• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Hepsi olur canım yaa...
Önce ev tutun sonra mobilyaları al bence.
Salonun şekline göre.
Önceden evi görmeden mobilya alma canım. :34:

Canım biz kiraya cıkıcaz..
Şuan ailemlede kiracı oldugumuz için cok yasadım..
Eve göre eşya alınca ee kiracı insansın ne zaman cıkacagın belli olmaz ki biz sık sık tasındık her seferinde ya yeni eşyaları atmak zorunda kaldık yada ev geniş diye yeni eşya aldık :31:
bende istiyorum ki 3+2 bi L koltuk belki 1 berjer yanına, tv ünitesi dolaplı, masa, birde çok karasız oldugum belki bir konsol..
Birde yatak odası yani hem salon hem oturma odası ayrı olmayacak :16:
Mesela diyorumki salon kücük olursa köşeyle tv ünitesni bir odaya koyarım masa ile konsolu diger odaya..
Ama oda geniş olursa hepsi bir odada boş odada ütü odası olur :44:
Düşüncem bu ve işte bu yüzden her eve uyabilecek eşyalar almak istiyorum nasipse inşallah Rabbim utandırmaz :31:
Sizin kendi eviniz mi olacak canım kira mı ?

Canım biz kiraya cıkıcaz..
Şuan ailemlede kiracı oldugumuz için cok yasadım..
Eve göre eşya alınca ee kiracı insansın ne zaman cıkacagın belli olmaz ki biz sık sık tasındık her seferinde ya yeni eşyaları atmak zorunda kaldık yada ev geniş diye yeni eşya aldık :31:
bende istiyorum ki 3+2 bi L koltuk belki 1 berjer yanına, tv ünitesi dolaplı, masa, birde çok karasız oldugum belki bir konsol..
Birde yatak odası yani hem salon hem oturma odası ayrı olmayacak :16:
Mesela diyorumki salon kücük olursa köşeyle tv ünitesni bir odaya koyarım masa ile konsolu diger odaya..
Ama oda geniş olursa hepsi bir odada boş odada ütü odası olur :44:
Düşüncem bu ve işte bu yüzden her eve uyabilecek eşyalar almak istiyorum nasipse inşallah Rabbim utandırmaz :31:
Sizin kendi eviniz mi olacak canım kira mı ?

Anladım canım.
Hayırlı uğurlu olsun o zaman.
Bizim boş duran bir evimiz vardı canım. 2 sene önce biz orada oturuyorduk.
Kısmetse oraya biraz tadilat yapıp oraya geçicez.
Kira ödememek iyi olacak bizim için.
Çünkü ben çalışmıyorum biliyorsun canım.

Anladım canım.
Hayırlı uğurlu olsun o zaman.
Bizim boş duran bir evimiz vardı canım. 2 sene önce biz orada oturuyorduk.
Kısmetse oraya biraz tadilat yapıp oraya geçicez.
Kira ödememek iyi olacak bizim için.
Çünkü ben çalışmıyorum biliyorsun canım.

Ne güzel canım Allah bizede nasip etsin inşallah :16:
gec kalmadan baslayın o zaman siz nasılsa ev sizin sıkıntı yok canım :16:
bende calısmak istemiyorum şu sıralar amaaa :31: ama işte :31:

AMin canım inşallah. :16:
Ocak ayında kısmetse tadilat başlayacak canım.
İş arıyormusun?

İş arıyormusun?

İş arıyormusun?

İnşallah canım ancak yetişiriz zaten :1:
Calısıyorum canım çok şükür iş buldum 3 ay oldu ama anladımki ben cocuk yasta calısmaya baslayınca erkenden yoruldum..birde aldıgım maas maas denmeyecek kadar az olunca..ama mecbur buradayım bakalım neler olacak :31:
kızlaar:3:
nasıLsınız bakiim:16:

uğrayamadım yine buraya uzun zamandır:17:

bende buraya gedlimmmm :52:

İnşallah canım ancak yetişiriz zaten :1:
Calısıyorum canım çok şükür iş buldum 3 ay oldu ama anladımki ben cocuk yasta calısmaya baslayınca erkenden yoruldum..birde aldıgım maas maas denmeyecek kadar az olunca..ama mecbur buradayım bakalım neler olacak :31:

Ne iş yapıyorsun canım?
Asgari ücret mi alıyorsun?

Son düzenleme:
Ne iş yapıyorsun canım?
Asgari ücret mi alıyorsun?

Sekreterim canım..
800 + 200 ticket eyemk kartı alıyorum..yol ücreti vermiyorlar 800 tl içinden bu ay itibari ile 155 tl aylık akbil parası vericem ( daha önce ögrenci oldugumdan 70 tl idi ama ocaktan itibaren ögrenci degilim) ve kaldı ban 645 :31:
2 vesait olarask geliyorum buraya otobüs sonra metro - metrobüs:31:mesefe cok uzun degil indi bindi gibi oluyor ama 2 vesait işte :31:
Evlenince %70 dahada uzaga tasınıcam sabah 9 aksam 6 ama günde 1.5 aksam 1.5 saat sabah olmak üzere ortalama 3 saatim yolda gecmiş olacak..
Burası cok sakin yorucu degil ama vaktim burada geciyor işte..
Bilmiyorum ne yapacagımı inan :50:
Mantıklı olan tabiki 645 tl ye bütün bunlar cekilmez :31:

ben 2012 mayısta evlendim :) yıllar hemencicek geçiyor az kalsın 2013 mayıs dicektim :nazar::1::1::1:

kızlar mayıs gelinleri selamlar panik yapıp üzülmeyin arkadaşlar herşey olacağna avrıyor inanın bizde bir bir yapıyoruz alıyoruz ama ben bir zamanlar çok aşırı pnaik kendimi sıkan biriydim ki bundan 1 ay öncesine kadar öleydim ama şimdi çok rahatım Allah bozmasın bu halimi çünkü daha çok sevdim o yüzden merak etmeyin herşe yolacağna varıyor zaman yaklaştıkça aillerde üzerine düşeni yapacaktır

İyiyiz canım. Sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?

iyiyim tuğçecim bende, napayım..
oturdum esrayı seyrediyorum:37:

gel gel kuzum..
topicleri geze geze bitirecez inşallah şu şafakları:24::nazar:

bişi aklıma geldi:1:

topic topic geze geze ooooo
oldum ben bir geveze oo oo ooo
oğLuna gönül veeerdim,
darıLma kv teyze
oooo teyzem oooof:24::1:

mayısın son gelini geldii burdamısınızzzz :24::24::24:

ee desene kapanışı sen yapacaksın:64:

kızlar mayıs gelinleri selamlar panik yapıp üzülmeyin arkadaşlar herşey olacağna avrıyor inanın bizde bir bir yapıyoruz alıyoruz ama ben bir zamanlar çok aşırı pnaik kendimi sıkan biriydim ki bundan 1 ay öncesine kadar öleydim ama şimdi çok rahatım Allah bozmasın bu halimi çünkü daha çok sevdim o yüzden merak etmeyin herşe yolacağna varıyor zaman yaklaştıkça aillerde üzerine düşeni yapacaktır

Gizcim ahh ahh ben senin kadar yol gelseydim bari :9:benim ne evim belli ne esyam 0 durumdayım :1:

Back