• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Yuh 2500 ne ya çok pahalıymış ben de 1000-1500 arası maksimum düşünüyordum gizcim bu fiyat aralığında var mı fotoğrafçı?

bu fiyat aralığında var canım bak bu fotocuları araştır derim vallla ben 1000 tl ye kadar anca diyorum çünkü sürekli saçıyoruz biryerlere farkında olmadan gidiyor birşeyler

İREM TAŞTAN

PINAR GEDİKÖZER

BURCU ÇALIŞKAN beğendim

ESRA POZAN beğendim

ENMUTLU GÜNÜM.COM beğendim

NOBEL FOTO

SİBEL GÜRÜNEY

BÜLENT ULUÇAY

7 RENK AJANS

SANEM YÜCESOY

ZÜLEYHA SARI

OKTAY BİNGÖL

BEYAZ SULTAN DURNA

ŞAHVER KOÇULU

KADİ ADIGÜZEL

DUYGU ŞAHİN

BİZİM DÜĞÜN HİKAYEMİZ

SERHAT SERTER

İSMAİL ÖZYURT

İNCE İŞLER

ÖZLEM TURAN

EFE BABACAN

ESMA ALTAY

MUTLU MASAL

MERVE DAĞLI

HANDE KARAKAYA

ÖZGE DS

Pelin Erdogan

İkihayatbirkare

YELDA ÇALIMLI

UFUK SARIŞEN

Son düzenleyen: Moderatör:
bu fiyat aralığında var canım bak bu fotocuları araştır derim vallla ben 1000 tl ye kadar anca diyorum çünkü sürekli saçıyoruz biryerlere farkında olmadan gidiyor birşeyler

İREM TAŞTAN

PINAR GEDİKÖZER

BURCU ÇALIŞKAN beğendim

ESRA POZAN beğendim

ENMUTLU GÜNÜM.COM beğendim

NOBEL FOTO

SİBEL GÜRÜNEY

BÜLENT ULUÇAY

BAŞAK GÜRBÜZ DERMAN

7 RENK AJANS

SANEM YÜCESOY

ZÜLEYHA SARI

OKTAY BİNGÖL

BEYAZ SULTAN DURNA

ŞAHVER KOÇULU

KADİ ADIGÜZEL

DUYGU ŞAHİN

BİZİM DÜĞÜN HİKAYEMİZ

SERHAT SERTER

İSMAİL ÖZYURT

İNCE İŞLER

ÖZLEM TURAN

EFE BABACAN

Düğün Hikayemiz | Düğün Fotoğrafçısı Ankara | Düğün Belgeseli | Düğün Hikayesi

ESMA ALTAY

MUTLU MASAL

MERVE DAĞLI

HANDE KARAKAYA

ÖZGE DS

Pelin Erdogan

İkihayatbirkare

YELDA ÇALIMLI

UFUK SARIŞEN

Çok sağol gizcim valla ne kadar teşekkür etsem az bu listeyi inceleyeceğim özellikle beğendim dediklerine daha dikkatli bakacağım. Bir de bir şey soracağım gelinlikle 1-2 hafta önce saç makyaj provası yaptığım gün fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz gelinlik çok kirlenir mi ya düğün gününe buna kafam takıldı ya da takılsa bir yerlere filan Allah muhafaza sökük mökük napacağız bilmiyorum. :25:

Son düzenleme:
Yuh 2500 ne ya çok pahalıymış ben de 1000-1500 arası maksimum düşünüyordum gizcim bu fiyat aralığında var mı fotoğrafçı?

giz mavisten fiyat aldım gold paketlerı 2500 bunun ıcınde
1 adet panaromık album
2 adet aıle albumu
1 adet cep aldum
2 adet dekoratf cerceve
60 adet fotograf

klip çekimi bütün gün çekim gold paketimiz oluyor 2500 tl fotoğrafın yanında klipde veriyoruz sadece fotoğraf çekimi 1500 tl

:53::53::53: yazık günah ya:53::53:
benim 2 arkadaşım bu fotoğrafçıda yaptırdı.
Ayça Cankurt | ........... (facebooktan bakabilirsiniz)
700 800 tl miydi ne tabi seçtiğiniz şeylere göre değişiyor.
bir bakın sizde :S

Çok sağol gizcim valla ne kadar teşekkür etsem az bu listeyi inceleyeceğim özellikle beğendim dediklerine daha dikkatli bakacağım. Bir de bir şey soracağım gelinlikle 1-2 hafta önce saç makyaj provası yaptığım gün fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz gelinlik çok kirlenir mi ya düğün gününe buna kafam takıldı ya da takılsa bir yerlere filan Allah muhafaza sökük mökük napacağız bilmiyorum. :25:

canım bende fotoğrafı bir hafta önce 10 mayıs yapacağım ataşehir botanik parkı düşünüyorum gel aynı gün çektirelim yahu :))))

kirlenirse kuru temizlemeye veririrz ben altı komple tül alacağım tülü temizletmek kolay valla kimse tınblamıyor arkadaşım düğün günü foto çektirdi hep yemyeşil çimenler vardı gelinlikte ama napsın yaaaa .)

canım bende fotoğrafı bir hafta önce 10 mayıs yapacağım ataşehir botanik parkı düşünüyorum gel aynı gün çektirelim yahu :))))

kirlenirse kuru temizlemeye veririrz ben altı komple tül alacağım tülü temizletmek kolay valla kimse tınblamıyor arkadaşım düğün günü foto çektirdi hep yemyeşil çimenler vardı gelinlikte ama napsın yaaaa .)

Olabilir aslında ben de kuaföre 10 mayıs için prova randevusu alayım valla ama o zaman fotoğrafçımızın farklı kişiler olması lazım aynı yerde aynı saatlerde . Bir kaç kare de iki çift olarak foto çekiliriz değişiklik olur. :52::52::52:

Olabilir aslında ben de kuaföre 10 mayıs için prova randevusu alayım valla ama o zaman fotoğrafçımızın farklı kişiler olması lazım aynı yerde aynı saatlerde . Bir kaç kare de iki çift olarak foto çekiliriz değişiklik olur. :52::52::52:

fotoculaırmız büyük ihtimal farklı olur ama aynı yerde aynı saatte ilginç kareler çıkarabilirz ataşehir botaniği düşünüyormusun ayyy ben çok heyecanlanıyorum almor

fotoculaırmız büyük ihtimal farklı olur ama aynı yerde aynı saatte ilginç kareler çıkarabilirz ataşehir botaniği düşünüyormusun ayyy ben çok heyecanlanıyorum almor

gizz, canım bence pendik zümrüt' ü düşünebilirsin 1200 e yaptırdım ataşehir botanik yerine 2.bogaz köprüsüne yakın temavakfı var köprü Aayaklarının altında . ben orda yaptırdım ekstra kız kulesine gittik

gizz, canım bence pendik zümrüt' ü düşünebilirsin 1200 e yaptırdım ataşehir botanik yerine 2.bogaz köprüsüne yakın temavakfı var köprü Aayaklarının altında . ben orda yaptırdım ekstra kız kulesine gittik

yer güzelmiş canım manzarası felan yaa 10 mayuıs gibi çekilcez inşallah yağmurlu olmaz kapalı mekanda araştırıyorum yinede ya 1000 üstüne çıkmak istemiyorm çok pahalı heryer

yer güzelmiş canım manzarası felan yaa 10 mayuıs gibi çekilcez inşallah yağmurlu olmaz kapalı mekanda araştırıyorum yinede ya 1000 üstüne çıkmak istemiyorm çok pahalı heryer

fiyat alın canım paylaşalım burda pazarlık yapmayı unutmayın ama :) ben nişanda arkadaşım ücretsiz çekim yaptı ama normalde onlarda 1500 gibi bir rakama çekiyorlar

selamlar kızlarr :3::3:
diğer topikten sıçradım aranıza amaa:9::9:
benimde ilk kına düğün karışımım 31 mayısta olcak mayıs gelini sayılırım sanırımm :9::9::9:

fiyat alın canım paylaşalım burda pazarlık yapmayı unutmayın ama :) ben nişanda arkadaşım ücretsiz çekim yaptı ama normalde onlarda 1500 gibi bir rakama çekiyorlar

dün birkaç fotocudan fiyat aldım ama pazarlık nasıl yapıcam ki o payı bırakmıyorlar 2014 fiyatımız bu diyorlar yok yani indirim filan

dün birkaç fotocudan fiyat aldım ama pazarlık nasıl yapıcam ki o payı bırakmıyorlar 2014 fiyatımız bu diyorlar yok yani indirim filan

bende bir fiyat aldım dudagımda uçuk çıktı 7500TL indirimle 6500TL :) pazarlık sünnettir de gir konuya ben öyle yapıyorum nasılsa alternatifleri çok maşallah her eline makina alan fotografçı oluyor zaten benim istediğim düğün hikayesi çekimi

ohh maşallah ne kadar erken almışsınız mobilyaları :) bekliyoruz fotoğrafları fikir olur :34:

ne güzeel senin de mi farklı şehirler yoksa bizim kına izmir düğün eskişehirde.bizde netten araştırıyoruz eskişehire gittiğimiz zaman tutucaz inşallah mekanımızı :16:

Eskişehirde tuttunuz mu acaba düğün mekanınızı?

benim biraz ne yaptığım belli değil :1: nikah tarihini nişanlımla aralık istemiştik annemde mayısta olsun diyo gerçi aralığa ne kaldı şurda 1 ayda yetişmez gibi geliyo artık hazırlıklar. nikah tarihi yakın bi zamanda belli olucak eğer annemin dediği gibi mayısta olursa bende size katılıcam :123:

kızlarr balayı için bir kaç otel baktım ismi çok duyulmamış ama 5 yıldızlı

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa
Kempinski Hotel The Dome - Special Category
Sentido Zeynep Golf & Spa

Back