Almor, sen nişanında hediyelik bir şeyler dağıtacak mısın peki? Ben sözümde mendil dağıtmıştım. Biz de pek böyle bir adet yok aslında ama birinde gördüm hoşuma gitti:) Ayrıca şerbet dağıttık, şerbet kadehlerini kendim sade ve şık şekilde süsledim. Çok beğenildi.
Şimdi nişanım için de bir şeyler hazırlıyorum. Açıkçası çok maliyetli bir şey olsun istemedim. İlk fikrim çuval bezinden keselerde lavanta dağıtmaktı. Ama keseleri hazır alacaktım. Son an da fikir değiştirdim:) Minik reçel kavanozlarına, incir reçeli koyup üstlerine etiket yapıştırıp kurdele ile süsleyeceğim. Fikir olsun diye bu tarz bir şey düşünen arkadaşlara tavsiye de bulunayım istedim. Ben kavanozları internet üzerinden akgunzuccaciye-den aldım. Bir kolide 105 adet varmış. Kargo dahil 44 TL'ye geliyor. Etiketleri internetten model beğenip ofset baskı yaptırıyorsunuz. 20 TL falan tutuyor o da.. 5 kiloda reçel sipariş ettim 20 TL'ye... Hadi 20 TL'de süsleme malzemesi tutsa diyelim... 100 tane kavanoz yapsam hediyelerin kişi başı maliyeti 1 TL gibi:) Bir de ben etiketleri bir arkadaşım bastığı için para vermedim. Kurabiye düşünmüştüm modası geçti dediler, üstelik güzel bir şey tanesi 3, 3,5 TL'den aşağı gelmiyor.
Bilgi ve ilginize...:))