• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Kira da oturacaksan keske esyalari onceden almasaydin

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Evet tatlım haklısın ama fazla kira vermemek için evi sona bırakmıştık. normalden az eşya aldım işe bi tek yatak odası yerleşmez derdi vardı ama bugün gönlüme göre bir ev buldum çok şükür :)

Kızlar Merhabaaaaa,,,,,

kısmetse 4 mayısta nikah , 30 - 31 mayısta da düğün yapacağız. son 2 ay çok stresli geçeceğe benziyor.

Herkese şimdiden mutluluuuuuuukkkkkkkkklllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................

Kızlar Merhabaaaaa,,,,,

kısmetse 4 mayısta nikah , 30 - 31 mayısta da düğün yapacağız. son 2 ay çok stresli geçeceğe benziyor.

Herkese şimdiden mutluluuuuuuukkkkkkkkklllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................

ayyy aynı gün nikahımızzz :16: hayırlı olsun canımmm :16:

Zaman daralmakta kızlarrr şu sıralar nisan gelinleri telaşta bizde düğünlere gidip gözlem yapıyoruz nasıl oldu ne yaptı :1: sıra bize gelince ne yapacağız :1: Herşey gönlümzce olsun İnşallahhhh :16:

aynen tatlım hazırlıklar ne durumda :)

:) ev boyanmakta, mobilyalar beyaz eşyalar alındı, perdeler sipariş verildi, mutfak gereçleri alındı, banyo gereçleri alındı, avizeler alınacak, halılar alınacak, davetiyeler basılacak, gelinlik dikimde, bindallı ve kına malzemeleri halledilecek, nikah elbisesi alınacak, ayakkabı alınacak, nikah şekerleri yaptırılacak,,,
ayrıca çalışıyorum kaçarak koşarak iş yapmaya çalışıyorum. Hazırlıklar hala devam ediyor...
Sende hazırlıklar ne durumda canım?

:) ev boyanmakta, mobilyalar beyaz eşyalar alındı, perdeler sipariş verildi, mutfak gereçleri alındı, banyo gereçleri alındı, avizeler alınacak, halılar alınacak, davetiyeler basılacak, gelinlik dikimde, bindallı ve kına malzemeleri halledilecek, nikah elbisesi alınacak, ayakkabı alınacak, nikah şekerleri yaptırılacak,,,
ayrıca çalışıyorum kaçarak koşarak iş yapmaya çalışıyorum. Hazırlıklar hala devam ediyor...

Mayıs gelinlerinin suanki durumları hep aynı anlasılan o ki :))

Benimde evim hazır sadece perdeleri yok onun dışında ıvır zıvır şeyler kaldı nikah için elbisem dikiliyor aksesuarlarıda geçen hafta tamamladım gelnlikte dikimde kınayı son zamanlara bırakmayı düşünüyorum şuan önceliğim davetiye ve nikah şekeri aradan çıkmalarını istiyorum bende çalışıyorum ama avantajm c.tesi pazar yok bu aralıkta hep bi yerlerde bişeylerle uğraşıyorum yüzüm sivilce doldu onu bunu düşünmekten :5: ama yinede bu zamanlar çok kıymetli :16:

Evim hazir boyasi tadilati bitti dunde kuzenlerimle temizligini yaptik avizelerim takildi perdelerimin siparisini verdim carsamba beyaz esyalarim geliyor persembede perdelerim yavas yavas evimizi kurmaya basladik

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kızlar bende 31 mayıs 2014 gelini olucam inşallah hazırlıklarım tamamlandı ev tutuldu temizletildi eşyalar yerleşti tabak çanak tencere bile yerli yerinde şuan gelinlik dikimde ayakkabılar kınalıklar alındı kuaför ayarlandı çok şükür herşeyimiz tamam inşallah sorunsuz sağ salim düğünü de atlatırız Allahım herkese sağlık mutluluk versin ömür boyu emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim :6::16:

Benimde evim hazır sadece perdeleri yok onun dışında ıvır zıvır şeyler kaldı nikah için elbisem dikiliyor aksesuarlarıda geçen hafta tamamladım gelnlikte dikimde kınayı son zamanlara bırakmayı düşünüyorum şuan önceliğim davetiye ve nikah şekeri aradan çıkmalarını istiyorum bende çalışıyorum ama avantajm c.tesi pazar yok bu aralıkta hep bi yerlerde bişeylerle uğraşıyorum yüzüm sivilce doldu onu bunu düşünmekten :5: ama yinede bu zamanlar çok kıymetli :16:

ben cumarteside çalışıyorum ama işim gereği bankalara çıkmam gerekiyor bu arada hep bir şeyler yapmaya çalışıyorum. ben evlenmeyi düşünmüyordum nasıl oldu ne oldu anlamadan bu işlerin içinde buldum kendimi :) 4. ayımızda nişanlandık tanışma günümüzde de evleniyoruz. annem hala sitem ediyor hani sen evlenmeyecektin 2 ayağımı bir pabuca soktun benim diye. Bu arada da evde 2000 parça puzzle dağınık yapılmayı bekliyor. çok beğenerek aldığım bir tablonun puzzle evime asacağım kısmetse.

Son düzenleme:
kızlar bende 31 mayıs 2014 gelini olucam inşallah hazırlıklarım tamamlandı ev tutuldu temizletildi eşyalar yerleşti tabak çanak tencere bile yerli yerinde şuan gelinlik dikimde ayakkabılar kınalıklar alındı kuaför ayarlandı çok şükür herşeyimiz tamam inşallah sorunsuz sağ salim düğünü de atlatırız Allahım herkese sağlık mutluluk versin ömür boyu emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim :6::16:

Amin canım inşallah binbir itina ve binbir özenle hazırladığımız evlerimizde allah huzur ile yaşamayı nasip etsin.

Eki Görüntüle 1056560 $5843193020_d78441a206_z.jpg Eki Görüntüle 1056564 $gelin damat 1.jpg $kýna  5.jpg $pk2v.jpg $images (1).jpg $images (5).jpg $images.jpg $lavanta þiþeleri 1.jpg Eki Görüntüle 1056580

Her konsepte uygun hazırlanmaktadır.

Back