Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen yardımcı olunn!!!!!!
arkadaşlar daha öncede yazdığım günü 11 mayısda düğünüm var. altın konusunda sıkıntılıyım nedeni ise bizim adetlerimize göre 5 altın bilezik olur altın seti kösteği falan diye gidiyor fakat nışanlımın ailesiniz durumu pek iyi değil sadece set ve 2 bilezik yapacaklarını söylüyorlar bizim buralarda bu durum hoş karşılanmaz konu komşu hemen laf eder o yüzden şöyle bir düşüncem var benim nışanlım 2 bileziği yapsın diğer bilezik köstek vb şeylerin imitasyonunu alsam nasıl olur ve bunların imitasyon olduğu belli olur mu ?? çevrenizde böyle yapan oldumu? siz böyle duruma şahit oldunuz mu ? kızlar lütfen bi bilginiz öneriniz varsa yardımcı olun bana (
Lütfen yardımcı olunn!!!!!!
arkadaşlar daha öncede yazdığım günü 11 mayısda düğünüm var. altın konusunda sıkıntılıyım nedeni ise bizim adetlerimize göre 5 altın bilezik olur altın seti kösteği falan diye gidiyor fakat nışanlımın ailesiniz durumu pek iyi değil sadece set ve 2 bilezik yapacaklarını söylüyorlar bizim buralarda bu durum hoş karşılanmaz konu komşu hemen laf eder o yüzden şöyle bir düşüncem var benim nışanlım 2 bileziği yapsın diğer bilezik köstek vb şeylerin imitasyonunu alsam nasıl olur ve bunların imitasyon olduğu belli olur mu ?? çevrenizde böyle yapan oldumu? siz böyle duruma şahit oldunuz mu ? kızlar lütfen bi bilginiz öneriniz varsa yardımcı olun bana (
Benimde düğünüm 18 mayıs 2014 :) İnşallah bütün evlenecek olan gelin adaylarının upuzun mutlu bir evliliiği olur tabi evli olanlarında:)
Kizlarr izmirden selamlar bende Mayıs gelini olucam insallah evimiz esyalarimiz herseyimiz tamam sayilir tarih bekliyoruz bizim zor oldu biraz çok engel cikti hepsini aştık cok şükür umarim hepinizin hersey gonlunuzce olur birbirinize asla sırt donmeyin
Selammmm kızlar bende bir mayıs gelini olrk aranıza katılim dedm hepınıze smdıden tek tek hayırlı olsn dıyorummm rabbım yar ve yardımcımız olsun bu guzel telaslarımızda
25mayıs benimde düğünüm
25 mayıs miraç kandili düğün salonu sahipleri söylemiyor bak bilgin olsun ben o yüzden 2 hafta öne çektim düğünümü
forumda reklam yapmak yasaktır
Reklam değil tavsiye ikisi arasındaki farkı sanırım ayırt edebilirsiniz...
Yillardir uzaktan takip ettigim siteye bu basligi gorunce dayanamayip artik kkli olmanin zamani geldi dedim :) bende nisanin 16 sinda nisanlandim Allah izin verirse mayisin 10 nunda evimin kadini olucam
Mayıs gelinleri hazırlıklar ne durumda gelinliğinize karar verebildiniz mi çeyizleri tamamlayabildiniz mi ? Eminim ki herkeste heyecan had safadadır =)))