- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.148
- 448
Allah kolaylık versin nasıl gidiyor :)
Ne olsun canım ya eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.
En son eve eşyalarımı götürücem kısmetse.
Senin nasıl gidiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin nasıl gidiyor :)
Ne olsun canım ya eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.
En son eve eşyalarımı götürücem kısmetse.
Senin nasıl gidiyor?
ne güzel kolay gelsin, bende çeyizimi asacağım haftayada evime götürüp döşeyeceğim nasipse, gelinlik kınalık bi yandan dikiliyor davetiyeler dağılıyor, koşturma bitmezzz
Mayıs gelinleri nerelerdesinizz? hazırlıklar ne alemde
Aynen canım bizim de öyle.
dAvetiyelerin yüzde 95 ini dağıttık şükür.
Yarın nikah şekerlerimizi almaya gidicez, sipariş vermiştik.
Evde mutfağımı yerleştirdim, yatak odasını yerleştirdim sayılır.
giysilerimi ve özel eşyalarımı götürücem. bir de son bir temizlik yapmak lazım gene 1 hafta kala.
Dediğin gibi koşturma bitmez canım.
mayıs gelinleri hazırlıkta :) koşuşturmada :)
Allah kolaylık versin kızlarr, ben çok stresliyim yaa gelinliğim kınalığım dikiliyor bi teslim alsaydım rahatlayacağım ama şuanda acaip stres var geceleri rüyalarıma giriyor resmen yaa
Çok mutlu ve çok heyecanlıyıııımmmm
rahatla canım teslim alırsın zaten.
Ben gelinliğimi son günlerde alıcam ki evde buruşmasın.
Bana da sanki düğün benim değil de başkasının gibi garip saçma sapan hisler geliyor.
Ben de dün orası ile anlaştım paketin içinde manikür pedikür vb. de varmış. Kına gecesi için de oraya gideceğim. Kına öncesinde saçımı boyatıp postiş de taktıracağız bakalım :)
Ama dediğin gibi oldukça pahalı geldi bana da. Ama başörtü konusunda iddalılar. Bir de benim erken çıkmam lazımdı tamam sorun yok dediler. İnş Yetiştirebillirler. Çekimler erken inş yetiştirebiliriz
Allah kolaylık versin kızlarr, ben çok stresliyim yaa gelinliğim kınalığım dikiliyor bi teslim alsaydım rahatlayacağım ama şuanda acaip stres var geceleri rüyalarıma giriyor resmen yaa
rahatla canım teslim alırsın zaten.
Ben gelinliğimi son günlerde alıcam ki evde buruşmasın.
Bana da sanki düğün benim değil de başkasının gibi garip saçma sapan hisler geliyor.
o stres hep var canım ya.... ergenlik sivilcelerim hortladı sanki yüzüm sivilce doldu. bende stres ne kadar çoksa nişanlım o kadar rahat. Evde boyandı paşamın içi bitti. ben habire koşturayım nikah elbisesi, nikah şekerleri, kınalığı, gelinliği, davetiyesi. düğüne 45 gün kaldı ama ben o güne nasıl yetişicem bilmiyorum.:18: alınacaklar hiç bitmiyor eve giderken hep elim kolum dolu gidiyorum. yaş olmuş 30 bugüne kadar hiç mi bir şey almadım evet hiçbir şey almadım. şimdi yetişmeye çalışıyorum. rüyalarıma neler giriyor şaşarsın
merhaba mayıs gelinler kimlerin düğünü 11 mayısta söyleyin bakalım düğündaşlar
bu kadar az zamanı kalan düğündaşlarım ne yaptı neleri hal etti merak diyorum açıkçası
uzun süredir bende yazmıyordum evimizi daha yeni tutabildik
maşallah diyelim lütfen
kına mekanı eşyaları tmm
beyaz eşya mobilya tmm
gelinlik dikildi son provası olucak
çeyizlerde tamamlandı
evin bu kadar geç tutulması strese koydu bizi amam çok şükür gönlümüze göre oldu
sizler neler yaptınız bakalım bakşa ne eksikler var yapmamız gereknen :26::26:
merhaba mayıs gelinler kimlerin düğünü 11 mayısta söyleyin bakalım düğündaşlar
bu kadar az zamanı kalan düğündaşlarım ne yaptı neleri hal etti merak diyorum açıkçası
uzun süredir bende yazmıyordum evimizi daha yeni tutabildik
maşallah diyelim lütfen
kına mekanı eşyaları tmm
beyaz eşya mobilya tmm
gelinlik dikildi son provası olucak
çeyizlerde tamamlandı
evin bu kadar geç tutulması strese koydu bizi amam çok şükür gönlümüze göre oldu
sizler neler yaptınız bakalım bakşa ne eksikler var yapmamız gereknen :26::26:
Ay cnm ya bende mayıs geliyim Allah'ın izniyle 11mayıs senin bu yazdıkalrını okuyunca kendi hallerim aklıma geldi çnükü aynı hisler belirsizlekler fln bendede oldu :26: o kadar hazırlığın içinde olduğum halde böyle düşündüğüm için çok üzülüyordum :2: ama artık hiç bir kötü bişi düşünmemeye kadar vardim biraz stresli gitsede çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor senin düğünün mayısın kaçında bu arada merak ettim
o stres hep var canım ya.... ergenlik sivilcelerim hortladı sanki yüzüm sivilce doldu. bende stres ne kadar çoksa nişanlım o kadar rahat. Evde boyandı paşamın içi bitti. ben habire koşturayım nikah elbisesi, nikah şekerleri, kınalığı, gelinliği, davetiyesi. düğüne 45 gün kaldı ama ben o güne nasıl yetişicem bilmiyorum.:18: alınacaklar hiç bitmiyor eve giderken hep elim kolum dolu gidiyorum. yaş olmuş 30 bugüne kadar hiç mi bir şey almadım evet hiçbir şey almadım. şimdi yetişmeye çalışıyorum. rüyalarıma neler giriyor şaşarsın
Ben de 31 yaşındayım canım.
Dediğin gibi al al bitmiyor.
Stresin yanı sıra bir de kararsızlık oluyor. Alıyorum bir şey sonra yüz kere bakıyorum. iyi mi güzel oldu mu bilmem ne.
Bu dönemde bol dua, meditasyon çare olacaktır.