• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Selam kızlar;

Bizimde 24 Mayısta düğünümüz kısmet ise.
Beltur'un yerleriden tuttuk havuz başı akşam.
İnş hava serin veya yağmurlu olmaz:17:

Hayırlı olsun canım.
Ben daha tutmadım ama bakıyoruz.
2 yada 3 mayıs olucak benim de kısmetse.
Benim kapalı alanda olacak.
Mayıs başı serin oluyor çünkü.
Hava güzel olur inşallah senin de düğünün de canım.

Hayırlı olsun canım.
Ben daha tutmadım ama bakıyoruz.
2 yada 3 mayıs olucak benim de kısmetse.
Benim kapalı alanda olacak.
Mayıs başı serin oluyor çünkü.
Hava güzel olur inşallah senin de düğünün de canım.

Tşkler cnm sağol.
Evt sizin mayıs başı serin olabilir.
Bende mayıs sonu diye umutluyum inş güzel olur.Aslında 1-2 hafta sonrası kesin daha güzel olurdu ama malesef tüm tarihler dolmuş bunu zor bulduk.
Bu arada siz düğündemi nikahı kıydırıcaksınız yoksa ayrıca bir gündemi

Tşkler cnm sağol.
Evt sizin mayıs başı serin olabilir.
Bende mayıs sonu diye umutluyum inş güzel olur.Aslında 1-2 hafta sonrası kesin daha güzel olurdu ama malesef tüm tarihler dolmuş bunu zor bulduk.
Bu arada siz düğündemi nikahı kıydırıcaksınız yoksa ayrıca bir gündemi

Düğünde nikah kıydırmak güzel oluyor canım.
Sen nasıl düşünüyorsun?

Ankara da Muhteşem düğün salonları diyorum başka birşey demiyorm kızlar :))

[url

gittim izledim sanatçıları falan da muhteşem internetteki resimler gerçekmi diye merak edip gittik daha da güzeli biz tuttuk mutluyuz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara da Muhteşem düğün salonları diyorum başka birşey demiyorm kızlar :))

gittim izledim sanatçıları falan da muhteşem internetteki resimler gerçekmi diye merak edip gittik daha da güzeli biz tuttuk mutluyuz :))

forumda reklam yapmak yasaktır

Yillardir uzaktan takip ettigim siteye bu basligi gorunce dayanamayip artik kkli olmanin zamani geldi dedim :) bende nisanin 16 sinda nisanlandim Allah izin verirse mayisin 10 nunda evimin kadini olucam

Kizlar aslinda size sormak istedigim cook sey var biz beyaz esyalari salon takimini yemek odasi takimini bide mutfak masasini aldik mutfak masam beyaz lake ayaklari metal aslinda arama motoruna liza masa diye yazarsiniz görebilirsiniz yanlardan büyüyor. Hangi renk sandalye ve servislik almaliyim yani kisaca nasil kombinlemeliyim kafam cok karisik cookk. Derdime birtek kk derman olur biliyorum ben :)

Yillardir uzaktan takip ettigim siteye bu basligi gorunce dayanamayip artik kkli olmanin zamani geldi dedim :) bende nisanin 16 sinda nisanlandim Allah izin verirse mayisin 10 nunda evimin kadini olucam

Hoş geldin aramıza canım... :3:
Hayırlı uğurlu olsun.

İnşallah canım...

Canim ya sen bari fikrini söyle forum bugun biraz pasif sanirim beyaz mutfak masasini sen hangi renk sandalye servislik hali vs. Kombin edersin. Hergun fikir degisiklikleriyle uyaniyorum aslında ben bu kadar kararsiz biri degildim. arama motoruna liza masa yazınca görsellerde görürsün zaten

Canim ya sen bari fikrini söyle forum bugun biraz pasif sanirim beyaz mutfak masasini sen hangi renk sandalye servislik hali vs. Kombin edersin. Hergun fikir degisiklikleriyle uyaniyorum aslında ben bu kadar kararsiz biri degildim. arama motoruna liza masa yazınca görsellerde görürsün zaten

Beyaza her renk uyar canım.
Mutfağın hangi renk olacak?
Ona göre uyumlu bir sandalye seçebilirsin.

Back