• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

maşallah bazılarımız atlatmış düğünüü..kavuşmuşlar çok şükür:nazar::16: çok huzurlu olun inşallah:nazar:

hayırlısıyla atlataydık düğünü..

heyecan ne durumda kızlar..ben düşünmemeye çalışıyorum ..düşünürsem kalbimm duracak şekilde heyecanlanıyorum:17:

inşallah canım teşekkürler.
Darısı başınıza. :16:

Annammmm ayni gunn nasil yaklastikca dahada cok heycan sariyo degilmi uzak: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

basmaz olur mu basmaz olur mu :) sanki canım burnumda geziyorum. hazır mı evin eşyaların benim sadece büyükler mobilyalar yerleşti. diğer hiç bir şey yerleşmedi daha.

basmaz olur mu basmaz olur mu :) sanki canım burnumda geziyorum. hazır mı evin eşyaların benim sadece büyükler mobilyalar yerleşti. diğer hiç bir şey yerleşmedi daha.

Hersey bitti cok sukurrr dugun gununu bekliyoruz canimm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy benim daha hiç bir şeyim yerleşmediiiiii :53:

bebeğimmm hızlandırsan iyi olurrr artık çeyiz sermen yapılmadımı benim nisanın son haftası yapıldı normal artık oturulacak gibi hatta evimi görmek istersen profilimden ulaşabilirsin belki fikir olur :) :16:

bebeğimmm hızlandırsan iyi olurrr artık çeyiz sermen yapılmadımı benim nisanın son haftası yapıldı normal artık oturulacak gibi hatta evimi görmek istersen profilimden ulaşabilirsin belki fikir olur :) :16:

Ah tatlım ya mobilyalarım geçen hafta geldi daha. Nişanlım o evde yaşıyo ve bu bize çok engel oluyo. Ne zaman nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.

Ah tatlım ya mobilyalarım geçen hafta geldi daha. Nişanlım o evde yaşıyo ve bu bize çok engel oluyo. Ne zaman nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.

yaparsınnnn takma kafana merak etme herşey oluyor sırayla bizimki evet çok erken oldu aslında normalde bu hafta sonu serilmeliydi ama nişanlımda bende daha fazla dayanamadık :D

Mayis bitiyor butun gelinleri ugurladik hepinizin mutlu huzurlu yuvalari olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mayıs bitiyor taze gelinler nasılsınızzz evliliğin ilk zamanları nasıl gidiyorr :3: :3: :3:

Back