• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Ne olsun canım ya eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.
En son eve eşyalarımı götürücem kısmetse.
Senin nasıl gidiyor?

ne güzel kolay gelsin, bende çeyizimi asacağım haftayada evime götürüp döşeyeceğim nasipse, gelinlik kınalık bi yandan dikiliyor davetiyeler dağılıyor, koşturma bitmezzz :D

ne güzel kolay gelsin, bende çeyizimi asacağım haftayada evime götürüp döşeyeceğim nasipse, gelinlik kınalık bi yandan dikiliyor davetiyeler dağılıyor, koşturma bitmezzz :D

Aynen canım bizim de öyle.
dAvetiyelerin yüzde 95 ini dağıttık şükür.
Yarın nikah şekerlerimizi almaya gidicez, sipariş vermiştik.
Evde mutfağımı yerleştirdim, yatak odasını yerleştirdim sayılır.
giysilerimi ve özel eşyalarımı götürücem. bir de son bir temizlik yapmak lazım gene 1 hafta kala.
Dediğin gibi koşturma bitmez canım.

Kizlar masallah size benim esyalarim yerlesmedi daha mobilyalarim taksit taksit geliyor perdelerim tamamlandi sadece

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Aynen canım bizim de öyle.
dAvetiyelerin yüzde 95 ini dağıttık şükür.
Yarın nikah şekerlerimizi almaya gidicez, sipariş vermiştik.
Evde mutfağımı yerleştirdim, yatak odasını yerleştirdim sayılır.
giysilerimi ve özel eşyalarımı götürücem. bir de son bir temizlik yapmak lazım gene 1 hafta kala.
Dediğin gibi koşturma bitmez canım.

mayıs gelinleri hazırlıkta :) koşuşturmada :)

Allah kolaylık versin kızlarr, ben çok stresliyim yaa gelinliğim kınalığım dikiliyor bi teslim alsaydım rahatlayacağım ama şuanda acaip stres var geceleri rüyalarıma giriyor resmen yaa

Allah kolaylık versin kızlarr, ben çok stresliyim yaa gelinliğim kınalığım dikiliyor bi teslim alsaydım rahatlayacağım ama şuanda acaip stres var geceleri rüyalarıma giriyor resmen yaa

rahatla canım teslim alırsın zaten.
Ben gelinliğimi son günlerde alıcam ki evde buruşmasın.
Bana da sanki düğün benim değil de başkasının gibi garip saçma sapan hisler geliyor.

$kýna ojeleri 1.jpg Eki Görüntüle 1066780 Eki Görüntüle 1066781 Eki Görüntüle 1066782 $gelin damat 1.jpg $866_normal.jpg $5843193020_d78441a206_z.jpg Eki Görüntüle 1066787 $kýna 1.jpg $Kurabiye-020-687x424.jpg $pk2v.jpg

Kişiye özel tasarım hediyelikler
butik kurabiyeler, renkli kolonya şişeleri, lavanta şişeleri, kavanozda şekerler, kına ojeleri

her konsepte uygun hazırlanır ve modeller bunlarla sınırlı değildir.

Bana da sanki düğün benim değil de başkasının gibi garip saçma sapan hisler geliyor.

Ay cnm ya bende mayıs geliyim Allah'ın izniyle 11mayıs:16: senin bu yazdıkalrını okuyunca kendi hallerim aklıma geldi çnükü aynı hisler belirsizlekler fln bendede oldu :26: o kadar hazırlığın içinde olduğum halde böyle düşündüğüm için çok üzülüyordum :2: ama artık hiç bir kötü bişi düşünmemeye kadar vardim biraz stresli gitsede çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor :21: senin düğünün mayısın kaçında bu arada merak ettim :9:

merhaba mayıs gelinler kimlerin düğünü 11 mayısta söyleyin bakalım düğündaşlar :12:
bu kadar az zamanı kalan düğündaşlarım ne yaptı neleri hal etti merak diyorum açıkçası :9:
uzun süredir bende yazmıyordum evimizi daha yeni tutabildik
maşallah diyelim lütfen:16:
kına mekanı eşyaları tmm
beyaz eşya mobilya tmm
gelinlik dikildi son provası olucak
çeyizlerde tamamlandı
evin bu kadar geç tutulması strese koydu bizi amam çok şükür gönlümüze göre oldu :16:
sizler neler yaptınız bakalım bakşa ne eksikler var yapmamız gereknen :26::26:

Ben de dün orası ile anlaştım paketin içinde manikür pedikür vb. de varmış. Kına gecesi için de oraya gideceğim. Kına öncesinde saçımı boyatıp postiş de taktıracağız bakalım :)
Ama dediğin gibi oldukça pahalı geldi bana da. Ama başörtü konusunda iddalılar. Bir de benim erken çıkmam lazımdı tamam sorun yok dediler. İnş Yetiştirebillirler. Çekimler erken inş yetiştirebiliriz

Ruzgar baso bi yer daha acmis shell in orada.. ben bugun oraya sac boyasi icin gidecegimve kaporami birakacagim ayrica. Ogrenmek istedigim sen bi pazarlik yptin mi ? Boya postij vs de diyorsun yaa.. ? Ayrica ne kadar ucret cikardilar sana merak ettim

o stres hep var canım ya.... ergenlik sivilcelerim hortladı sanki yüzüm sivilce doldu. bende stres ne kadar çoksa nişanlım o kadar rahat. Evde boyandı paşamın içi bitti. ben habire koşturayım nikah elbisesi, nikah şekerleri, kınalığı, gelinliği, davetiyesi. düğüne 45 gün kaldı ama ben o güne nasıl yetişicem bilmiyorum.:18: alınacaklar hiç bitmiyor eve giderken hep elim kolum dolu gidiyorum. yaş olmuş 30 bugüne kadar hiç mi bir şey almadım evet hiçbir şey almadım. şimdi yetişmeye çalışıyorum. rüyalarıma neler giriyor şaşarsın :53:

İnşallah ya benim zaman azaldıkça heyecan başlıyor, evden gidecek olmanın idrakine varıyorum..ben kına kıyafetimi bir fotoğraf üzerine diktirmiştim aldım geldim eve taşları gözüme çok büyük geldi duramadım geri götürdüm yerine daha kibar işlemeler yapmaları için sonuç ne olacak merak ediyorum, gelinliğimdede son provamda aklıma takılan yerler vardı hallederiz dediler ama aklıma takıldı bi kere diken üstündeyim yani bi alsam öyle rahatlayacağım kiii :26:

o stres hep var canım ya.... ergenlik sivilcelerim hortladı sanki yüzüm sivilce doldu. bende stres ne kadar çoksa nişanlım o kadar rahat. Evde boyandı paşamın içi bitti. ben habire koşturayım nikah elbisesi, nikah şekerleri, kınalığı, gelinliği, davetiyesi. düğüne 45 gün kaldı ama ben o güne nasıl yetişicem bilmiyorum.:18: alınacaklar hiç bitmiyor eve giderken hep elim kolum dolu gidiyorum. yaş olmuş 30 bugüne kadar hiç mi bir şey almadım evet hiçbir şey almadım. şimdi yetişmeye çalışıyorum. rüyalarıma neler giriyor şaşarsın :53:

ben kendi alacaklarımı falan aldım bugün çeyizimi evime açtım o kadar güzel oldu ki iyi ki sermişim, haftayada götürüp yerleştireceğim inşallah.herşey adetlere uygun olsun istiyorum çeyizimide akraba gençleriyle yerleştireceğim evime inşallah.benim nişanlımda gayet sakin bitti eimizin işleri çok şükür beni sakinleştirmeye çalışıyor o genelde :34:

merhaba mayıs gelinler kimlerin düğünü 11 mayısta söyleyin bakalım düğündaşlar :12:
bu kadar az zamanı kalan düğündaşlarım ne yaptı neleri hal etti merak diyorum açıkçası :9:
kına mekanı eşyaları tmm
beyaz eşya mobilya tmm
çeyizlerde tamamlandı
evin bu kadar geç tutulması strese koydu bizi amam çok şükür gönlümüze göre oldu :16:

benim düğünümde 4 mayısta Allahın izniyle bende eksiklerimi hemen hemen tamamladım gelinliğimin son provasına gideceğim bende istediğim gibi olursa teslim alacağım, ev eşyalarım herşey tamam kayınpederim sağolsun kiler alışverişimizi bile yapmış kayınvalidem yerleştirmiş bende çeyizimi serdim haftaya gidip yerleştireceğim inşallah seninde hazırlıklar epey tamamlanmış gibi nikahınızı kıydırdınız mı düğününüzde mi olacak?

kına mekanı eşyaları tmm
beyaz eşya mobilya tmm
çeyizlerde tamamlandı

Benimde 11 mayis ama stres yapmaya degmiyor hersey ters gidiyor alistim ben :)

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Ay cnm ya bende mayıs geliyim Allah'ın izniyle 11mayıs:16: senin bu yazdıkalrını okuyunca kendi hallerim aklıma geldi çnükü aynı hisler belirsizlekler fln bendede oldu :26: o kadar hazırlığın içinde olduğum halde böyle düşündüğüm için çok üzülüyordum :2: ama artık hiç bir kötü bişi düşünmemeye kadar vardim biraz stresli gitsede çok şükür herşeyimiz yolunda gidiyor :21: senin düğünün mayısın kaçında bu arada merak ettim :9:

Benim de kısmetse 2 mayısta canım.
Aman bence de takmayalım. Her şey olcağına varıyor zaten.
İyi düşünelim ki iyi olsun canım.
Allah hepimizi mutlu etsin inşallah. :16:

Ben de 31 yaşındayım canım.
Dediğin gibi al al bitmiyor.
Stresin yanı sıra bir de kararsızlık oluyor. Alıyorum bir şey sonra yüz kere bakıyorum. iyi mi güzel oldu mu bilmem ne.
Bu dönemde bol dua, meditasyon çare olacaktır. :34:

Ben de 31 yaşındayım canım.
Dediğin gibi al al bitmiyor.
Stresin yanı sıra bir de kararsızlık oluyor. Alıyorum bir şey sonra yüz kere bakıyorum. iyi mi güzel oldu mu bilmem ne.
Bu dönemde bol dua, meditasyon çare olacaktır. :34:

O bende de var. Soruyorum millette de gina geldi artik ( guzel mi? Sence iyi mi almisim ? Guzel di mi? ) sanirim bazi seylere acele ile karar vermisim. Ayrica bi evin eksigi hic bitmez. Bugun de nikahim var 13:00 de.. Dugun 3 Mayis. Gelinligimi guzel tercih ettim mi acabaa diye bi pismanlik sorusu var aklim da.

Back