• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

İnternetten mi araştırıyorsun canım yoksa bir tanıdığın referansı ile filan mı? Burdan paylaşımda bulunalım o zaman hem düzgün hem de hesaplı fotoğrafçıları. :34:

ben hep netten araştırıyorum ama 2013 gelinlerindede çok tavsiye aldım kuzum tabi liste şeklinde buraya yazacağım biz nişan çekiminde turkuazz nickli arkadaşımız gülçinle beraber fotocuyu anlaştık o benden birgün önce foto çektirdi tabi nişan fotocum öyle aman aman olmadı fotolar güzel ama öyle ünlü değil bilgi veririm sana canım

Ben de öyle düşünüyorum artık. Bari ileride bir şey olursa atarım yenisini alırım acımam paraya ama şimdi gidip 7000-7500 bir yatak odasına versem ve o taşınırken hele ki lake ise illaki çizilecek hele gardrop bir kere sökülüp tekrar kuruldu mu eskisi gibi olmuyor hiç bir zaman ona acıyorum en çok. :18:

Tatlım zaten kişinin kendisini aman aman zorlaması bana saçma gelio :26: Paran vardır zorlanmassın o ayrı. Ama evlilik ciddi bir bütçe istiyor..
Hele ki kiracıysan vay o eşyaların halinee :25: Bir takıma 3 üstü vermek istemiyorum ben :34:

Evet genişlik standart 70 ona dikkat etmiştik alırken canım. Biz de 1 ay kala filan evi tutacağız tam o zaman sipariş versem yetişmez diye korkuyorum. Bir tanıdığım evlendi evlendikten tee 1 ay sonra anca geldi bazı eşyaları dedikleri tarihte tam teslim edemiyorlar bazen. Bu yüzden 2-3 ay önceden de alsak mı acaba demiyor değilim. Kiranın da bu sorunu işte hadi şimdi bir evi tut daya döşe bir iki yıl içinde taşınsan aldığın eşyalar başka eve uymayabiliyor, perdeler filan baştan yaptırılacak, taşınma sırasında eşyalar hasar görecek bunları da göz önünde bulundurmaya çalışıyorum . :31:

canım gec teslım sebebı mobılyacılar sıparıs uzerıne ımalata baslıyor buna bellona bıle dahıl ben bıraz sans ısı mobılya gercekten zamanında teslım olsun ıstıyorsan ara ara gıdıp tacız etmelısın :) senı unutmasınlar
yatak odası alırken surgulu kapı al canım yerın dar olursa kapak mesafesınden kurtuluyorsun

ben hep netten araştırıyorum ama 2013 gelinlerindede çok tavsiye aldım kuzum tabi liste şeklinde buraya yazacağım biz nişan çekiminde turkuazz nickli arkadaşımız gülçinle beraber fotocuyu anlaştık o benden birgün önce foto çektirdi tabi nişan fotocum öyle aman aman olmadı fotolar güzel ama öyle ünlü değil bilgi veririm sana canım

Sağol canım ya ben de araştırayım bir hiç girişmemiştim fotocu işine bilgi sıfır.:37:

Tatlım zaten kişinin kendisini aman aman zorlaması bana saçma gelio :26: Paran vardır zorlanmassın o ayrı. Ama evlilik ciddi bir bütçe istiyor..
Hele ki kiracıysan vay o eşyaların halinee :25: Bir takıma 3 üstü vermek istemiyorum ben :34:

Aynen en fazla 4000 diyorum ben de.

canım gec teslım sebebı mobılyacılar sıparıs uzerıne ımalata baslıyor buna bellona bıle dahıl ben bıraz sans ısı mobılya gercekten zamanında teslım olsun ıstıyorsan ara ara gıdıp tacız etmelısın :) senı unutmasınlar
yatak odası alırken surgulu kapı al canım yerın dar olursa kapak mesafesınden kurtuluyorsun

Şikayetleri okudum zaten hep ünlü zincir markalar 50 günde 60 günde teslimat, yanlış ürün gönderimi, teşhir ürünü gönderimi, eksik parçalar falan filan uğraştırdıkları oluyormuş.

istanbul da çekim yapıcaksanız akyol fotograf ilker'i tavsiye ederim biz nişanımızda ona çekim yaptırdık gerçekten çok güzel oldu

Sağol canım ya ben de araştırayım bir hiç girişmemiştim fotocu işine bilgi sıfır.:37:

bır yatak odasına 4000 bin mi canım yapmayın yahu ben 3000e aldım gidin gezin magazaları illa doğtaş bellona istikbal diye ısrar etmeyın zıncır subelerı olan mobılya magazalarına bakın. Mobilyayı nakıt para almaya ozen gosterın kar marjı yuksek oldugundan ındırımıde yuksek olacaktır halıyle

bır yatak odasına 4000 bin mi canım yapmayın yahu ben 3000e aldım gidin gezin magazaları illa doğtaş bellona istikbal diye ısrar etmeyın zıncır subelerı olan mobılya magazalarına bakın. Mobilyayı nakıt para almaya ozen gosterın kar marjı yuksek oldugundan ındırımıde yuksek olacaktır halıyle

Nakit almak için para biriktirmeye başlıyorum canım bu ay yataş enza home de iki model beğendim kiracı olacağımız için taşınınca filan arkasında servis desteği olan bir firma olsun istiyorum yoksa gidip her yerden alırım da o kafamı kurcalıyor butik mobilyacılar ilgilenmiyor bazen satış sonrasında. Sen nereden aldın yatak odası takımını?

Nakit almak için para biriktirmeye başlıyorum canım bu ay yataş enza home de iki model beğendim kiracı olacağımız için taşınınca filan arkasında servis desteği olan bir firma olsun istiyorum yoksa gidip her yerden alırım da o kafamı kurcalıyor butik mobilyacılar ilgilenmiyor bazen satış sonrasında. Sen nereden aldın yatak odası takımını?

ben avvaniden aldım canım 2 yıl garantısı var 6 tane subesı var elımde faturası olduktan sonra sıkıntı yok canım hızmet sunmak zorundalar

Veee Biricik Nişanlımmm:69: ile bizim de düğün tarihimiz :nazar:24.05.2014:nazar:

Mayıs Gelini olarak aranızda olmaktan çok mutluyummm:16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar 1 günlük nişanlı bir bayan olarak aranıza döndüm. Akşama eve gidince nişandan bir kaç kare paylaşacağım. :16:

merhaba kızlaarrr! bende mayıs geliniyim :) şimdiden telaşe sardı bile beniii:26:

merhaba kızlaarrr! bende mayıs geliniyim :) şimdiden telaşe sardı bile beniii:26:

ne telaşı sardı sarddı senı :)

kızlar liste yapıcam herkez tarihini yazsın :)

:nazar:melo34 11/05/2014 düğün-bahçelievler şölen düğün tesisleri :nazar:

giz mavisten fiyat aldım gold paketlerı 2500 bunun ıcınde
1 adet panaromık album
2 adet aıle albumu
1 adet cep aldum
2 adet dekoratf cerceve
60 adet fotograf

klip çekimi bütün gün çekim gold paketimiz oluyor 2500 tl fotoğrafın yanında klipde veriyoruz sadece fotoğraf çekimi 1500 tl

ne telaşı sardı sarddı senı :)

kızlar liste yapıcam herkez tarihini yazsın :)

:nazar:melo34 11/05/2014 düğün-bahçelievler şölen düğün tesisleri :nazar:

ya nerden başlıcam onu bilmiyorum :) neler eksik filan liste yapmam lazım:)

:nazar:seh_tim 24/05/2014

giz mavisten fiyat aldım gold paketlerı 2500 bunun ıcınde
1 adet panaromık album
2 adet aıle albumu
1 adet cep aldum
2 adet dekoratf cerceve
60 adet fotograf

klip çekimi bütün gün çekim gold paketimiz oluyor 2500 tl fotoğrafın yanında klipde veriyoruz sadece fotoğraf çekimi 1500 tl

canım 2500 pahalı ben maksimmum 1000 verebilirim valla söğüşlüyorlar hiç öyle bir para veremem zaten profosyonel makinam var kardeşimede güveeniyorum nişanda 600 tl verdim iyidi hoştu memnun kaldım düğündede öyle meblağlar düşünüyorum açıkçası 2500 çok

canım 2500 pahalı ben maksimmum 1000 verebilirim valla söğüşlüyorlar hiç öyle bir para veremem zaten profosyonel makinam var kardeşimede güveeniyorum nişanda 600 tl verdim iyidi hoştu memnun kaldım düğündede öyle meblağlar düşünüyorum açıkçası 2500 çok

Yuh 2500 ne ya çok pahalıymış ben de 1000-1500 arası maksimum düşünüyordum gizcim bu fiyat aralığında var mı fotoğrafçı?

Back