2014 Mayıs Ayında Buz Bebeklerini Alacaklar

evet ben bugun diger topiklerde de gördüm seherin pozitifini insallah darisi bize
inşallah canm allahım tum ısteyenlere helede böyle tedavı görenlere öncelıkle versınn

hayırlı ugurlu olsun canmmm allah kucagna almayı nasıp etsınn

valla canmm yok yaa belırtı melırtı yok yanıı

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :) PEki özellikle dikkat ettiğin bir şeyler var mıydı? Ne bileyim hep yattın mı ya da günlük hayatına mı devam ettin?

tebrikler canim insallah darisi bize

Demekki ne yapmıyormuşuz belirti aramıyor muşuzz:))
Sehercim yarın mutlaka haber ver bize sonucunu.

Sağolun kızlar Allah hepimize tattırır inşallah bu duyguyu.transfer günü çok pozitif gittim bu kez olacak diye düşündüm hep,masada 35 dk yattım idrar için sonda takıldı çok büyük rahatlık oldu,sonra odama geçip 2 saat daha yattım sonra kalkıp eve gittik,3.katta oturuyorum ve asansör yok 3 kat merdiven çıktım sonraki 3 gün evden dışarı çıkmadım genelde uzandım arada bir ev içinde dolandım ama yemek falan yapmadım,yormadım kendimi.sonraki günler dışarıya çıkmaya başladım normal hayatıma döndüm,ama hala yormuyorum kendimi.yeme içme konusunda özel bir şey yapmadım normal hayatım devam etti.belirti aramayın hiç takılmayın,olumsuz denemelerimden biliyorum bir sürü belirti yaşardım ve sonuç negatif olurdu Oyüzden sadece dua edin ve pozitif olun

Yok be o kadar cesaretli değilim ben pazartesi günü 11. gün oluyor direk kanda baktırıcam geçen sefer çok ağlamıştım bu sefer yasak bana idrarda bakmak:)

tamam canmmm sende ınss pozıtıfı görursun ben hem cuma hem pazartesı yapacamm bakalım kaç çıkacakk

kokohantes canım ankarada yaptırıyorum tedavimi.centrum tüp bebek merkezinde.4 dondurulmuşum var.buarada az önce adet oldum :) uzun zamandan sonra ilk defa ilaçsız adet oldum :) ama bu sefer de transfer günü açıköğretim sınavına denk geldiği için gelecek aya bırakıcaz her şeyde vardır bir hayır.napalım nasip

Idrar yapacagina kan testi yaptirsan daha iyi..ya da bekle...tek cizgi cikarsa moralin bozulur strese girersin..test gunun ne zamanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…