• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

bindallı işi haricinde herşey tamam bende çalıkuşundaki feridenin giydiği bindallıyı istiyorum bulamadım hiç bi yerde :(

Merhaba kızlar ben 2014 Nisan gelinirim yardımınıza ihtiyacım var....... :16:Nihatan olacak Allah nasip ederse nikah müziklerini seçemedim unutulmayan eski şarkılardan olsun istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .......:16: Bu arada herkese hayırlı olsun :nazar:

Doğtaş ve enza home a bakın canım.

uzun süredir gelemedim, bu zaman zarfında neler yaptım;(maşallah diyelim :))

1 - Bellona'dan oturma odasını
2 - modesa'dan salon ve yatak odası takımını
3 - Beyaz eşyaları (fırın hariç çünkü evde ankastre olabilir)
4 - Kına malzemelerini
aldık :))

Daha çok şey var aslında, küçük ev aletlerini netten siariş vereyim diyorum ama güvenemiyorum bir de kargo parası çok pahalı oluyor.
Ufak tefek dekorasyon şeysleri gerekli(banyo mutfak için) bir kitaplık ve çeyizlik şeysler. Patik işletmek istiyorum mesela.. cici cici ekteki gibi ve biraz kursela işi şeyler mesela klozet takımı. Banyo seti vb.
Bir de 12'li cam bardak serisi.. Bellona karacada çok pahalı idi ama çok güzeldi. Annem de yok yanımda yalnızım İstanbul'da.. :5: Bana fikir verebilirseniz süper olur.

$images.jpg $kurdela-nakýsý-modelleri-300x225.jpg $kurdele-isi-1b.jpg $sipriþ aldýðýmýz modeller.jpg

Bana (uygun fiyatlı)çeyiz işleme/işletme konusunda yardımcı olabilecekler var mıdır? Hazırlar için istanbul anadolu yakasında var olan yerleri de tavsiye olarak alabilirim.
Ayrıca bilgi vermek adına belirteyim;

Mobilyalarımı modesadan aldım(isteyenlere mağaza adını referans verebilirim)

Ütü de philips kazanlı, süpürgede philips maraton ve ütü masasında gazellayı tercih edeceğim. (Bunlarda en uygun fiyatı nerden bulabilirim)

Kına için de keçeden kaftanlar yapıyorum hem çok eğlenceli hem çok cici oldular hem de çok uyguna geldiler. İlgilenler olursa yardımcı olabilirim :):1:

Selam kızlar hazılıklar son gaz devam hfta onu beyaz eşyalrımızı alıcaz Allah nasıp ederse gelınlıgım nısanda teslım son provam nısanda balayı hazır kuafr hazır su ara kına ıcın hatıralıkları düşünüyorum neler hazırlayabılırz dıye kına kıyafetım tamam daha evı tutmadık yanlız :( benı en cok strese sokan suan ev nişanlım aceleye gerek yok nısanda tutrz dıyo ama ben herseyımı önceden garantıye alma taraftarıyım ya bulamazsak guzel bı ev dıye dıretsemde beklemedıyız hala... :D :30:

Eki Görüntüle 1023901 Eki Görüntüle 1023908 Eki Görüntüle 1023909 Eki Görüntüle 1023910 Eki Görüntüle 1023911 Eki Görüntüle 1023912 Eki Görüntüle 1023913 $Söz,Niþan,Kýna,Düðün 5.jpg Eki Görüntüle 1023916 Eki Görüntüle 1023917

Misafirlerinize klasik sunumların dışında farklı sunumlar yapabilirsin uygun fiyatla, dilerseniz kına için tepsili kesedede ekstra ucret odemeden sunum tercih edebilirsiniz.

bilgi ve daha fazla urun yelpazesi icin benimle irtibata gecebilirsiniz. ozelden mail adresinizi bırakmanız yeterlidir.

Selam kızlar hazılıklar son gaz devam hfta onu beyaz eşyalrımızı alıcaz Allah nasıp ederse gelınlıgım nısanda teslım son provam nısanda balayı hazır kuafr hazır su ara kına ıcın hatıralıkları düşünüyorum neler hazırlayabılırz dıye kına kıyafetım tamam daha evı tutmadık yanlız :( benı en cok strese sokan suan ev nişanlım aceleye gerek yok nısanda tutrz dıyo ama ben herseyımı önceden garantıye alma taraftarıyım ya bulamazsak guzel bı ev dıye dıretsemde beklemedıyız hala... :D :30:

Evi nerde ariyorsun sahibindende bak istedigin semtte daireler nasil varmi kiralik 2 haftadir ev ariyorum bahcelievlerde ilanda gorulen ev ile gosterilen evler farkli merkeze cok uzak genelde bodrum ve cati kati daireler kalmis biraz duzgun olan kiralanmis oluyor ben bugun bir ev baktim cok icimize sindi kirasi 700 lira emlakci ile anlastik hayirlisi ile nisanda baslatacak islemleri

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Evi nerde ariyorsun sahibindende bak istedigin semtte daireler nasil varmi kiralik 2 haftadir ev ariyorum bahcelievlerde ilanda gorulen ev ile gosterilen evler farkli merkeze cok uzak genelde bodrum ve cati kati daireler kalmis biraz duzgun olan kiralanmis oluyor ben bugun bir ev baktim cok icimize sindi kirasi 700 lira emlakci ile anlastik hayirlisi ile nisanda baslatacak islemleri

canım melo haklı..ev aramak cok zor internetten bulsan bile bakmaya gittiginde sorun cıkabilir :31: ben çok stres yapmıstım sadecde hafta sonu bakabildik biz ama 2. hafta sonu cok şükür bulduk oda görümcemin sayesinde onun arkadasının evi olmasaydı hala ev arıyorduk :31: mutlaka bakmaya baslayın derim erken falan degil..
bu arada kızlar benimde kına elbisesi sorun şimdide büyük stres bu..bugün arkadaslarımla fatihe gittik yok yok..yarın sevdigimle bakırköye gidicez..ben bindallı istemiyorum..straplez prenses bir kırmızı elbise denedim çokta yakıstı bayıldım ama gelinligimde prenses ve straplez aynı gibiler sekil olarak :31: inşallah yarın buluruz..çok kabarık istemiyorum ama taslı vs olsun..ufff benden daha gösterişli giyinen biri olur korkusu öok ayrı..bindallı sevmiyorum istemiyorum..sizce ne yapayım nasıl birsey alayım :31:

Bindalli kina yakilirken giyiliyor zaten ben abiye bakmadim eminonunde bakmistim degisik bir model onu alabilirim

canım melo haklı..ev aramak cok zor internetten bulsan bile bakmaya gittiginde sorun cıkabilir :31: ben çok stres yapmıstım sadecde hafta sonu bakabildik biz ama 2. hafta sonu cok şükür bulduk oda görümcemin sayesinde onun arkadasının evi olmasaydı hala ev arıyorduk :31: mutlaka bakmaya baslayın derim erken falan degil..
bu arada kızlar benimde kına elbisesi sorun şimdide büyük stres bu..bugün arkadaslarımla fatihe gittik yok yok..yarın sevdigimle bakırköye gidicez..ben bindallı istemiyorum..straplez prenses bir kırmızı elbise denedim çokta yakıstı bayıldım ama gelinligimde prenses ve straplez aynı gibiler sekil olarak :31: inşallah yarın buluruz..çok kabarık istemiyorum ama taslı vs olsun..ufff benden daha gösterişli giyinen biri olur korkusu öok ayrı..bindallı sevmiyorum istemiyorum..sizce ne yapayım nasıl birsey alayım :31:

ben de bindallı giymiycem canım.
sevmiyorum. tabi herkesin tercihi farklı.
ben de onun için güzel bir tuvalet aldım.

Bindalli kina yakilirken giyiliyor zaten ben abiye bakmadim eminonunde bakmistim degisik bir model onu alabilirim

abşyemş degişik model bakmıstın canım? biliyorum fakat cok hoslanmıyorum abiyeden :44:

Back