• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayıs gelinleri burada toplanalım...:)))

Bende varım kızlar bendee =)) mayıs 24 gibi ama henüz mekan tutmadk :))

Kızlar merhaba, bende 2014 Mayıs ayında evlenmeyi planlıyorum. İstanbul- Avrupa yakasında bildiğiniz güzel kapalı salonlar var mı ? Çok yere baktık ama kişi sayısı fazla oldugu için ve yemekli düşündüğümüz için 400 kişilik 30.000 civarı fiyat çıkartıyorlar. Daha uyguna bildiğiniz yerler varsa paylaşırmısınız ? Ayrıca Baltalimanı polis evi ve Bakırköy Botanik parkta düğün yapmayı düşünenler var mı ?

kızlar merhaba biz de 18 mayısa gün aldık memleketimden kır düğünü konsepti olacak burda, yağmur ihtimaline karşı otelin kapalı salonunu da verdiler bize hoş bahçenin üstü kapanıo :) erkek tarafının düğünü istanbulda olacak avrupa yakası avcılar tarafında nikah snrası en yakınlarla yemek die düşündük ama bi türlü ayarlaymadık öneriniz var mjı hiç?? k.çekmece sosyal tesisleri 350 kişi için 35.5 lira fiyat çekmiş sizce nası istanbul piyasasını bilmiorum da hiç :(

Kızlarr benim düğün tarihim ve yerim net olarak belli oldu.Tarihim değişti 24 mayıs 2014 :D Çokta beğenmediğim Yıldırım Düğün Salonunu tutmuş bulunmaktayız. İnş diğer hazırlıklarım istediğim gibi gider.Sizler neler yapıyosunuz.Nasıl gidiyo hazırlıklarınız.

kızlar merhaba biz de 18 mayısa gün aldık memleketimden kır düğünü konsepti olacak burda, yağmur ihtimaline karşı otelin kapalı salonunu da verdiler bize hoş bahçenin üstü kapanıo :) erkek tarafının düğünü istanbulda olacak avrupa yakası avcılar tarafında nikah snrası en yakınlarla yemek die düşündük ama bi türlü ayarlaymadık öneriniz var mjı hiç?? k.çekmece sosyal tesisleri 350 kişi için 35.5 lira fiyat çekmiş sizce nası istanbul piyasasını bilmiorum da hiç :(

Bende 19 mayisda bahar countryde dugun yapmayi dusunuyorum.. Ama hava nasil olur endisesindeyim :44: hava cok soguk olur mu acaba acik alan ve kapali mekanlari yok yagmur yagma ihtimali beni tedirgin edio cok kararsiz kaldim:53: bu tarihle ilgili bilgisi olan var mi ?

Bende 19 mayisda bahar countryde dugun yapmayi dusunuyorum.. Ama hava nasil olur endisesindeyim :44: hava cok soguk olur mu acaba acik alan ve kapali mekanlari yok yagmur yagma ihtimali beni tedirgin edio cok kararsiz kaldim:53: bu tarihle ilgili bilgisi olan var mi ?

canım valla bu işler biraz nasip 7 ay öncesidn bi yorum yapılmaz dua edelim de yağmasın :) ama bence mayıs ayı için sadece kır konsepti düşünme sonra çok tedirgin olursun en azından üzeri falan kapanan bi yer düşünde elin kalbinde gökyüzüne bakma düğün öncesi:18:

Temmuz ayı komple ramazan olduğu için elimizde mayıs ve haziran kalıyor.. Çok tereddütte kaldım 19 Mayıs'la 7 Haziranı düşünüyorum.. Ama heralde Haziranın 15'ini beklesem daha mı iyi olur.. Çok yer bakmaya gittik kır düğünü konsepti hep hayal ettiğim şey ama bu tarih konusu çok kafamı karıştırdı.. Evet Garden - Qubbe çok pahalı Bahar Country baya bi yardımcı oludu hem haftaiçi hem hafta sonu fiyatlarına ama tabi hem garanti kişi sayısının azlı hemde fiyatları kousunda haftaiçi çok daha uygun kafam o kadar çok karışık ki napcam bilmiyorum.. Mayısda açık hava çok soğuk olur mu acaba ??:50:

evet kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor neler alındı neler alınacak nelere karar verıldı neler begenılme asamasında

merhabaaaaaa bu topiği görünce cooookkk sevindim ben ya :nazar::emir_bebek:
:emir_bebek: bende sizdenimmm :1: düğünüm 3 mayıs yerinide tuttuk inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz

biizim beyaz esyalarımız alındı nişanlım ödüyor ocak ayında bitecek
bnde çeyizimi tamamlamaya calışıorum ıvır zıvırlarım hariç çogu şey tamamdır
mobilyaları düğüne yakın bakıcaz sanırım inegölden :ssz:
buarada nikahımızda salonda olacak nasipse:1: ocak ayında gün almaya gidecekmişz rabbim herkese o günleri görebilmeyği nasip etsin inşallah kızlarr :16: balayı için bikaç yer düşünen varmı acaba mayıs gelinleriiiiii :4:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar!:) Ben de yarın itibariyle 1 haftalık sözlü olacağım ve kısmetse 27 Ekim'de nişanım, 18 Mayıs'ta ise düğünüm olacak. Sizler epey düğün telaşına kapılmışsınız ama bana daha çoooook var gibi geliyor:)

merhabaaaaaa bu topiği görünce cooookkk sevindim ben ya :nazar::emir_bebek:
:emir_bebek: bende sizdenimmm :1: düğünüm 3 mayıs yerinide tuttuk inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz

biizim beyaz esyalarımız alındı nişanlım ödüyor ocak ayında bitecek
bnde çeyizimi tamamlamaya calışıorum ıvır zıvırlarım hariç çogu şey tamamdır
mobilyaları düğüne yakın bakıcaz sanırım inegölden :ssz:
buarada nikahımızda salonda olacak nasipse:1: ocak ayında gün almaya gidecekmişz rabbim herkese o günleri görebilmeyği nasip etsin inşallah kızlarr :16: balayı için bikaç yer düşünen varmı acaba mayıs gelinleriiiiii :4:

Aynı gün evleniyoruzz :1: Aynen sabırsızlıkla bekliyoruz :1:

iyi günler gelin adayları aynı heycanı paylaştığım arkadaşları topiğime davet ediyorum.

Hazırlıklar Çeyizler ne durumda buyrun konuşalım paylaşalım.

Benim düğünüm kısmetse 31 Mayıs 2014 te olacak. Hazırlıklara şimdiden başladım. ÇEyizlerimin hazırlıkları da bitti gibi birşey.

Sizin hazırlıklar ne durum da:21::21::21::21:

gecen hafta nısanlandım kısmetse bır aksılık cıkmazsa mayıs ayında benımde dugunum var benıde sımdıden telas sardı onca alınacak olan esya ya yetısmezse dıye. calıstıgım ıcın anca ızın gunumde alısverıs yapabılıyorum ve bu cok yoruyor. ee malum erkeklerde bu konuda bıraz yavas her soylendıgımde daha zaman var dıyor pasam :)

Merhaba kızlar!:) Ben de yarın itibariyle 1 haftalık sözlü olacağım ve kısmetse 27 Ekim'de nişanım, 18 Mayıs'ta ise düğünüm olacak. Sizler epey düğün telaşına kapılmışsınız ama bana daha çoooook var gibi geliyor:)

Nişan günümüz de düğün günümüz de aynı canım. Biz 22 haziranda sözlenmiştim ama onun dışında bütün tarihlerimiz aynı. :9:

salonumuzu tuttuk ve 25 mayıs 2014 yılında evli ve mutlu olacagım inşallah

kızlaar dayanamadım ve ev ne kadar dolu olursa olsun gidip ufak tefek çeyizler aldım sizlerle de paylaşmak istedim :) yorumlarınızı da bekliyorum :)
$20130924_164923.jpg
$20130924_164850.jpg
$20130924_165108.jpg
$20130924_164709.jpg

bunlar da anneciğimin el emeği göz nuru işleri...pembe olan nevresimin bir kısmı en alttaki de mutfak takımım :) ortadaki siyah görünen ama aslında somon üstüne mor keçe işlemeli olan yastıklarda nacizane benim elimden çıktılar :)

$20130918_102510.jpg
$20130923_153101.jpg
$261020112217.jpg :10: :12:

Eklentiler

• $261020112216.jpg
    $261020112216.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 55
Nişan günümüz de düğün günümüz de aynı canım. Biz 22 haziranda sözlenmiştim ama onun dışında bütün tarihlerimiz aynı. :9:

İnşallah hepimiz hayırlısıyla hayal ettiğimiz mutluluğa kavuşuruz diyeyim:)

Bu arada, dediğim gibi bana daha çok var gibi geliyor... Ama bazı arkadaşları çeyiz, eşya telaşı sarmış durumda anlaşılan:) Benim naçizane önerim, birtakım alışverişlerinizi internet üzerinden yapmanız... Ben de çalışıyorum ve ayrıca alışverişi çok sevmeme rağmen; mağaza mağaza gezmeyi pek sevmiyorum. İnanın hem çok daha kolay hem de keyifli oluyor... Farklı sitelerden beğendiğiniz ürünü fiyat bakımından karşılaştırabiliyorsunuz, yine farklı ürünlerle kombin yapabiliyorsunuz ve en güzeli de koca koca koliler kargoyla kapınıza kadar geliyor:) Ben 1,5 senedir falan parça parça alıyorum şimdi birkaç şeyim kaldı sadece eksik.. Onları da nasılsa hallederim.

Hatta bazı siteler de önerebilirim: Bernardo, English Home, tantitoni... Bunlar büyük ölçüde işinizi görür. Kampanyaları da takip edin. Ayrıca markafoni, limango, evmanya, evim.net gibi siteleri de her gün şöyle bir gözden geçirmekte fayda var.

Back