• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

herkese merhaba, kk'da fazla zaman geçiremiyorum ama ben de mayıs geliniyim :) 24 mayıs düğün tarihim
allah hepimize ağız tadı, mutluluk ve huzur dolu günler nasip etsin :16:

17 mayısta evleniyorum ama nasıl olcak hava ya da benim havam hiç bilmiyorum şu an :( :14:

Aynı gün evleniyoruz canım, bu hafta sonu da memleketimde kınam var. İnan zaman daraldıkça gir garip ruh hallerine giriyorum.
Normalde çok neşeliyimdir arkadaşlarımın düğünlerinde hep oynayan zıplayan olmuş eğlenmişimdir. Şimdi kendi düğünümde acaba nasıl olack güzl geçecek mi eğlenebilecekmiyiz falan filan.....

benimde çok az kaldı 24 mayısta dugunum var felaket bi stres değişik bi duygu ya inşallah allahın izniyle geçer şu düğün. heyecanlanmaya başladım artık ıyıce :43:

3 gun sonra dugunum var ilk giden benim galiba

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

İstanbuldaki yani buradaki düğünüm 16 mayıs Asıl düğün 24 mayıs :1: burdaki düğünüm aslında kına düğünün sonlarına doğru kına olucak :27:

16 Mayıs kına 18 Mayıs düğün buraya bakınca Mayıs ayında patlama görüyorum

Heyecan dorukta

Son düzenleme:
15 mayıs kına 17 mayıs düğün..

kıyafetlerim hazır evim hazır çeyizimi evime yerleştirdim..ama içim buruk.. annemden nasıl ayrılacagım bilmiyorum..

Ben mayıs gelini olarak evlendim kızlar geçen hafta. Gelin başımı 90 liraya yaptırdım. Makyaj da 200 tuttu benim. Bu arada balayından dönüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mayisin sonu benim sanirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah bazılarımız atlatmış düğünüü..kavuşmuşlar çok şükür:nazar::16: çok huzurlu olun inşallah:nazar:

hayırlısıyla atlataydık düğünü..

heyecan ne durumda kızlar..ben düşünmemeye çalışıyorum ..düşünürsem kalbimm duracak şekilde heyecanlanıyorum:17:

selam kızlar benimde düğünüm haftaya inşallah. kina için bişey sormak istiyorum.eminonunden su kina deseni icin satilan yapiskanlardan aldim.kullanan var mi nasil oluyo acaba :)

Back