• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Yorgunluktan keyif alacak hal kalmadi gercekten ha bugun ha yarin derken gunler gecti

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

aynennn ayyy:1: nasıl yorgunum nasıl uykusuzum çok şükür güzel telaşlar az kaldı inşallah dinlenmeye yuvamıza kavurşmaya :38: hepimiz inşallah çok mutlu oluruz tüm mayıs gelinleri :16:

Benim telaşlar bitti evimi yerleştirdim şimdi oohh keyif yapıyor dinleniyorum.Evimin fotoğraflarını çektim baktıkça içim gidiyor orada yaşamak istiyoruummmm bi yandanda baba evinden ayrılacağım için üzgünüm çookk zor zamanlar çokk :14: :14:

aynen öyle cnm ya biz çok tartışmıyoruz çok şükür ama olmicak ufak şeylere bile sinirlenir oldum artık. çok yorgun hissediyorum kendimi çok yorulduk dua ediyorum Allah'a inşallah emekelrimiz boşa çıkmaz çok mutlu mesut oluruz :34:

Amin canım İnşallah çok mutlu oluruz...
Bu arada fikrinize ihtiyacım var benim nikahım düğün salonunda düğün günü olacak.
Nikah şekeri/lavanta o tarz şirin küçük hediyelik dağıtayım istiyorum.siz ne yapıyorsunuz fikir verebilirmisiniz.
bilgisi olan fiyat verebilir mi?

Bu arada fikrinize ihtiyacım var benim nikahım düğün salonunda düğün günü olacak.
Nikah şekeri/lavanta o tarz şirin küçük hediyelik dağıtayım istiyorum.siz ne yapıyorsunuz fikir verebilirmisiniz.

Benim dugun salonunda kiyilacak nikahim ama hediyelik dagitmayi gereksiz buldum acikcasi sonucta dugun

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Kızlarrrr Mrb Öbür aya Tam buğün düğünüm var:46::46: sevdiceğimle heyecan başladı şimdiden, ama çok yorucu her pazar koşuşturuyorum bu pazarda çeyizimi çıkartıp evime yerleştirecezz inş.:nazar::nazar::nazar:

biz bisiklet yaptırdık canım. bisikletin üstünde gelin damat var. tüyü ve kurdelası var. lavanta keseceği var.
2 liradan yaptırdık biz tanesini.

Son düzenleme:
OOOOFFFFsendemi miss defne mağdurusun bende Taç gelinlikten aldım kınalığımı kınalığa kol istiyoruz parça yok diyorlar gögüs kısmı hiç olmamamış arkada ipleri öle bir aralıklı yapmışlarki büzgü büzgü oluyorrr rezillikkkkk

Cok cirkin bi gelin olacagim :( umarim cozersin sorununu cnim. Bn ugrasmiyorum onumuzdeki hafta dugun artik cok gec

Bizim komsunun kizida benzer durumda mayista dugunu hersey hazir gelinlikci ha bugun ha yarin 3 provayi 6 provaya bitiremedi. Kiz kilo falan da degistirmedi sacma seyler bunlar sanki baska dert yokmus gibi:/

Bana diyo aa ne kadar zayiflamissinsakin zayiflama.halbuki yanlis yapmis ne zayiflamasi. Olmadi iste ne yapalim benim sansim her yerde boyle

aynennn ayyy:1: Nasıl yorgunum nasıl uykusuzum çok şükür güzel telaşlar az kaldı inşallah dinlenmeye yuvamıza kavurşmaya :38: Hepimiz inşallah çok mutlu oluruz tüm mayıs gelinleri :16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

benim kınam da ve düğünüm de yağmurlu olacak sanırım.
Ama Allah hayırlısı nasıl ise öyle nasip etsin.

ne garip de mi bu hafta içinde Allah kısmet ederse eşlerimizle uyuyor olacaz bu saatlerde.

Evet en çokda bunu garipsiyor insan.Nişanlımlada konuşuyoruz bazen haftaya bu gün balayında olucaz değil mi falan :1: Allah nasip etsinde o günleri yaşayalım ya :16:

kızlarrr aranızda izmirli var mıı :3::3:
ibrahim ibrahim kuaför hakkında bilginiz var mııı gelinbaşı makyajı içinn :3:

Back