• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

bende bir fiyat aldım dudagımda uçuk çıktı 7500TL indirimle 6500TL :) pazarlık sünnettir de gir konuya ben öyle yapıyorum nasılsa alternatifleri çok maşallah her eline makina alan fotografçı oluyor zaten benim istediğim düğün hikayesi çekimi

bu fiyat ne yaa :53::53:
ben de şimdi araştırma yapıyorum mail attım bikaçına:31::31:
**
bu arada benim de ilk düğün 31 mayıs:3::3:
diğer topikten atlayıverdim biraz ama tanışabiliriz bencee:12::12:

bu fiyat ne yaa :53::53:
ben de şimdi araştırma yapıyorum mail attım bikaçına:31::31:
**
bu arada benim de ilk düğün 31 mayıs:3::3:
diğer topikten atlayıverdim biraz ama tanışabiliriz bencee:12::12:

ben artık otel araştırmasına başladım şimdilik fena degil 2500 liraya otel buldum mesela

fotoyu hallettin mii :44::44:
*
otel nerde mesela hangi otel bu fiyattaki ?
ben kıbrıs istiyorum balayına ama bakalımm :31::31:

nişan fotolarımı çeken arkadaşıma çektircem en azından nazımı çeker senlerdir bu işi yaptığı için güveniyorum
otel belekte baktım şimdilik

kızlar bayramdan önce kaza gecirdiğimiz için hastanede yattım epey bi uzak kaldım konulara :25: kimileriniz bazı işleri halletmiş ne kadar da güzel yavaş yavaş toprladım bnde kendimi ve moral olsun diede nişanlımla araştırmalara başladık bizde dün akşm bi arkadaşımızın abisi fotocu ve onunla görüşmeye bir fiyat almaya gittik gercektende cok uçuk fiyatlar insanın kafası karışıyor ama saolsun biras yardımcı olmaya calıştı bize albüm çeşitleri cok güzeller sayfaları cam olan albüm set için 1,000 lira gibi bir fiyat verdi öle cok hoş ki albümler fakat şimdi son çıkan bir set varmış henüz eline gelmeyen (sayfalar yine cammış sanırım cünkü suan son kalite camlardan oluşuyormuş zaten) onun tam fiyatını bilmior ama o setin içinde daha fasla hediyeler mevcutmuş ortalama o fiyata anlaşabilcez ondada sanırım.:nazar:
birde düğün hikkayesini sordum ben tesettürlü oldugum için yanıma kına sabahından düğün akşamına kadar bir bayan görevlendiriyormuş heryerde herşeyde bnmle olacak heranı çekecekmiş bundan artı bir ücret istemedigini söyleyerek sadece benmle olan kişinin hakkı olarak 200 lira talep etti.:ssz:kına çekimi hediyem olsun düğün çekiminide 200tlden yaparım dedi yani sadece çekimlerimiz 1400 liraya mal oluyor(gerci dış çekim resmleride bu fiatın içinde) şimdiden geriye kalan ve en maliyetli olan şeyde kına ve düğünde cekilen resimleri cıkartmak olacak
allah herkesin yardımcısı olsun bilmiorum nekadar iyi ama burda söylenen rakamlardan sonra ben bu rakama sevindim azcık yani :37:

Çok sağol gizcim valla ne kadar teşekkür etsem az bu listeyi inceleyeceğim özellikle beğendim dediklerine daha dikkatli bakacağım. Bir de bir şey soracağım gelinlikle 1-2 hafta önce saç makyaj provası yaptığım gün fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz gelinlik çok kirlenir mi ya düğün gününe buna kafam takıldı ya da takılsa bir yerlere filan Allah muhafaza sökük mökük napacağız bilmiyorum. :25:

merhaba dünakşam bizim fotocuda öle söledi prova günü cekim yapalım rahat rahat istediginz gibi olsun hem size aksesuarda ayarlarız istediginzden mükemmel olur dedi düğün günü cok stresli oluyorsunuz zaten vakitte olmuyor ben bunu tavsiye ederim dedi bana da mantıklı geldi hatta diorumki ayarlayabilrsek prova günü nikahdamı yapsak die gecmio deil aklımdan :1::nazar: cok uzun sürmüor sanırım nikah:49:

slm arkadaşlar balayı için otelleri araştırıyorum ama kafam çok karıştı ya ne çok otel var :( tavsiyeleriniz var mı arkdaşlarr? bu arada benim düğünümde 18 mayıs :)

slm arkadaşlar balayı için otelleri araştırıyorum ama kafam çok karıştı ya ne çok otel var :( tavsiyeleriniz var mı arkdaşlarr? bu arada benim düğünümde 18 mayıs :)

otel için booking.com a girin bakın özellıklerı ve fıyatları yazıyor otele rezerve yapın kafanız rahat olsun

slmmm kızlar herkese hayırlı uğurlu olsun 18 mayıs 2014 düğünümüz salonu tuttuk nihayet. izmirde fotoğraf ve kuaför tavsiye ederseniz çook sevinirim. tabi balayı da ayrı bi konu. kesinlikle marmaris düşünüyorum ama marmaris antalya ya göre seçenek bakımından bayaa sıkıntılı gibi???

slmmm kızlar herkese hayırlı uğurlu olsun 18 mayıs 2014 düğünümüz salonu tuttuk nihayet. izmirde fotoğraf ve kuaför tavsiye ederseniz çook sevinirim. tabi balayı da ayrı bi konu. kesinlikle marmaris düşünüyorum ama marmaris antalya ya göre seçenek bakımından bayaa sıkıntılı gibi???

hayırlı olsun aramıza hoş geldin izmirli arkadaşlar yardımcı olurlar kuaför ve foto konusunda ama istersen diğer topikleride inceleyebilirsin

hooopp ben de geldimm burayaaa :3::3::3:
hazirana doğru kaymam vardı ama hepten mayıs gelini oldum ve sanırım topik sahibiyle aynı gün evleniyoruzz :123:

hooopp ben de geldimm burayaaa :3::3::3:
hazirana doğru kaymam vardı ama hepten mayıs gelini oldum ve sanırım topik sahibiyle aynı gün evleniyoruzz :123:

topik sahibi ortalarda yok olsa liste yapacaktım ama olmadı bir türlü nasıl kaptık seni mayıs ayına ama hep birlikte evlenicez mayısta keramet var :52::52::52:

selam kızlar :)) bende mayıs geliniyim yehhuuu :) mayıs 25 mersınde mayıs 31 ankarada hazırlıklar nasıl gıdıyor ben hıc bısı yapmadım dugun salonlarını tutmak dısında ne yapmam gerekıyor acıkcası bılmıyorum :S

selam kızlar :)) bende mayıs geliniyim yehhuuu :) mayıs 25 mersınde mayıs 31 ankarada hazırlıklar nasıl gıdıyor ben hıc bısı yapmadım dugun salonlarını tutmak dısında ne yapmam gerekıyor acıkcası bılmıyorum :S

hayırlı olsun mayısın 25'i miraç kandili canım bilgin olsun ben o yüzden 2 hafta öne çektim düğünümü

hayırlı olsun kızlar aramıza hoş geldiniz :34:

sormak istediğiniz aklınıza takılan ne olursa yardım etmeye çalışıyoruz birbirimize

Back