• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Kızlar tarihleri sıraya koyuyorum yanlışlık varsa düzeltin:)

Giz08 10 Mayıs 2014:nazar:
Almor 24 Mayıs 2014:nazar:
Melo34 25 Mayıs 2014:nazar:
Gülcan88 25 Mayıs 2014:nazar:
Lilyumas 31 Mayıs 2014:nazar:
Tutkku Mayıs 2014 :nazar:

Biz 25 Mayıs diyorduk ama bu hafta itibari ile 20 Nisana karar kıldık. :26:

Kızlar herkese iyi günler; :16:

Hazırlıklar ne durumda bir değişiklik var mı?:42:

Ramazan telasi canim gunler uzun oldugundan ara verdik :)

Haklısın canım benim işim çok yoğun olduğu ve bu sıralar rahatsız olmamdan dolayı ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum maalesef:/

:26:

nasıLsınız kızlar:21:
geç oLdu ama hayırLı Ramazanlar inşallah:16:

Günaydın tatlım;

İdare eder diyelim belimde disk kayması olmuş bide mosmor oturup kalkarken sorun biraz dikkat edersem geçermiş 1 hafta 10 güne.:31:

geçmiş oLsun canım..inşallah çabucak şifa bulursun:nazar::54:

Günaydı Kızlar

Nerdesiniz ,ne yapıyosunuz, hazırlıklar ne durumda ?

Ben pazar günü Masko ya Gittim Mobilya Bakmaya Salon ve Oturma odası için Salon takımı Tv, Halı ve Perdeler hariç 11.690 tuttu.

Sizce Fiyat nasıl?

Beyaz eşyaları da Bosch Alacağız Ağustos başında da onları alamaya gidicez kısmetse.

Sizler neler yaptınız anlatın bakalım:)
:nazar:

Gunaydinlar, dun aksam itibariyle dugun tarihimiz son ve kesin olarak nisan-mayisa uzamis bulunuor :) bizde aralik olsun yok subat tatili olsun derken ev konusunu da halletmek icin nisan-mayis olarak kesinlestirdik.Henuz bulasik ve camasir makinamizi aldik..

Gunaydinlar, dun aksam itibariyle dugun tarihimiz son ve kesin olarak nisan-mayisa uzamis bulunuor :) bizde aralik olsun yok subat tatili olsun derken ev konusunu da halletmek icin nisan-mayis olarak kesinlestirdik.Henuz bulasik ve camasir makinamizi aldik..

O zaman topiğimize hoşgeldin diyoruzzzz:16::16::16:

Tarihini tam olarak kesinleştirdiğinde burada belirtisen takvimize seni de ekleriz aldığın çeyizlerini bizle de paylaşırsan sakıncası yoksa :21: çoooookkk mutlu oluruzzzz:)

Bu arada yaşın kaç çalışıyormusun ?:emir_bebek::emir_bebek:

O zaman topiğimize hoşgeldin diyoruzzzz:16::16::16:

Tarihini tam olarak kesinleştirdiğinde burada belirtisen takvimize seni de ekleriz aldığın çeyizlerini bizle de paylaşırsan sakıncası yoksa :21: çoooookkk mutlu oluruzzzz:)

Bu arada yaşın kaç çalışıyormusun ?:emir_bebek::emir_bebek:

Hoşbuldumm..=)

Tarih kesinleşir kesinleşmez ilk buraya yazacağım..=)

24 yaşımdayım..Bilgisayar mezunuyum, çalışıyordum ama taşınınca hemde diyaliz hastamız varken işten ayrıldım ama bugun yarın haber gelirse sahalara geri döneceğim inşallahh..=)

Çamaşır makinam bosch-WAQ20361 TR model
Bulaşık makinamda arçelik 6230HT(ay başında gelecek içime sinmezse almayacağım)

Hoşbuldumm..=)

Tarih kesinleşir kesinleşmez ilk buraya yazacağım..=)

24 yaşımdayım..Bilgisayar mezunuyum, çalışıyordum ama taşınınca hemde diyaliz hastamız varken işten ayrıldım ama bugun yarın haber gelirse sahalara geri döneceğim inşallahh..=)

Çamaşır makinam bosch-WAQ20361 TR model
Bulaşık makinamda arçelik 6230HT(ay başında gelecek içime sinmezse almayacağım)

Hayırlısı olsun canım:) Ve de çok geçmiş olsun... :nazar:

Günaydı Kızlar

Nerdesiniz ,ne yapıyosunuz, hazırlıklar ne durumda ?

Ben pazar günü Masko ya Gittim Mobilya Bakmaya Salon ve Oturma odası için Salon takımı Tv, Halı ve Perdeler hariç 11.690 tuttu.

Sizce Fiyat nasıl?

Beyaz eşyaları da Bosch Alacağız Ağustos başında da onları alamaya gidicez kısmetse.

Sizler neler yaptınız anlatın bakalım:)
:nazar:

Fistik fotograflarini ekle gorelim mobilyalarini hayirlisi olsun darisi basima valla inan ramazanda harap oldum is ev iftar derken zor oluyor sicak havalarda dolasmak eylule erteledim herseyi

Back