• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Abiyede baktim cok vaktim olmadi zaten tekrar gittigimde alicam buyuk ihtimalle

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Abiyede baktim cok vaktim olmadi zaten tekrar gittigimde alicam buyuk ihtimalle

yorgunluktan nasılda sacmalamısım bindallıdan hoslanmıyorum olacaktı neyse yatayım ben en iyisi gözümün önünden abiyeler geciyor :1:

Mrb kızlar

Mayıs gelinlerine merhaba nasıl gidiyor hazırlıklar? En son yazdığımdan bu yana neler yaptınız neleri hallettiniz?Benim üzerimden ağır yüklerin bir kısmıda kalktı gelinliğimi beğendim aldım dikiliyor. Piierre Cardin aldım gelinliğe bakmamış almamış olanlara tavsiye ederim güzel modeller var kalitesi de iyi...Satılık aldım gelinliği duvak taç vb. aksesuarlar hariç 3300 dediler %30 indirim varmış 2500'e geldi :) 1000 civarıda aksesuarlar tutar sanırım. Kına gecesi kıyafetimden bir tanesini ve bindallıyı terziye verdik dikilecek bakalım umarım güzel olur. Onların durumuna göre 3. kıyafeti de ya diktiririm yada hazır alırım. Provalardan önce ayakkabılarıda halletmem lazım. Evin de perdelerini ve tadilatını kısmen hallettik sadece dolap işleri ve halı ve avizeler kaldı gerçi dolaştıkça düşündükçe bişeyler çıkıyor... Yoruldum artık diyebilirim düşün düşün; öyle mi daha iyi olur böyle mi daha iyi olur... Düğünü yapıp düzlüğe çıksaydık eminim sizlerde aynı fikirdesinizdir. Herkese tekrar kolay gelsin tekrar görüşmek üzere...:45: :21:

Mrb kızlar

Mayıs gelinlerine merhaba nasıl gidiyor hazırlıklar? En son yazdığımdan bu yana neler yaptınız neleri hallettiniz?Benim üzerimden ağır yüklerin bir kısmıda kalktı gelinliğimi beğendim aldım dikiliyor. Piierre Cardin aldım gelinliğe bakmamış almamış olanlara tavsiye ederim güzel modeller var kalitesi de iyi...Satılık aldım gelinliği duvak taç vb. aksesuarlar hariç 3300 dediler %30 indirim varmış 2500'e geldi :) 1000 civarıda aksesuarlar tutar sanırım. Kına gecesi kıyafetimden bir tanesini ve bindallıyı terziye verdik dikilecek bakalım umarım güzel olur. Onların durumuna göre 3. kıyafeti de ya diktiririm yada hazır alırım. Provalardan önce ayakkabılarıda halletmem lazım. Evin de perdelerini ve tadilatını kısmen hallettik sadece dolap işleri ve halı ve avizeler kaldı gerçi dolaştıkça düşündükçe bişeyler çıkıyor... Yoruldum artık diyebilirim düşün düşün; öyle mi daha iyi olur böyle mi daha iyi olur... Düğünü yapıp düzlüğe çıksaydık eminim sizlerde aynı fikirdesinizdir. Herkese tekrar kolay gelsin tekrar görüşmek üzere...:45: :21:

Selam ben de kına gecemde 3 Kıyafet değiştiricem.bindallımı da kıyafetlerimi de aldım.gelinlik beninde dikimde :) herşey halledildikçe rahatlarım diye düşünüyodum ama stres daha da arttı maalesef bi aksilik olacak diye korkuyorum bi atlatsak hayırlısıyla inşallah :)

Canlarım evt ev baslamaya bu hftadan snr başlıyoruz nısanlımda artık farkına vardı yavas yavas döşeyelım sıkısmayalım dedı cok şukur sonunda;) dün beyaz esyalrımızı aldık evımızın herseyı tamam sadece ev tutulması kaldı bıtek ınsallah guzel bır ev bulurz tez vakıtte;))):52:

Ben evimi buldum :) tadilati bitsin esyalari yerlestiricez

iyi gidiyor canım şükür. eksiklerimi tamamlıyorum.
bugün yatak örtümü aldım. ayakkabılarımı aldım.
senin nasıl gidiyor hazırlıkların canım?

benimde aynı canım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum ama kalanları bırakmaya karar verdim.geri kalanı da nişanlımla beraber alalım istiyoruz.onun dışında kına gecem için bi elbise daha aldım :) kına hazırlıklarıyla uğraşıyorum bir yandan da işle uğraşıyorum işte.çok yoruldum ama :4:

benimde aynı canım eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum ama kalanları bırakmaya karar verdim.geri kalanı da nişanlımla beraber alalım istiyoruz.onun dışında kına gecem için bi elbise daha aldım :) kına hazırlıklarıyla uğraşıyorum bir yandan da işle uğraşıyorum işte.çok yoruldum ama :4:

Allah kolaylık versin canım.
Kına da kaç kıyafet giyeceksin?
Ben de kına ihtiyaçlarını aldım canım.

Allah kolaylık versin canım.
Kına da kaç kıyafet giyeceksin?
Ben de kına ihtiyaçlarını aldım canım.

amin canım hepimize inşallah.bindallıyla beraber 3 olacak.ilki bel kısmı ve sırtı tl transparan zümrüt yeşili,diğeri de saks mavisi payetli.iksi de balık.bindallımda kırmızı..ben daha kına malzemesi almadım ama öyle bi baktım henüz.zamanım olursa inşallah onu da halledeceğim :8:

amin canım hepimize inşallah.bindallıyla beraber 3 olacak.ilki bel kısmı ve sırtı tl transparan zümrüt yeşili,diğeri de saks mavisi payetli.iksi de balık.bindallımda kırmızı..ben daha kına malzemesi almadım ama öyle bi baktım henüz.zamanım olursa inşallah onu da halledeceğim :8:

Güle güle giy canım.
bir gün de alırsın zaten kınalık malzemelerini de. :34:

Merhaba arkadaşlar ben de düğün için pembe bi ayakkabı arıyorum ama bi türlü bulamıyorum :( sizler gelinlik altına ne renk ayakkabı giyeceksiniz :)

Merhaba arkadaşlar ben de düğün için pembe bi ayakkabı arıyorum ama bi türlü bulamıyorum :( sizler gelinlik altına ne renk ayakkabı giyeceksiniz :)

ben kırık beyaz bir ayakkabı giyicem canım.üstü incili ve işlemeli.
bir de ikinci yarıda değiştirmek için babet aldım. :)
inşallah bulursun canım aradığını. :34:

Gelinliğimin arkasında pembe bir tül olacak o yüzden pembede ısrar ediyorum netten bakınmaya devam :)
Studio rain'de var tam istediğim gibi ama 400 tl bi ayakkabı için çok fazla bence :2:

Gelinliğimin arkasında pembe bir tül olacak o yüzden pembede ısrar ediyorum netten bakınmaya devam :)
Studio rain'de var tam istediğim gibi ama 400 tl bi ayakkabı için çok fazla bence :2:

Biraz pahalıymış canım.
inşallah bulursun gönlüne göre.

Merhaba bayanlar bende ayakkabı yaptırmak istiyorm izmirde olup yardımcı olabilecek arkadaş var mı :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Kınada sadece bindalli gitsem abest olurmuki 2tane abiyem var kayın validem istersen sırayla giy onları dedide bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back