• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Yaninda mumkunse 1 kisiyi gotur sana yardimci olmasi icin cok kisi demek uzun saatler kuaforden cikamamak demektir personeli az ve bilgisiz ise aman faciaya davet cevrendeki kuaforlere dagilim yap herkes ayni anda kuaforden cikip toparlanmasi kolay olsun sirf gelin yakini diye 25 liralin masaya 60 lira vermemis olursunuz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

aa evet çok mantıklı :) ama görümcem falan gelip de ben de oraya yaptırcam diyebilir. O zaman parça parça almasını bekleriz vesselam. Hem nişanlıma yazık o kadar kişinin parasını ödemek zorunda değil :)
Teşekkür ederim tavsiyen için inş. güzel bir gelin olur güzel bir düğün geçiririz :)

Ev duzmekten heyecana firsatmi kaldi guzelim tadilat var evde

Kızlarr ben yine geldimmm yavas yavas hazırlıklara devam ediyorum,gelinliğimi dikmeye basladılar nikah işlemleri bu haftaiçi tamam olacak kına için yeri tuttum halıları evi tuttuktan snra alacagım. Istanbuldakıler icin ufak bir fikir vereyim bayrampasada derya hali var halılarda defo var ama o defoları bulabılene ask olsn orası baya uygun ben defolarını aradım taradım bulamadım yün halı bilginize ;)

Halilarinizi aldiniz mi?

Dediginiz yerden mi almayi dusunuyorsunuz hala? Siz bahsettikten sonra bi arastirayim uygunsa tercih edeyim dedim. :)

Bi halıcım daha var orasıyla karsılastırma yapacagım eger ıkısıde aynı fıyatı verırse dıger halıcımdan alacagım ama orası uygun verırse orradan almayı planlıyorum :)

Ev duzmekten heyecana firsatmi kaldi guzelim tadilat var evde

17/11/2009➰11/05/2014 ���� yeni hayata merhaba

Canım şubat ayından beri tadilatla uğraşıyorum ama herşeyin heyecanı farklı kırılan duvarlar seçilen parkeler bunlar tatlı telaşlar :6:

heyecan had safada evimizi 1hafta önce buyuk arayıslar sonunda bulduk bugun bosaldı boyasının ardından diğer işlere başlayacagım hayırlısı ile insallahh

İnşallah canım benim :16: yorucu olucak ama güzel olucakk :nazar:

Son düzenleme:
Ben strese dayanamiyorum gercekten

Bi halıcım daha var orasıyla karsılastırma yapacagım eger ıkısıde aynı fıyatı verırse dıger halıcımdan alacagım ama orası uygun verırse orradan almayı planlıyorum :)

Mantikli :)) umarim istedigin seyleri guzel fiyata alirsin :)

her şey yavaş yavaş halloluyor derken şimdi de ev bulma telaşı başladı.. evler çok küçük eşyamız nasıl yerleşecek bilmiyorum. 100 metrekare eve sığamıyoruz galiba ya da sıkış sıkış olacak. nişanlım başka yerde ben başka yerde iyice zor oluyo. düğün yaklaştıkça bunalıma giricem galiba..

her şey yavaş yavaş halloluyor derken şimdi de ev bulma telaşı başladı.. evler çok küçük eşyamız nasıl yerleşecek bilmiyorum. 100 metrekare eve sığamıyoruz galiba ya da sıkış sıkış olacak. nişanlım başka yerde ben başka yerde iyice zor oluyo. düğün yaklaştıkça bunalıma giricem galiba..

Kira da oturacaksan keske esyalari onceden almasaydin

Allah yardımcın olsun canım.
Bir çözümü vardır. Hayırlısını dile sen.

Back