• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

oyyy gelinler lazerden bahsediyorlar haziran 22 de koltuk altına gittim daha yeni çıktı yakın zamanda gitmem lazım kol ve bacakta düşünüyorum ama özel bölgeye korkuyorum lazer tertemiz ediyor arkadaşlar güzel ve temiz bir yer bulup gidin derim

Ben de daha önce 2 seans koltuk altı için gitmiştim %50-60 azaldı ama daha sonra gidememiştim şimdi tüm vücut gitmeyi düşünüyorum 27 ekimden sonra inşallah. :8:

kızlar beyaz eşyalarımızı ve yatak odasını aldık sıra dıgerlerınde bahçelievler tarafında dugun salonu arayısımız devam edıyor

tesekkur ederım ama ogretmen evınde daha once cok yemeklı toplantılar organıze ettık bıraz ufak gelıyor bana orası

kızlar ne alemdesınız ben gelınlıgı aldım olegde ındırım var 1000 lıraya gıttım gelınlık aldım fırsatı kacırmayın

tesekkur ederım ama ogretmen evınde daha once cok yemeklı toplantılar organıze ettık bıraz ufak gelıyor bana orası

kızlar ne alemdesınız ben gelınlıgı aldım olegde ındırım var 1000 lıraya gıttım gelınlık aldım fırsatı kacırmayın

Ne güzel aradan çıkmış oldu hayırlı olsun canım gelinliğin. Ben de ocak gibi diktirmeye başlayacağım nişanlığımı aldığım yerde diktirmeye karar verdim ocak en geç şubat ayında gel demişti gelinlikçi kadın.

kızlarrr nasılsınızzzz? :37: mayıs gelinleri olaraktan buay içinde halletmeyi düşündügünüz plan ve programlarınız nelerdir acabaaaa
mesela ben balayını kesinleştrmek ve nereyi istiorsak oranın erken rezervesini takip etmek istiorum sizn aklınzda bu ay halledilmesi gereken neler var acep? :nazar::emir_bebek::52:

Benimde düğünüm ALLAH kısmet ederse mayısta. şuan sözlüyüz 29 kasımda nişanım var. bir telaş ki sormayın :nazar:

kızlarrr nasılsınızzzz? :37: mayıs gelinleri olaraktan buay içinde halletmeyi düşündügünüz plan ve programlarınız nelerdir acabaaaa
mesela ben balayını kesinleştrmek ve nereyi istiorsak oranın erken rezervesini takip etmek istiorum sizn aklınzda bu ay halledilmesi gereken neler var acep? :nazar::emir_bebek::52:

Bu ay içinde nişanı halletmek istiyorum onun dışında bir planım yok. Kasımdan itibaren balayı işine kafa yoracağız çünkü daha mayıs 2014 için fiyat vermiyor turizm firmaları. Bir de 20 kasımdan sonra nikah günü almamız lazım istediğimiz gün ve saat dolmadan.

Ne güzel aradan çıkmış oldu hayırlı olsun canım gelinliğin. Ben de ocak gibi diktirmeye başlayacağım nişanlığımı aldığım yerde diktirmeye karar verdim ocak en geç şubat ayında gel demişti gelinlikçi kadın.

canım kaısmdan sonramı gün almammız gerekecek bizim,bide ataşehirde kaydımızı aldırmamız gerekiyormuş sanırsam

bide snein diktirdiğin yer neresi idi bana söylemiştin ama aklımdan çıktı, ben gelinliği alıcağım yerde kına kıyafeti yaptıracağım tercihende senin nişanlıllğn gibi olucak bide bindallıyı eminönünde kaftan mağazasına diktireceğim kısmetse

aynı bizde hemen balayını halletme derdindeyiz inşallah fiyatlar uygun olur, almor siz pazartesimi gidiceksiniz balayına napıcaksınız aynı ügn evleniyoruz aynı yere gitme ihtimalimiz yüksek gibi

bu arada bende lazre tekrardan gitmeliyim koltuk altı ve bacak

Giziiim bende ilk seansıma gittim kasımda ikincisi var :52:
genital+bikini+koltuk altı
Keşke daha önce gitseydim :31:

kuzu ben genital ve bikiniden korkuyorum onlar kalır muhtemelen bacağa giderim ben herhalde

canım kaısmdan sonramı gün almammız gerekecek bizim,bide ataşehirde kaydımızı aldırmamız gerekiyormuş sanırsam

bide snein diktirdiğin yer neresi idi bana söylemiştin ama aklımdan çıktı, ben gelinliği alıcağım yerde kına kıyafeti yaptıracağım tercihende senin nişanlıllğn gibi olucak bide bindallıyı eminönünde kaftan mağazasına diktireceğim kısmetse

aynı bizde hemen balayını halletme derdindeyiz inşallah fiyatlar uygun olur, almor siz pazartesimi gidiceksiniz balayına napıcaksınız aynı ügn evleniyoruz aynı yere gitme ihtimalimiz yüksek gibi

kuzu ben genital ve bikiniden korkuyorum onlar kalır muhtemelen bacağa giderim ben herhalde

Şu an işten çıkıyorum canım eve gidince detaylı yazacağın sana .

En erken 6 ay önce gün alınabiliyor canım evrakların geçerlilik süresi 6 ay çünkü kadıköy evlendirme dairesinin sitesinde hesaplama vardı en erken 20 kasımda gün alabiliyoruz 18 mayıs için. Kadıköy'de söğütlüçeşme caddesinde flower modaeviydi benim nişanlığımı aldığım yer. Hem kadını da sevdim istediğim tarzda gelinliği de kumaşı, danteli de anlattım ocak şubat gibi başlayacağız. Balayını da kasım gibi filan ayarlamayı düşünüyoruz tabi turizm firmaları 2014 sezonunu açarsa bir an önce. Voyage belek ile kemer amara dolce vita luxry arasında kaldık . Bir de bakalım benim sözlümün bir kaç turizm firması sahibi tanıdığı var belki onlar başka uygun bir otel önerirlerse ya da balayını hediye etmek filan isteyen olursa güzel olur yani. :27:Pazar evleniyoruz da gece evde olacağız biz sabah erkenden kalkıp pazartesi günü yorgun argın gidemeyiz o gün uyuyalım dinlenelim rahat rahat bavulumuzu hazırlayalım diyoruz salı günü gideceğiz zaten 6 gece 7 gün filan diye düşünüyoruz evlilik iznimiz 10 gün çünkü bir iki gün önce de eve döner yerleşiriz alışveriş yaparız. Nişan bitsin ben de başlıyorum lazere kısmetse. :8: Bitsin bu hain tüyler. :27::27:

Bende yaklaşık 2 yıldır gidiyorum lazere bu 9. seansım ama rahatlık yani sakın bırakmayın bence.Ömür boyu devam etse yinede giderim.Sonuçta ağdaya gidiyosun 15 gün sonra yine aynı ama bunda 3 ay rahatım.Yazı koltuk altımı hiç sorun etmeden geçirmek o kdr rahatlatıcıki sormayın. :)

En erken 6 ay önce gün alınabiliyor canım evrakların geçerlilik süresi 6 ay çünkü kadıköy evlendirme dairesinin sitesinde hesaplama vardı en erken 20 kasımda gün alabiliyoruz 18 mayıs için. Kadıköy'de söğütlüçeşme caddesinde flower modaeviydi benim nişanlığımı aldığım yer. Hem kadını da sevdim istediğim tarzda gelinliği de kumaşı, danteli de anlattım ocak şubat gibi başlayacağız. Balayını da kasım gibi filan ayarlamayı düşünüyoruz tabi turizm firmaları 2014 sezonunu açarsa bir an önce. Voyage belek ile kemer amara dolce vita luxry arasında kaldık . Bir de bakalım benim sözlümün bir kaç turizm firması sahibi tanıdığı var belki onlar başka uygun bir otel önerirlerse ya da balayını hediye etmek filan isteyen olursa güzel olur yani. :27:Pazar evleniyoruz da gece evde olacağız biz sabah erkenden kalkıp pazartesi günü yorgun argın gidemeyiz o gün uyuyalım dinlenelim rahat rahat bavulumuzu hazırlayalım diyoruz salı günü gideceğiz zaten 6 gece 7 gün filan diye düşünüyoruz evlilik iznimiz 10 gün çünkü bir iki gün önce de eve döner yerleşiriz alışveriş yaparız. Nişan bitsin ben de başlıyorum lazere kısmetse. :8: Bitsin bu hain tüyler. :27::27:

canım babama sordum o bildiği için 6 ay önce dedi aynı senin gibi :) bakalım o zaman gelsin gün almaya gideriz biz ataşehirden alacağız sanırsam

not alayım ben onu gelinlikçiye kına abiyemide yaptırma niyetim var bakalım belki bende oraya giderim tavsiye ediyorsan, hatta beraber bile gidebilirz bende görmüş olurum

bizde balayı indirimi devreye girdiği anda kısmetse ayarlayacağız canım inşallah halledebilirz bizde

yaaa benim iznim var evlilik izni yıllık izinler felan ama nişanlım orda işe başlayalı bir sene olmadığı için problem yaşasın istemiyorum gerçi konuşacak o bizim evlilik gündüz olucak zaten evlenmeden önce balayı çantasını hazırlayacağız, biz gitsek sorun olmaz diye düşünüyorum

bakalım o zaman gelsinde düşünürüz çok heyecanlıyım

şu lazere bende bayram gibi gideceğim bacaklarımı halletmem lazım benimde

canım babama sordum o bildiği için 6 ay önce dedi aynı senin gibi :) bakalım o zaman gelsin gün almaya gideriz biz ataşehirden alacağız sanırsam

not alayım ben onu gelinlikçiye kına abiyemide yaptırma niyetim var bakalım belki bende oraya giderim tavsiye ediyorsan, hatta beraber bile gidebilirz bende görmüş olurum

bizde balayı indirimi devreye girdiği anda kısmetse ayarlayacağız canım inşallah halledebilirz bizde

yaaa benim iznim var evlilik izni yıllık izinler felan ama nişanlım orda işe başlayalı bir sene olmadığı için problem yaşasın istemiyorum gerçi konuşacak o bizim evlilik gündüz olucak zaten evlenmeden önce balayı çantasını hazırlayacağız, biz gitsek sorun olmaz diye düşünüyorum

bakalım o zaman gelsinde düşünürüz çok heyecanlıyım

şu lazere bende bayram gibi gideceğim bacaklarımı halletmem lazım benimde

Salona karar verdiniz mi canım?

Bizim karışık gizcim. Ben avrupa yakasında otuyorum sözlüm anadolu yakasında. Evlenince de yine anadolu yakasında çekmeköyde oturmamız çok muhtemel. Çünkü sözlümün işi orada ben de şimdi tercihlerimde çekmeköyü başa yazacağım bir de orda acayip çok yeni kiralık evler var fiyatları da şehir merkezine göre uygun yüzde 90 ihtimal orada yaşayacağız evlenince. Nişanı avrupa yakasında zeytinburnunda la pacr de mariage de yapıyoruz düğün de anadolu yakası öncelikli ama nedense bizim kayınpeder ziganayı beğenmedi çok mahalle arası orayı insanlar bulamaz filan diye . Başka restaurantlara filan bakıyoruz. Halbukli zigananın fiyatı da çok uygundu. :24:

almor sanki beni yazmışsın:9: ben de avrupada oturuyorum nişanlım anadoluda nişanımızı zeytinburnunda yaptık düğünü de anadolu yakasında planlıyoruz çekmeköyden ev bakıyoruz benim atamamın olmasını bekliyoruz hehe bi an ben mi yazmışım acaba dedim:9: anadoludan tutacağız galiba düğün için de. ama halen kararsızım florya tesislerine gidiyor aklım hep. karşısı için zor ama bizim için de karşısı zor. şaşırdım kaldım artık.:41:

ben sona bırakırsam,sanki stresten şarkılar kulağıma iyi gelmez gibi geliyor:1::1:
abuk subuk bişi seçerim sonra,zaten herşeyden hemen pişman oluyorum,dedim bunu bari erkenden düşüneyim:23:

inşallah güzel güzel atlatırız düğünlerimizi, en hayırlısı nasiptir inşallah hakkımızda kızlar:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

biz nişanda seferad - seni ne çok sevdiğimi yi çalmıştık hoş oldu:):9:

almor sanki beni yazmışsın:9: ben de avrupada oturuyorum nişanlım anadoluda nişanımızı zeytinburnunda yaptık düğünü de anadolu yakasında planlıyoruz çekmeköyden ev bakıyoruz benim atamamın olmasını bekliyoruz hehe bi an ben mi yazmışım acaba dedim:9: anadoludan tutacağız galiba düğün için de. ama halen kararsızım florya tesislerine gidiyor aklım hep. karşısı için zor ama bizim için de karşısı zor. şaşırdım kaldım artık.:41:

Eviniz de Anadolu yakasında olacaksa bence Anadolu yakasında bir yere bakın derim düğün için daha kolaylık olur. Bir de siz zaten nişanı Avrupa yakasında yapmışsınız nişanlınızın ailesinin büyük çoğunluğu da Anadolu yakasında ise orada yapın düğünü de tabi hem kendinize hem de kesenize uygun bir yer bulabiliyorsanız. Ben de şu an 1 aydır çok şükür Çekmeköy 'de çalışıyorum sözlüm de burada ama şu an evim işe dehşet uzak 60 km neyse ki 6,5 ay gibi bir zaman kaldı buraya taşınmama. :10:

Bizim de nişan için giriş, dans ve pasta şarkılarımız belli odu. Geçen hafta nişan mekanına gittik dj ile müzikleri kararlaştırdık dans için de bir kaç prova yaptık sözlümle kendimize kareografi oluşturduk, pastamızı seçtik ve masa düzenine karar verdik. Kuaförümü de ayarladım, nişanda konuklara dağıtacağımız nişan şekerlerimiz de kendim yaptım . Artık nişana hazırız. :52::52:

Giriş: Enya - Only Time
Dans: Marc Anthony - When I Dream At Night
Pasta Müziği: Norveç'in erovizyon şarkısı, Alexander Rybak - Fairytale :24:

Son düzenleme:
selam mayıs gelinleri !! :D bizim de ilk düğünümüz 18 mayısta orduda olacak. nişanlımın ailesi ist. avrupa yakasındalar orda nikah yapıcaz snrasında yakın çevreye yemek düşünüyoruz.. ama istanbuldaki mekanları ayarlamadık henüz sizin önerebileceğiniz güzel bi mekan var mı nişanlım florya ya da küçükçekmece dio ama ben pek fikir sahibi deilim :/

Back