• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.

Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.

Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.

Sizin hazırlıklar ne durum da:21::21::21::21:

benimde düğünüm 31 mayısta aynı gün evleniyoruz :)

mrb kızlaaar bende varımmm kısmetse bende 25 mayısda giriyorum o dünya evine :87: çok az kaldı yaa sevdiceğimle evlenmek için mutluyum ama annemle babamdan ayrılmak çok koyacak banaaa :59:

Son düzenleme:
mrb kızlaaar bende varımmm kısmetse bende 25 mayısda giriyorum o dünya evine :87: çok az kaldı yaa sevdiceğimle evlenmek için mutluyum ama annemle babamdan ayrılmak çok koyacak banaaa :59:

hoşgeldin hayırlı olsun düğün tarihin benimde mayıstı ama kandile denk geldiği için değiştirdik mayıs yaptık

arkadaşlar daha öncede yazdığım günü 11 mayısda düğünüm var. altın konusunda sıkıntılıyım nedeni ise bizim adetlerimize göre 5 altın bilezik olur altın seti kösteği falan diye gidiyor fakat nışanlımın ailesiniz durumu pek iyi değil sadece set ve 2 bilezik yapacaklarını söylüyorlar bizim buralarda bu durum hoş karşılanmaz konu komşu hemen laf eder o yüzden şöyle bir düşüncem var benim nışanlım 2 bileziği yapsın diğer bilezik köstek vb şeylerin imitasyonunu alsam nasıl olur ve bunların imitasyon olduğu belli olur mu ?? çevrenizde böyle yapan oldumu? siz böyle duruma şahit oldunuz mu ? kızlar lütfen bi bilginiz öneriniz varsa yardımcı olun bana :((

Lütfen yardımcı olunn!!!!!!

arkadaşlar daha öncede yazdığım günü 11 mayısda düğünüm var. altın konusunda sıkıntılıyım nedeni ise bizim adetlerimize göre 5 altın bilezik olur altın seti kösteği falan diye gidiyor fakat nışanlımın ailesiniz durumu pek iyi değil sadece set ve 2 bilezik yapacaklarını söylüyorlar bizim buralarda bu durum hoş karşılanmaz konu komşu hemen laf eder o yüzden şöyle bir düşüncem var benim nışanlım 2 bileziği yapsın diğer bilezik köstek vb şeylerin imitasyonunu alsam nasıl olur ve bunların imitasyon olduğu belli olur mu ?? çevrenizde böyle yapan oldumu? siz böyle duruma şahit oldunuz mu ? kızlar lütfen bi bilginiz öneriniz varsa yardımcı olun bana :((

benimde 18 Mayıs :) kına için neler yapılır neler giyilir gelinlik örnekleri olanlar ev hazırlıkları hadi kızlar yardımcı olalım birbirimize :)
ben çok heyecanlıyım :):1::1::98:

yeniyim ve bilmiyorum nasıl eklenebilirim :):49:

Hoş geldin canım...:3:
eĞER başta tarihler varsa topiği açan kişi seni ekleyecektir.
Mayısın kaçında kısmetse düğün canım?

Son düzenleme:
Back