz
31 gün sonra gelicek izine 16 günlüğüne :)
mayısta evlenicez biz de. gördüm sizi. laflarız dedim. vakit geçer paylaşırız aldıklarımızı dedim
Oyy askerde mi Allah sabır versin..Bence askerdekinden çok, bekleyene zor
ah dimi ben neler çekiyorum kendim bilirim ah , biz her gün görüşürdük her günnn. çok zor çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bende çoook bekledim.. Ondan seni çok iyi anlıyorum Bi telefona cevap vermez. Senin kalbin küt küt atmaya başlar acaba bişey mi oldu diye
kızlar bende mayıs geliniyim inşallah ama 11 mayıs düşünüyoruz kısmet olursa :44: yer bakamadık daha nişanlımla siz aranzıda salon tutanlar varmı ? şimdiden tarih ayırtabiliyomuyuz
Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun inşallah ayy çok heyecanlıyım ben daha çeyizlerim bile tam değil :18:
kızlar merhaba ben de 2014 mayıs geliniyim beni de aranıza alırmısınızzzz
Hoş geldin canım aramıza öncelikle. Bizim düğün tarihimiz 18 mayıs düğün yerimizi ayarladık İstanbul'da isen bence bir an önce ayarlamaya bak sonra istediğin tarihe yer bulunamayabiliyor.
Sen de hoşgeldin canım aramıza tarihin belli mi?
Şuanda içimi okuyorsun sarılasım var sana inan
Oyy kıyamamm sana :)
11 mayıs diye düşünüyoruz canım
sen nasıl zamanını geçirdin akıl ver bana nolur
Bizden bir hafta önceymiş bizimki de 18 mayıs pazar olacak kısmetse. 27 ekimde de nişanımız var onun heyecanı sardı şimdi.