• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Ben hic misafirlige gitmedim herkes bana gelmek istiyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

UOTE]

çok güzel :) evime yeni bir şehire alışmaya çalışıyorum ben :) ama sevdiği yanında olunca insanın o kadar da zor değilmiş sanki.:9:

evet bende daha çok zorlanırım diye düşünüyordum, o kadarda zorluk çekmedim çok şükür sevince herşey çokk güzeel :69: dün benim birinci ayım doldu bile :16: :16:

evet bende daha çok zorlanırım diye düşünüyordum, o kadarda zorluk çekmedim çok şükür sevince herşey çokk güzeel :69: dün benim birinci ayım doldu bile :16: :16:

maşallah :) zaman böyle geçip gidecek işte :)rabbim hepimizin huzurun mutluluğunu arttırsın inşallah :) :34:

mayıs geçti gitti evet herkes güzel gününden bir foto koysa bizimde gözümüz şenlense mutluluklara ortak olsak :) mesela ben forumdan bir arkadaşımız ile çekimde karşılaştım çok farklı bir duygu oldu :21::9::16::17:

İyiyiz şükür :) kocaya işleri güzel yaptırabilmenin derdindeyiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hehehe zamanla alışacaklar tabiki benim eşim pek bi maharetli o konularda maşallah deyim :1: :1: :1:

Taze gelincik arkilerimmmm herşeyyy çok güzeldir inşallah.

inanın bende evimde vakit geçiremiyorum doya doyaa, hep bir işimiz gücümüz var.
birde istanbul iş ve ev mesafem bayağı yoruyor ama şükür akşam sevdiğime sarılınca unutuyorum :21:

24 Mayıs Gelini:nazar: olarak tüm MAYIS GELİNLERİNE mutluluklar diliyorum:16:

Şimdiden bebiş bekleyenleri de görüyorum, hamişleri de tebrik ederim. :34:

24 Mayıs Gelini:nazar: olarak tüm MAYIS GELİNLERİNE mutluluklar diliyorum:16:

Şimdiden bebiş bekleyenleri de görüyorum, hamişleri de tebrik ederim. :34:

Teşekkür ederiz canım. Başka var mı hamile olan mayıs gelinlerinden merak ettim. :)

Mavi varmış. Tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkese versin.

Teşekkür ederiz canım. Başka var mı hamile olan mayıs gelinlerinden merak ettim. :)

Sağlıklı bebişleriniz olması dileğiyle kızçeleeer :)(:

Mayıs benim içimi ısıtan ay, mevsim, bahar, ♥AŞK♥ herşey...

Böyle bir ayda hamiş olanları görünce tuhaff oldum yaw:nazar:

Sağlıklı bebişleriniz olması dileğiyle kızçeleeer :)(:

Mayıs benim içimi ısıtan ay, mevsim, bahar, ♥AŞK♥ herşey...

Böyle bir ayda hamiş olanları görünce tuhaff oldum yaw:nazar:

Amin canım inşallah. Güzel dualara ihtiyacımız var. Allah isteyen herkese nasip etsin canım. :16:

Masallahhh bu ne hiz allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin

Back