• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

hayırlı olsun mayısın 25'i miraç kandili canım bilgin olsun ben o yüzden 2 hafta öne çektim düğünümü

biliyorum canım kandile denk geliyor yer bulamadık malesef :( mersinde olacak düğünün asıl amacı kına benım çevrem ankaraya gelemıyecegı ıcın gelınlık gıyecegım asıl düğünümüz 31 mayıs ankara. uyarın ıcın tesekkur ederım. bu arada yapmamız gereken bişey varmı? yanı bu donemde

Benim soracağım çok soru var aslında ama nerden başlasam bilemedim??? Bizim ailede en son kim evlendi hatırlamıyorum bile haliyle düğün adet gelenek görenek işlerine çok uzak kaldık :( Biz düğün salonu işini hallettik gelinliğimi de beğendim sayılır şimdi sizce hangi sıradan devam etmeliyim??? Yavaştan küçük ev aletlerine bakıyorum ama bazı dönemler çok indirim oluyor, sizce ne zaman almaya başlamalıyım??? hiii bi sorum daha var :) Küçük ev aletleri için homend almayı düşünüyorum ama beğenenler de var yerden yere vuran da garanti olsun diye braun mı alsam diye düşünüyorum ama bilemedim kararsız kaldım :(
Son olarak Ankara ve Kayseride düğünü olacaklar birbizimizle fikir alışverişi yapmalıyız diye düşünüyorum:16:

Son düzenleme:
Ben küçük ev aletlerini hangi marka hangi üründe iyiyse ordan aldım çevremdekilerin tavsiyeleri üzerine. elektrikli süpürgem ve ütüm philips, blender ve çaycım arzum. diğerlerini daha almadım yavaş yavaş bakıyoruz işte. özellikle ütü ve elektirk süpürgesi kesinlikte test edilip onaylandı için rahat philips alablirsin

Mayıs ayındaki gelinlerden biri olarak bende varım.aslında çift düğün olucak.17-18 mayıs rizede 23-24 mayıs ıstanbulda.180 günüm var.daha çok var ama insan çok stresli oluyomuş.umarım allah yardımcımız olur. Evet güzel şeylermış bunlar ama çokta stresliymiş.ben düğün salonlarımı tuttum.beyaz esşayalrımı aldım.ocaktada eşşylarımı almayı düşünüyorum.çok mu geç olur acaba.bide nikah için 100 gün kla başvuru yapmak gerekiyomus.bu konuda bilgisi olan varmı

Benim soracağım çok soru var aslında ama nerden başlasam bilemedim??? Bizim ailede en son kim evlendi hatırlamıyorum bile haliyle düğün adet gelenek görenek işlerine çok uzak kaldık :( Biz düğün salonu işini hallettik gelinliğimi de beğendim sayılır şimdi sizce hangi sıradan devam etmeliyim??? Yavaştan küçük ev aletlerine bakıyorum ama bazı dönemler çok indirim oluyor, sizce ne zaman almaya başlamalıyım??? hiii bi sorum daha var :) Küçük ev aletleri için homend almayı düşünüyorum ama beğenenler de var yerden yere vuran da garanti olsun diye braun mı alsam diye düşünüyorum ama bilemedim kararsız kaldım :(
Son olarak Ankara ve Kayseride düğünü olacaklar birbizimizle fikir alışverişi yapmalıyız diye düşünüyorum:16:

5.5 ay gibi bir süre var önümüzde önce sakin bir kafa ile liste yap alman gerekenleri ve indirimleri takip et listeni almaya çalış marka şansa bağlı aslında hepsi çin malı nasılsa :1: evin hazırsa halını perdeni tadilatını yaptırabilirsin beyaz esyalarını alabilirsin dekorasyonu aklında netleştir.

kızlarrr günaydınnnnn:52::52: kızlar yaa dış çekim ve gelinlik işini mart gibi halletmeyi düşünüyorum sizce geç kalır mıyım ??

kızlarrr günaydınnnnn:52::52: kızlar yaa dış çekim ve gelinlik işini mart gibi halletmeyi düşünüyorum sizce geç kalır mıyım ??

dış çekim için geç kalmazsın nasılsa bu işi yapan bir sürü isim var illa ki biri ile anlaşırsın gelinlikte 1 ayda biter belki hazır gelinlik alırsın

dış çekim için geç kalmazsın nasılsa bu işi yapan bir sürü isim var illa ki biri ile anlaşırsın gelinlikte 1 ayda biter belki hazır gelinlik alırsın

aynen bende öle düşünmüştüm. gelinlik de büyük ihtimal hazır olcak çok kişi memnun değil dikimden o yüzden.

benim çoğu eşyalarım bitti yemek odası ve tv kaldı çeyizler hazır sayılır biraz eksiği var sadece darısı başınıza

saol arkadaşım :) maşallah yaa. bizim daha ev de belli olmadığı için mobilya işine hiç girmedik beyaz eşyaları aldık bi onlar da bekliyo firmanın deposunda. bende öle mutfak eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum işte

saol arkadaşım :) maşallah yaa. bizim daha ev de belli olmadığı için mobilya işine hiç girmedik beyaz eşyaları aldık bi onlar da bekliyo firmanın deposunda. bende öle mutfak eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum işte

benimde belli değil ama kiracı olacağımız için büyük ev bakarız :1:

Back