Günaydınn kızlarr.Bi kaç gündür girmiyorum neler olmuş buralarda yahu Bendende nişan yapıcaklara bir fikir olsun benim nişanımda 2 Temmuzda oldu
Giriş : Emre altuğ - Haydi gel benimle ol
Dans : Çelik - Dilberim
Bu arada Çarşamba günü nişanlımla beğendiğim bi alona bakmaya gittik.Anadolu yakasında ümraniyeye yakın oturan varsa fikir olsun diye yazıyorum.Aşkın düğün salonu mükemmel bi atmosferi var.Ama ne yazıkki kapasite 650 - 700 kişilik.Bizim nişanda 700 kişiyi geçti düğünde sığamayız heralde :S Gelin başı , araba süslemeniz ,anı defteri , size yardımcı hostes , ikramlarda pasta , kurabiye , sigara böreği , 3 adet kanepe kişiye özel servis ediliyor.Masalardada kola - meyve suyu oluyor.Hele o masalardaki şamdanları eritti beni :) Daha ekstra bi kaç şeyi daha vardı fiyata dahil olan ama aklıma gelenler bunlar şuanlık.Fiyat olarakta c.tesi gündüz 3.5 , c.tesi akşam 6.5 , pazar gündüz akşam fark etmiyor 5mlyr.Salon Aşkın | Kaliteli Bir Başlangıç İçin Kaliteli Bir Seçim adresinden bakabilirsiniz.Fikir olur sizede.Biz bi sayı çıkarttırıp ondan sonra tekrar görüşmeye gidicez.Ama galiba sığamıcaz:26:
1000 kişilik filan bir salon arıyorsan yine Ümraniye'de Atakent mahallesindeki Ziganayı öneririm canım. Benim gezdiğim düğün salonlarının içinde açıkçası en çok beğendiğim oydu yalnız mahalle arasında kalıyor biraz park sorunu var gibi o yüzden tercih etmedik biz ama içi ve hizmetleri, ikramları çok güzeldi. Düğün salonunda yapacak olsaydım düğünü kesinlikle Zigana'yı tercih ederdim.