• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Kızlar Kınada sadece bindalli gitsem abest olurmuki 2tane abiyem var kayın validem istersen sırayla giy onları dedide bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hem tuvalet giymek istiyorum hem de hürrem model bir bindallı ama ikisi çok abartılı olur sonuçta ev içinde olacak.

Güze tarlatanlı bir bindallı ile işi kolaylaştırmak istiyorum. O gün giy çıkarla uğraşma boşuna bence canım

ben hem tuvalet giymek istiyorum hem de hürrem model bir bindallı ama ikisi çok abartılı olur sonuçta ev içinde olacak.

Güze tarlatanlı bir bindallı ile işi kolaylaştırmak istiyorum. O gün giy çıkarla uğraşma boşuna bence canım

benim kına salonda olacak şimdi bindallılar zaten yeterince gösterişli ben aslında çalıkuşundaki feridenin giydiği bindallıyı istiyorum malesef hiç bir yerde öyle ağır işlemeli bindallı bulamadım,muhtemelen moda olacak ama ben o zamana evlenmiş olucam :)

Merhaba bayanlar bende ayakkabı yaptırmak istiyorm izmirde olup yardımcı olabilecek arkadaş var mı :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kemeraltında Galip var canım ayakkabıcı.
İstediğin ayakkabıyı sana yapar. hem de fiyatları hesaplı.

:) teşekkür ederm canım dükkanın adk mı galip peki

evet canım dükkanın adı galip.
hisarönünden çık sonra sor oralarda.
sırf abiye ayakkabı çalışıyor ve çeşitte bol.
ben ordan alıyorum hep abiye ayakkabılarımı.

evet canım dükkanın adı galip.
hisarönünden çık sonra sor oralarda.
sırf abiye ayakkabı çalışıyor ve çeşitte bol.
ben ordan alıyorum hep abiye ayakkabılarımı.

nişanlımın boyu benden baya uzun normalde 17 cm falan topuklu giyiyorm ama hep ince topuklu düğündede okadar inceyle yapamam heraldr kalın topuk ama yinr yüksek istiyorum fiyatlar nasıl acaba :)

nişanlımın boyu benden baya uzun normalde 17 cm falan topuklu giyiyorm ama hep ince topuklu düğündede okadar inceyle yapamam heraldr kalın topuk ama yinr yüksek istiyorum fiyatlar nasıl acaba :)

kalın topuklu genelde ayakkabıları ve platformlu canım.
rahat edersin. o güne özel yapıyorlar çünkü. fiyat 100-150 civarı canım.

kalın topuklu genelde ayakkabıları ve platformlu canım.
rahat edersin. o güne özel yapıyorlar çünkü. fiyat 100-150 civarı canım.

Ama onlr bana kısa geliyor :) neyse canım teşekkğr eederim yakın zamanda gidicem

Ama onlr bana kısa geliyor :) neyse canım teşekkğr eederim yakın zamanda gidicem

10 cm topuk var canım en az.
Eğer istersen özel tasarım da yaptırırsın istediğin gibi.

10 cm topuk var canım en az.
Eğer istersen özel tasarım da yaptırırsın istediğin gibi.

Çok sağol canım gidip konuşucam az bi zaman kaldı zaten:)) ya kızlar birde izmirde olanlar porselen makyaj güzel yapan saç içinde iyi yorumlar alan yerler var mı bildiğiniz klinik ra diye biyer buldum daha önce giden bilen arkadaşlar var mıı ??

Çok sağol canım gidip konuşucam az bi zaman kaldı zaten:)) ya kızlar birde izmirde olanlar porselen makyaj güzel yapan saç içinde iyi yorumlar alan yerler var mı bildiğiniz klinik ra diye biyer buldum daha önce giden bilen arkadaşlar var mıı ??

İzmiri bilmem ama porselen makyaj diye birsey yok onu soyliyim profesyonel egitim almistir? Kullandigi malzemeler kalitelidir? Hepsi o porselen makyaji tv dunyasinda sahneye cikanlar kullaniyor 8 kat fondoten cesitleri suruyorlar normal kuaforun yapacagi is degil

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

ben de İstanbul Maltepe için sorayım. Hem tesettür için müsait bir yer hem de saç ekleme ve makyaj için iyi bir yer önerisi olan varsa alayım.

benim kına salonda olacak şimdi bindallılar zaten yeterince gösterişli ben aslında çalıkuşundaki feridenin giydiği bindallıyı istiyorum malesef hiç bir yerde öyle ağır işlemeli bindallı bulamadım,muhtemelen moda olacak ama ben o zamana evlenmiş olucam :)

ay ay.. Yalnız ben az evvel baktım çalıkuşundakini çok beğendim. Haftasonu ben de ümraniyeden ve eminönüden bakayım. Bulabilirsem sana derim aynı yerden alırız :)

Merhaba kizlar,

Nikahim 15 nisan da ve ne tip elbise alirim , nerden alirim diye dusunuyorum. Siz buldunuz mu ? Ne giyeceksiniz? Kilolular icin secim daha bi guc sanirim...

Kuaförüm evimin yanında onunla konuşucam.
Ben makyözümle anlaştım canım.
kına gecemde de düğünümde de kısmetse ya kuaföre ya da evime gelip yapıcak.
porselen makyaj yapıyor. Kryolan ve mac ın ürünlerini kullanıyor.
Bu konuda sertifikaları var.
Eğer istersen facebook adresini veririm çalışmalarını incelersin canım.
fakat dolmaya başlamıştı günleri.

Rica ederim canım.
Zaten kemeraltında herkes tanıyor orayı. çok fazla model var. beğeniceğine eminim. :)

Kuaförüm evimin yanında onunla konuşucam.
Ben makyözümle anlaştım canım.
kına gecemde de düğünümde de kısmetse ya kuaföre ya da evime gelip yapıcak.
porselen makyaj yapıyor. Kryolan ve mac ın ürünlerini kullanıyor.
Bu konuda sertifikaları var.
Eğer istersen facebook adresini veririm çalışmalarını incelersin canım.
fakat dolmaya başlamıştı günleri.

Hangi kuaför canım

Back