Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba biz de 18 mayısa gün aldık memleketimden kır düğünü konsepti olacak burda, yağmur ihtimaline karşı otelin kapalı salonunu da verdiler bize hoş bahçenin üstü kapanıo :) erkek tarafının düğünü istanbulda olacak avrupa yakası avcılar tarafında nikah snrası en yakınlarla yemek die düşündük ama bi türlü ayarlaymadık öneriniz var mjı hiç?? k.çekmece sosyal tesisleri 350 kişi için 35.5 lira fiyat çekmiş sizce nası istanbul piyasasını bilmiorum da hiç
Bende 19 mayisda bahar countryde dugun yapmayi dusunuyorum.. Ama hava nasil olur endisesindeyim :44: hava cok soguk olur mu acaba acik alan ve kapali mekanlari yok yagmur yagma ihtimali beni tedirgin edio cok kararsiz kaldim bu tarihle ilgili bilgisi olan var mi ?
merhabaaaaaa bu topiği görünce cooookkk sevindim ben ya
bende sizdenimmm düğünüm 3 mayıs yerinide tuttuk inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz
biizim beyaz esyalarımız alındı nişanlım ödüyor ocak ayında bitecek
bnde çeyizimi tamamlamaya calışıorum ıvır zıvırlarım hariç çogu şey tamamdır
mobilyaları düğüne yakın bakıcaz sanırım inegölden
buarada nikahımızda salonda olacak nasipse ocak ayında gün almaya gidecekmişz rabbim herkese o günleri görebilmeyği nasip etsin inşallah kızlarr balayı için bikaç yer düşünen varmı acaba mayıs gelinleriiiiii
Aynı gün evleniyoruzz Aynen sabırsızlıkla bekliyoruz
ölemi ne kadar güzel bu süreçleri birlikte takip edebiliriz
iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.
Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.
Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.
Sizin hazırlıklar ne durum da
Merhaba kızlar!:) Ben de yarın itibariyle 1 haftalık sözlü olacağım ve kısmetse 27 Ekim'de nişanım, 18 Mayıs'ta ise düğünüm olacak. Sizler epey düğün telaşına kapılmışsınız ama bana daha çoooook var gibi geliyor:)
salonumuzu tuttuk ve 25 mayıs 2014 yılında evli ve mutlu olacagım inşallah
Nişan günümüz de düğün günümüz de aynı canım. Biz 22 haziranda sözlenmiştim ama onun dışında bütün tarihlerimiz aynı.